12

Анонимен

преди 1 година

ДЪБЪ,когато си девета дупка на кавала,теб никой не те търси.Мелодията може и без дупката. Не си лигавете с оня от "Росенец",който легна сам върху баластрата,за да мине едва ли не за малтретиран от служителите на НСО. При вас демагогията,предателството и двуличието най добре виреят.

11

Асен

преди 1 година

ДБ са винаги против, нищо че никой не ги подкрепя!

10

Анонимен

преди 1 година

ДБ са най-отявлените предатели -- при тях за всичко е най-добре да има чуждестранен инвеститор, посредник, колонизатор, българите са втора или трета категория -- сами не могат и най-важно не трябва да правят нищо. Трябва да бъдат колонизирани по най- бързия начин. Шефът на тази предателска партия -- тоя с физиономията на плъх трябва да бъде изправен на съд за антидържавна дейност.

9

Иванов

преди 1 година

Уж Демократична България са против всичко! Но какво предлагат като решение? Международен инвеститор, откъде? Защо техния спонсор - олигархът Иво Прокопиев не доведе такъв инвеститор?

8

Иван

преди 1 година

20 лева беше сметката при социализма, не че нещо носталгия - горе долу при едно семейство с 400 лева доход - това е 5 %, сега е 150-200 лева - но доходът не е винаги 4000 лева и така. Трябва да направят нещо, разходите на "топлофикация" са определени, явно трябва да ги субсидират.

7

Bлк

преди 1 година

Комисионерите недоволстват. Без тях такава хапка. А после да мрем. Досега всички техни действия са били под диктовката на фондацията в ущърб на хората

6

Анонимен

преди 1 година

дааа, кукловодите зад дъбъ разпродадоха всичко на чужди "инвеститори" преди 25г, ама краденето май е опукано и сЯ готвим нова кражба с тлъста комисионна :)

5

ТОЧНО ТАКА!

преди 1 година

Румене, пак ли ще правите шушу-мушу с ГЕРБ, а??? Обаче са ти криви сметките, Румене Свитото Юмруче Крим Е Руски!!! На втори октомври кръчмарят, ПП и ДБ ще ти поискат сметката и на тебе Румене, освен на служебния ти гълъбарник, ГЕРБ и компания!!!

4

Тая година

преди 1 година

Феновете на ДБ май ги е срам да си сложат партийните значки на профилните снимки

3

Анонимен

преди 1 година

ДБ щели да си сменят името на Съюз на Полезните Едеоте на БСП че така било по акуратно.

2

перко

преди 1 година

ДБ-лите отново се изходиха! Нали бяхте управляващи, защо не решихте въпроса?

1

Лодкаря

преди 1 година

харесва да се коалира с БСП