77

Анонимен

преди 1 година

И АЗ ВИДОВ НЕЛОТО. НЕЙСЕ, ЧЕ ОТВОРАМ ФТРОРОТО БОТЪЛЧЕ ВОДКА !!...

76

Анонимен

преди 1 година

До Учен - Хаххаха. Викаш дронове, които се движат с 15 км/сек. Сигурно ти си ги проектирал. Гледам "учен" си се писал. Браво!

75

Учен

преди 1 година

Хайде малко по-сериозно със статиите, стига конспирации рашистите хвърлят достатъчно на нискоинтелигантния материал у нас. За дронове чували ли сте?

74

От Вселената

преди 1 година

Бръмбари на Мухата Цеце, знаете ли "Защо съществува всичко което е назовано?"! Отговор от Вселената: "Защото мислите раждат светове."! Мислите на хората живели преди нас, са родили нашият свят. Нашите мисли ще родят света на нашите поколения. Няма открития, няма познание, няма еволюция! Всичко, което си помислим, го има в мига на неговата картина, стопляща представите ни. Вторият закон на термодинамиката се проваля. Колкото и да експандира Вселената, остават само имплозии отровни, непоправими!

73

КаскетЯ

преди 1 година

За рашистите всяка съвременна технология е нещо извънземно! Щатите им показват последни технологични летателни апарати и им намекват да внимават а *** пак почват с вантазиитее за тайното руско оръжие!А бе таваршчи *** как мислите нация дето не може един тостер да направи ще е високо технологична в оръжията!След 40 години на използване щатите ви показаха стелтовете а ушанките ощ не могат да ги изкопират!

72

anonymous

преди 1 година

Сигурно идват да ни се чудят на акъла колко сме изостанали като общество и как продължаваме да се избиваме на тази планета

71

Анонимен

преди 1 година

6000кв.км- колко е това. Сигурен съм ,че са малко хората направили си сметката- 60 на 100 километра. Това и в България е мъничко.

70

въпрос

преди 1 година

Като споменахте извънземни: ще ходим ли до луната тези дни или вече сме отвикнали?

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 - Еми ако са внесени втора употреба от някоя друга галактика - Знаеш ли ?! А ттъ пък как ще му дадеш пет бири бе , ми ако е алергичен ! Трябваше да му дадеш нещо класическо - Ракия ! След половинка ракия можеше много повече неща да ти разкаже , като развърже езика !

68

Бай 100ян

преди 1 година

Тези 6000 кв/км отвоювана територия се правърна в лобно място на цялата Украинска армия до степен ,че почнаха да им се превиждат зелени човечета. Наиграха се като мишка на сиренце!

67

Анонимен

преди 1 година

Мисиpкитe станаха за бъзик с тази статия, ха-ха. Давайте все така да ни веселите от ежедневието.

66

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, оня ден пихме бира с един от зелените човечета и той разправя, че му писнало да кара тези каруци. Това ми го каза обаче, след петата бира, ама аз се правя, че му вярвам.

65

Анонимен

преди 1 година

Ха ха НЛО, руски летящи чинии от Сибир

64

Анонимен

преди 1 година

Извънземни са, американците трябваше да им платят 45 милиарда долара в злато за последните 9 години за технологиите и още не са им платили

63

Анонимен

преди 1 година

Тази пътна табела до Киев ли е , понеже изглежда като указателна за летящите чинии ?! Няма вече какво да се пише , разбра се че ни чака студ , глад и рецесии . Стана ясно че Зеленски няма да превземе Москва и се почнаха глупостите за НЛО-та !Сега ще има купища очевидци с различни показания и накрая -НИЩО , как6то е с всичките чудовища дето са в моретата и горите !

62

Анонимен

преди 1 година

проект син лъч blue beam за инсцениране на извънземно нашествие!

61

whistleblower

преди 1 година

Има секретни технологии има и укрити науки свързани с магнетизма дори и за земното притегляне и земното магнитно поле се крие как работи но по добре да не ги знаят масите тези неща че ще стане по-лошо.

60

Бай 100ян

преди 1 година

Зелени човечета може да намерите само в катастрофирали коли из улиците на Киев. Горе в небето има само Руски машини!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Мъск наду главите на всички как сме щели да се местим на Марс ! Тия пък може да са Марсианци дето искат да се преселят при нас , ама то от конфликти по цялата Земя не могат мирно място къде да кацнат ! Иначе другото обяснение е да са канлджии с емигранти - Вече нищо не може да ме очуди ?!

58

ПроСоТо

преди 1 година

До До 56...ти сиглупак,драги/драга !