80

КАК БЕ?

преди 1 година

БЕЗ РУСИЯ ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНИ, ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ, СЛЪНЦЕТО СПИРА ДА ГРЕЕ, ЗЕМЯТА - ДА С Е ВЪРТИ, ГАЛАКТИКАТА СЕ РАЗПАДА! РУСИЯ Е КАТО СЛЪНЦЕТО ЗА ВСЯКО ЗЕМНО СЪЩЕСТВО! НАЛИ ВЕ?

79

Анонимен

преди 1 година

Докъде я докара европейците станаха бежанци.

78

999

преди 1 година

Не знам дали европейци мигрират в Турция за зимата,но ми се иска или да изпадна в хибернация или да отлетя на юг с тези цени на енергията.А обещават и още покачване.

77

Алекс

преди 1 година

Това са хора,които и досега са ходели на по-топло през зимата.И го правят заради климата,а не заради сметките.

76

Анонимен

преди 1 година

До Е, МОЖЕШЕ "ЗА РУСИЯ ДА Е ДЕСТИНАЦИЯТА! КАТО ЩЕ ФАНТАЗИРАМЕ..." ----- ако имаше русия някъде на нашите ширини и на море, нямаш си и идея колко народ щеше вече да е заминал за там! Уви,русия има територии в кофти климатични пояси... за сега :)

75

Анонимен

преди 1 година

Не бе! Правителствата вече са осигурили топли, безплатни квартири в Москва. Нали още само 2 седмици остават и Москва ще е освободена.

74

Анонимен

преди 1 година

НАПРАО АПОКАЛИПСИС... НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ МУУЖИЦИТЕ! ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ЗАВЪРШВА ТОЙ? ЩОТО В БИБЛИЯТА ПИШЕ, ЧЕ ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ Я ПОЧВА АНТИХРИСТЪТ...

73

Анонимен

преди 1 година

До Аз "Хората си избират къде да избягат от либерастките ценности а тъ.пия българин си пише простотиите във фейса и мисли че е голяма работа. Няма по п.рост народ от нашия." ------ проооост, проооост, ама както виждаш неолибберастията за момента удря на камък въпреки огромните усилия на всичките управляващи през последните 30 години. На фона на някои държави тука си е цял оазис! Изглежда колкото и да е прооооз народа, все пак е останало силен инстинкт за самосъхранение, който при еврог. го няма

72

Един Българин

преди 1 година

Това е някаква *** реклама :). Знаем ги тия "европейци" минават с колите всяко лято през България и карат като че тук няма закони и глоби...

71

Човечец

преди 1 година

Утре напускам работа и заминавам за Турция, да ми излезе по-евтино

70

Е, МОЖЕШЕ

преди 1 година

ЗА РУСИЯ ДА Е ДЕСТИНАЦИЯТА! КАТО ЩЕ ФАНТАЗИРАМЕ...

69

Анонимен

преди 1 година

ВИЕ СТАНАХТЕ КОНКУРЕНЦИЯ НА САЙТОВЕ КАТО ВИЦ.БГ, НЕНОВИНИТЕ, ВИЦОВЕ.КОМ И ДРУГИ! НИСТИНА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ ТУК!

68

Аз

преди 1 година

Хората си избират къде да избягат от либерастките ценности а тъ.пия българин си пише простотиите във фейса и мисли че е голяма работа. Няма по п.рост народ от нашия. И сега идете да гласувате пак за същите дето ще им сърбате попарата.

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Е, пък българските програмисти-скиори, ще ходят в Алпите през зимата." ----- дааа бе ще ходят... само като чуят, че температурата в стаята е не повече от 19 градуса и тия изнежени душици веднага ще запалят и те към туркийе.. отделно, че и бонус може да ударят там - голям резан дюнер за изнежените им задни части.

66

ЕЕЕ

преди 1 година

НАПРАО НАДМИНА СЕБЕ СИ С ТАЯ НАУЧНА ФАНТАТИКА! РЕШЕТНИКОВ, ТРОЙНО РУБЛИ ЗА ТОВА МОМИЧЕ ДНЕС!

65

Анонимен

преди 1 година

Уфтсете започнахте ли да загрявате? Европейският пенсионер, на който плащате дебелата пенсия зимата ще я кара в топлите държави. Евро-атл.либерално настроени, славо-усраино геююви и тем подобни "хоум офисджии" , които са едни от най-отговорните за положението в момента също ще си бият шута. А сега познайте кой ще седи на студено и тъмно!?! Замислете се кои са и твърдия електорат на ДайБе и подмяната! Мхм.. същите щъркелчета. И не, гроб не са по-добри!

64

Бай Хикс

преди 1 година

Вай, вай!

63

курдоколенко

преди 1 година

имат пари ходят...

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 - "Е, пък българските програмисти-скиори, ще ходят в Алпите през зимата. Те да не са като оръфаните германци и датчани? Програмисти-скиори с по 30К на месец и по цял ден кибичещи из днес. и други подобни сайтове. Те ще спасят икономиките на ЕС:)"само като де гледам как се гърчиш от злоба и завист и ми става едно такова хубаво :) и да данъците в такива фирми се плащат на 100%, няма алъж вериц като завистливите скъсаняци които цял живот предпочетоха невежество

61

мАн

преди 1 година

Тази Зима "енерго туризма" ще е Хит! Португалия, Испания, Сардиния, Сицилия, Кипър, Родос, Тунис, Египет, Мароко ще са в Топ туристическите дестинации! Зимните курорти в Австрия, Швейцария, Сев. Италия и Банско "умреха"! -))))