8

Анонимен

преди 1 година

може да да друсали нещо отровно.да проверят дали пазаруват от един и същи дилър.наркоманите зад блока веднъж пушиха нещо и повръщаха след това.хубавото е че поне се разотидоха тъжно и кротко.

7

Анонимен

преди 1 година

Дезификтантите.

6

професор Нищонезнаещ

преди 1 година

Абе то се натръшка цялото училище те не знаят от какво е, а проверката ще докаже, че всичко е наред. Загадка и мистиреия! Перфектна, храна, перфектна хигине и после 100 болни деца! ААААА децата са виновни, прихванали са нещо от тик ток, а на бас!

5

Кармен Златарева

преди 1 година

Децата са със "средно увредено общо състояние"...."държавата" обаче е със силно увредено общо състояние!!! Нормално състояние на хигиената общо навсякъде - по хотели,училища,болници,ресторанти и закусвални,по транспорта и улиците....И "проверки" след инцидентите но не и постоянен контрол!

4

Анонимен

преди 1 година

за какво ги лекуват

3

Теле зрител

преди 1 година

Таз сутрин гледам главната докторка на болницата вика "Лекуваме ги адекватно"...на въпроса какво им има тя вика може да е от това...може да е от онова..може от трето да е..може и друго да е!Хаха!Егаси адекватното лечение щом не знаят какво им има!

2

666

преди 1 година

Най-веротно не е от самата храна, а от препаратите, с които третират посудата и столовата

1

Спортно училище

преди 1 година

Силно се съмнявам, че проблемът е от храната в стола. Традицията при изхранване в спортните училища беше желязна - нямаше дори и помен от нередност. То, вярно че минаха години ама ....