121

Историята

преди 1 година

се пише от победителите. Утре руснаците ,като си я върнат тази област, ще гърмят, че украинците са изтезавали. И така, докато свят светува. Истината ли? Майната й, тя не е важна.... За съжаление, това са фактите.

120

Xaxa

преди 1 година

Баси нескопосания цирк. И Путинчо "антиглобалиста" и наpкоманчето играят каквото им свирят господарите им. То бива цирк, бива, ама тези сцени ги разиграват по "медиите" всеки път. Нагледахме се вече 2 години на "масови гробове" от ковид, сега ще гледаме от "войната".

119

Сиромах

преди 1 година

Само не разбрах дали някоя международна организация проведе разследване на застрелването на пленени и вързани и ранени руски войници?Не се разбра дали разследваха рязането на глави на пленени руски войници?Бъдете малко по-обективни и стига сте писали колко толерантни са украинците!

118

Анонимен

преди 1 година

E те са нахлули в Украйна да вършат престъпления. Какво чудно има.

117

ddd

преди 1 година

Аз не знам защо в БГ винаги отричат престъпленията на Руснаците все едно им е за първи път, по заповед на Сталин в БГ до началото на народният съд са убити на 26 хиляди души в България само

116

Анонимен

преди 1 година

тези пропагади вече омръзнаха да винят русия как в буча и заец.защо не пишете какво каза путин

115

Анонимен

преди 1 година

Призовавам всички политици, които мразят Путин да спрат да ползват автомобили, които използват изкопаеми горива, а също и превозни средства, които се зареждат с ток (нали и той идва от Путин и "неговите" ресурси)!!! Всички политици, мразещи Русия, руснаците и Путин трябва да започнат да използват возила с животинска тяга или велосипеди (може и рикши). Автомобилите да се обявят на търг и с парите да се закупи газ за училищата за зимата. Така държавата ни ще спести много милиони...

114

Анонимен

преди 1 година

Русия на международен трибунал. Путин военнопрестъпник. Ще бъде осъден, макар и задочно.

113

аз

преди 1 година

Който търси винаги намира. Въпроса е какво търси.

112

до Елка В

преди 1 година

моля за пояснения кой друг е убивал хора, предвид изречението "..се твърди, че руските военни също са убивали хора.", както и да споделите кои са "неопровержимите доказателства" за Буча? статията авторска ли е или е украински превод?

111

българин

преди 1 година

До: номер 121 (Анонимен до 121) Понеже аз съм бил ще ти отговоря вместо него. През 1988 г. бях в Украйна, тогава още СССР по времето на Горбачов. Киев е много хубав, европейски град. Но бяха в условия на криза, нямаха нищо по магазините. Освен хранителни стоки и напитки - имаха и пепси кола.Баща ми беше една година близо до Владивосток, днешна Русия, след Украйна.Там все едно на каторга е бил, дрога от Китай, алкохолици, сбивания, убийства...Колкото по на изток, толкоз по-зле!

110

Ясно е

преди 1 година

А стига бе! Както в Буча ли? Режисьора и сценаристите същите ли са или този път от Холивуд са наели?

109

до 121

преди 1 година

Аз опитах и живота в Русия и хората и условията и културата всичко ми хареса. Опитах и на Запад, включително и в Америка. Бяха главно комадндировки. И на Запад ми хареса. Живея и работя в България. И тук ми харесва. Живота ми е хубав, където съм аз-до такъв извод стигам.

108

Анонимен до 121

преди 1 година

А ти бил ли си там, че да правиш сравнения!

107

Анонимен

преди 1 година

Който опита руския свят повече никога не иска Русия. Само руските алкаши и българските русофили го харесват.

106

Анонимен

преди 1 година

браво цяла седмица им трябваше, като в буча. Майстори са от актьорската трупа на наркомана със зеления потник.

105

Татул

преди 1 година

Затова имаше колони за евакуация към Русия от местното население, като разбраха че хохлите се връщат. Жалка пропаганда. Нещо да кажете за прословутата контраатака на Харковска област. Нещо затихнахте.

104

Отворете си очите

преди 1 година

Безумна статия. Изтеглили се от Харковска област през пролетта... доказателства за престъпления. Стига с тази жалка пропаганда. Всички, които взеха доброволно руски паспорти, сега са разстрелвани от нацистите и ще ги представят като жертви на рунаците. Това го заявяват самите военни от ВСУ. Точно, както действаха в Буча. Междувременно продължават да убиват деца и старци с американски ракети в Донбас, както го правят от 8 години и половина. Леко пипат братушките, трябва твърдо вече да действат

103

правопис

преди 1 година

До 111Хора, преди да давате компетентни коментари, научете се на правопис. ***

102

R.A.T.M

преди 1 година

Как осем години не виждахме военни престъпления в Украйна ? В най-корумпираната и фашизирана държава в Европа. Войната влезе в нова фаза и сега ВСУ са с нови знаци по бойната техника с кръстове, за да нямат съмнения руснаците с кого воюват