22

ББ

преди 1 година

един върнал се от Турция,хвалещ се със снимки с господаря ти доган ми ограби 120 дк в Добруджа с фалшиви подписи и нотариуси на дпс...дреме ли ти?ограби живота на дедите ми и ме унизи...направи ме за срам...не мога да умра...без да го заколя...в това ни превръщате...опасни игри!!!обещавам ви,че ще умра достойно...ще отсрамя предците си!!!

21

ББ

преди 1 година

за плодове и зеленчуци не ривеше...за меда също...обаче за бедните зърнари с трактори за стотици хиляди...от ЕС схеми,ограбили сдтотици хиляди декари от неграмотни или чрез рекет...ривеш!кога Справедливост в България?до кога купени от мАсква ще рушите стопанството ни и България правеща я зависима от путин?кога службите ни и съдебната ни ще защитят Държавността и Народа ни от манипулации и слугинаж на мчужди...руски...интереси?...и ние можем и ще го направим...внимавайте какво си пожелавате!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Какво друго да каже, освен че бяха копирали цялата програма от ГЕРБ, си пробваха и същите схеми. Тая партия беше създадена да спре реформите и някой хора да забогатеят без много зор.

19

Българин

преди 1 година

Тези от ИТН не знаят българския език. Ако са партия, трябва де се напише, че са били лоялна, а не лоялен. Партньорите са си партвьори, но пък сиренцето винаги си е било с пари. Особено когато е в капана за мишки. Честито на Тошо африканския, който някога беше депутат. Писането просто не му се отдава. Да се обади на лидера си наркоман от Учин дол.

18

ПП

преди 1 година

Този си мисли, че от тези, които нямаха такава държава зависи нещо. Вижте си лидера наркоман, както и този на Герб. Питайте го кога живееше по-добре. Когато беше от СИК или като беше министър председател. Три пъти си подаваше оставките, просто защото не може да управлява страна като България. Хората помнят. Както и аз.

17

ИТН измама Учиндол

преди 1 година

ИНТ е едно нескопосано творение на учиндолския тарикат Слави!

16

хаха

преди 1 година

Кога винаги? Вие сте тука от вчера и издънихте всичките си партньори досега...

15

Моля?

преди 1 година

До кога Пламен Абровски ще ръси съвети, при условие, че до като беше Представител на България в Брюксел абсолютно нищо не направи за българското земеделие? До кога? Един класически бездарник, некадърник ....

14

fact

преди 1 година

верваме.в смисъл, че със сигурност кафевия динамит ше изгърми по заповед и ше направи всичко в ***, в избран от кукловода момент.

13

Анализатор

преди 1 година

Лоялен към :Пожарникарите само.

12

Да, да,

преди 1 година

лоялен партньор е. И последователен. И си спазва обещанията. Мдаа.

11

ББ

преди 1 година

ало "лоялните" дрогираният ви вожд викаше...суверена...е суверена колко пъти му даде шанс...и ни предаде...зависим дрогиран чалгар...къде е суверена който хвърлихте под влака за мангизи платени ви от мафиоти ограбващи...суверена...само 1400 г. сме оцелели въпреки хора като вас...ще ви захвърлим на бунището...нищо драматимчно,евтини...к.р.и!след гешев и Съд!

10

ББ

преди 1 година

"лоялен партньор"сте на мафията и враговете на България!Съд и затвор!!!Гешев Оставка...или ще свършиш на някой стълб...препрочети Историята!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя сигурно е от ИТН, иначе говори глупости. Не прочетох статията.

8

Анонимен

преди 1 година

Ще докажете лоялността си в затвора за това, че разбихте функциониращ кабинет и върнахте властта на резидента

7

Анонимен

преди 1 година

До ИТН са предатели - ИТН са спасители, иначе още имаше да се занимаваме със сваляческите истории на Киро, краденето и празните им приказки. И не ИТН, ПП и коалиция - "колос" на глинени крака, сами се свалиха. ИТН просто не ги подпря.

6

Да бе

преди 1 година

Лъжа и измама. Подли душици.

5

Анонимен

преди 1 година

Прав е - винаги са били лоялен партньор на създателя си от Сарая

4

Анонимен

преди 1 година

ИТН не са нито партньор нито лоялен .Защото антиборисовата вълна от недоволство обхванало както българското общество така и политическите среди трябваше да следват всеки претендиращ за власт.И това бе линията която трябваше да следва всеки търсещ властта.ИТН не се държаха като такива.Нито веднъж не показаха антибоеисови или антидоганови настроения.Какъв партньор са тогава Какво интереси защитават след като не следват интересите на народа .Те не са легитимни представетили на волята му.И вота го п

3

Анонимен

преди 1 година

Лоялен партньор на Аамет Доган.