65

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли е восъчна фигура???? Аз мислех, че с нещо са я намазали да не се разлага!

64

Смях

преди 1 година

Няма страшно! Това било само восъчна фигура. Оригиналната кралица била в хладилник. Та който е киснал 8 часа да я види се е прецакал ;)

63

Пепи

преди 1 година

А миле китич как е .

62

Пийнал

преди 1 година

дайте да видим и кралицата, какво само тоя сандък показват, кой знае какво има в него!

61

Xaxa

преди 1 година

На сатанинския ритуал един от гвардейците припадна като круша, предполага се от "ваксината". Защо изрязахте видеото бе днес.бг? Между другото това явление постоянно се случва няколко месеца след 3-тата отрова. Страшно много заснети на живо случаи, сами си правете сметката колко са тези, които не са заснети от камерата.

60

Анонимен

преди 1 година

То стана 10 дена откак умре кралицата на България. Бре да му се невиди.

59

Анонимен

преди 1 година

Докога ще я погребват и оплакват?

58

Анонимен

преди 1 година

Тъзи не я ли изгоряха на кладата, да се отттървем от вонящите новини.

57

Анонимен

преди 1 година

Рептилоида го носят 8 военни здравеняка защо ? Защото ковчежето му е от армирана стомана с 3 пръста чисто оловна капсула отвън.Над 490кг. Чисто олово. За какво се използва оловото.За екраниране на радиация.Защо рептила е в оловна капсула .Защото Рептиоида е радиоактивна Гонка.

56

Справведливия

преди 1 година

Съжалявам! Наистина съжалявам за просташките писания на моите сънародници, по-долу! Жалко! Много простотия и балканско ниско самочуствие! Не, мили загубеняци! Не сте прави! Знам, че обичате Путин и смрадливата Рус, но Кралица Елизабет II беше наистина фантастичен човек! Не съм монархист и мисля, че тази институция лека полека ще отмре... Елизабет II беше просто готина, с невероятно чуство за хумор и докрай отдадена да служи на своята страна! Поклон! Спрете с простотиите! Путин легал до Ленин!

55

Щирлиц

преди 1 година

Е,и?У лево всички наглосакси.

54

Анонимен

преди 1 година

В България кралици няма,има магарици

53

Бай Дрън

преди 1 година

Тържествена процесия? Да не би случайно да е траурна? Питам, защото не вярвам англичаните да празнуват...а ако наистина празнуват...не ме занимавайте повече с тях.

52

Анонимен

преди 1 година

Гледайте в тубата интервюто на Лора Крумова с Костадин Костадинов.Прочетете коментарите там .Уважението ми към тази "журналистка" се изпари ЗАВИНАГИ.

51

Amoninen

преди 1 година

Е какво има да се прощава с някакъв труп. Тва е все едно рибите да се прощават със скафандъра на водолаза. Достатъчно са я гледали докато е жива. За нейно съжаление пак ще се прероди, но втори път няма да е кралица...

50

А сега де..

преди 1 година

Тая кралица колко време ще я разнасят напред, назад. Някакъв труп се превърна в атракция за целият свят.. срамота.

49

Пешо от село

преди 1 година

Ние Българите сме правени с обратното на юя, затова не можем да разберем.

48

Малеййй...

преди 1 година

Трупът на баба Бети не се ли вмириса вече ? Или искат да вмиришат цялата Англия ? Егати цирковете ! Баба Бети е патронеса на масоните и тук явно се разиграват някакви масонски ритуали ! Я ми кажете, бабичката-кралица на колко хора е помогнала, дали някога е проявила реално милосърдие към бедни и страдащи хора ? Разиграват циркове както при смъртта на кръволока Сталин - майчице/ бащице, на кого ни оставяш ! Майтап бре, Уили !

47

Анонимен

преди 1 година

Нали я погребахте преди десет дена, какво още?

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 За балсамиране чувал ли си?