15

видял демокраст

преди 1 година

До Разумен На времето Кадафи даваше без пари пустиня на западнярите кой колкото си иска да сеят дръвчета,безплатен сондаж за вода и ток за помпите!Беше пълно с италианци!Имаше дръвчета с километри,помпите бумтяха денонощно и водата не спираше по вадите!Който го видеше се възхищаваше на Кадафи,и казваше че той ще види сметката на Сахара!Сега всичко това е унищожено!

14

Анонимен

преди 1 година

До 1лв продай си мозъка, ти и сега не го ползваш

13

1лв

преди 1 година

Продавам си ските 170см, ХЕД магнум, ползвани са малко.А занапред не виждам изобщо къде ще ги ползвам

12

Анонимен

преди 1 година

Помните ли през 2020 г когато "учените" изчислиха че до края на годината 200 милиона ще умрат от КОВИД? Е тия са същите учени.

11

Анонимен

преди 1 година

До fact - Това дори е официален факт! Защо "учените" са "единодушни" за голямата измама с климатичните промени - понеже единствено тези, които са на "правилното" мнение,имат шанс да получат финансиране, да не говорим да ги покажат по медиите!

10

Анонимен

преди 1 година

Само като ви прочетох източника и се отказах да чета цялата цапаница. Едни и същи американски пропагандатори. СМО, то като СЗО все същите платени нещастници. Това не са никакви учени. И автора като прави копи- пейст от Гугъл преводача, може ли да каже какво означава думичката "поглътител"? Пълни *** и "учените" и" авторите" на подобни изтривалки.

9

Анонимен

преди 1 година

"годишния антропогенен CO2" Е ТРИ ПРОЦЕНТА! ТРИ ПРОЦЕНТА от общото количество СО2! ПАК НИ ЛЪЖАТ И ПАК ЩЕ НИ ГРАБЯТ! Четете и мислете и се събудете! Медиите лъжат непрекъснато и целенасочено, за да обсл,жват интереси, насочени срещу вашето добро!

8

fact

преди 1 година

спираш фифнансирането на учените и проблема ИЗЧЕЗВА!Следващия доклад ше е: СВЪРШИХА КЛИМАТПРОБЛЕМИТЕ, ВЕЧЕ НИ ПЛАЩАТ ЗА СВИЛКИ САМО.....

7

Наблюдател

преди 1 година

Това пак са на краварите пропагандата!!!Който знае историята на земята ще разбере че ледената епоха е в миналото и е нормално покачването на градусите.

6

Пропаганда

преди 1 година

Пропагандата е голяма, медиите са основният им уред

5

Анонимен

преди 1 година

А не е ли, защото Слънцето формира климата на Земята. Антропогенния фактор е малък. Това е все едно за замеряш слон с карфици и да очакваш да го нараниш.

4

Гошо...Тъпото

преди 1 година

В България вода ще има и за следващите 200 години. Не трябва да се...обезлесяват,а да се залесяват планините. Прохладата над 1200 метра е...гарантирана и всеки сам може да прецени,към къде да се насочи да живей.

3

Менте еколог

преди 1 година

Като се затопли климата, автоматично ще намалим вредните емисии и разходите за отопление!

2

Анонимен

преди 1 година

Според мен, с 1,6. Някой дава ли повече?

1

БАНко

преди 1 година

МЕРКЕЛ ПОВЕДЕ СВЕТА КЪМ ЧИСТА ПРИРОДА И ДОБРА , БОГАТА ЕВРОПА !!! СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ НИ ВЪРНАХА 70 ГОДИНИ НАЗАД С МАЗУТ И ВЪГЛИЩА !!! ПОСТРОЕНИТЕ ГАЗОПРОВОДИ СА ПРАЗНИ , А ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ ЩЕ СА БЕЗРАБОТНИ И НА СТУДЕНО !!! ПЛАТЕТЕ СИ ДОСТАВКАТА С ДОЛАРИ И ГОТОВО !!!