357

21

преди 4 месеца

До ПОЛК АЗОВ Ще гонuм opкuтe до Урал!" Дано не дойде време, да си гоните топките по Витошка.. заради рендосани фобаци, като теб .

356

Какво следва

преди 4 месеца

Скоро укронацистите ще си покажат гърба. Досега поне 4000 от контраатаката са се отправили към оня свят. Тези, които успеят да се оттеглят зад Днепър могат да се считат за щастливци.

355

Анонимен

преди 4 месеца

СЪБИТИЯТА С БЛЯСКАВИТЕ КОНТРА И РЕКОНТРА ОФАНЗИВИ МИ ПРИЛИЧАТ НА ВОЙНАТА ИРАН-ИРАК ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ МЕСТЯТ ПЯСЪКА И НИЩО ПОВЕЧЕ !!...

354

Голямата Чистка

преди 4 месеца

в подмосковието са заведени рекорден брой дела за държавна измяна. днес за предател бе обявен и мениджърът на производителя на самолета Миг.

353

Анонимен

преди 4 месеца

Боби получава орден Ленин за инзвънредни заслуги към скапаната руска държава.

352

Анонимен

преди 4 месеца

Покъртителни сцени на радост! Как украинските жители посрещат своите войници -герои освободители!

351

Анонимен

преди 4 месеца

До ПОЛК АЗОВ.. ПолкЪ на Азов , отдавна се изпари ,... ЗАЩО ? Защото финансовият министър на Зеленски му пошушна , че : Вместо на им изплатят големите заплати / на Азовците/, по-добе би било / и така стаНА/ , до бъдат оставени в азовският завод , за да бъдат пленени от руските войски , или убити , и ето ти ИКОНОМИЯ НА ФИНАНСИ , от заплатите за Азовците ... НЯМА РИМА , АМА Е ВЯРНО !

350

До Боби

преди 4 месеца

Ще видим ли Ф16 в Украйна?

349

r3v0lv3r

преди 4 месеца

До Боби не ми се занимава с твоите фантасмагории, руснаците казват, че имат 160 хиляди войници в Украйна и това е без ЛДНР-ците.

348

Анонимен

преди 4 месеца

Мобилни комуникации и интернет липсват в Мелитопол, Запорожка област на Украйна, съобщи областната администрация - ТАСС. Тази нощ ще ударят този град

347

Анонимен

преди 4 месеца

Както каЗАх , временно !Пълната атака на руската армия , е в ход !

346

Отговор до комент236

преди 4 месеца

Не можем, понеже сме граждани на страни членки на НАТО !!!! А по пътя на логика ти що не си в Усраина?

345

Майк Помпео

преди 4 месеца

Руско-Японската Война е ЗА КОНТРОЛА НАД КОРЕЙСКИЯ П-ОВ И НАД КИТАЙСКА МАНДЖУРИЯ = 3-ТЕ ОБЛАСТИ НАД ПЕКИН , всичко = 1 милион и 300 хиляди кв.км...НО ЯПОНИЯ ПЕЧЕЛИ И ИЗГОНВА РУСНАЦИТЕ ОТ ВСИЧКИТЕ КОРЕЙСКИ И КИТАЙСКИ ПРИСТАНИЩА + АНЕКСИРА ЦЯЛАТА КУРИЛСКА ВЕРИГА ОСТРОВИ, ЧААААК ДО 51* градус -Параллел на Камчатка, + Анексира и 3/4 от остров САХАЛИН !!

344

Бой на Рашките

преди 4 месеца

До 377 и 376 и всички *** путлеропоклоници ха ха ха ...голем кеф как се гърчите

343

Ха ха ха

преди 4 месеца

"Живея в Одеса. Аз обичам Русия. Пиша тук защото знам как руснаци четат газетата но Днес. Снощи две подводници отплуваха от Одеса, това знам защото дадох мойто дупе на украински моряци.Ще нападнат на Мариупол тази нощ."

342

redordead

преди 4 месеца

това гледам е опорката от 2-3 дни - готвел се голям капан за украинците...в една война е нормално да има движение на линиите напред и назад, но при капан, каква е логиката, да оставиш в плен хиляди войници и хиляди бройки военна техника и боеприпаси.Да не говорим, че началото на октомври започва същинският лендлийз и сериозното въоръжаване на Украйна.

341

r3v0lv3r

преди 4 месеца

До Какво следваНали си наясно, че русофобските ***, не са виновни, че вече цяла харковска област е освободена и започват боевете за Луганска област. Въпросът е, дали руснаците още имат достатъчно сили да контраатакуват пробивите или ще гледаме бавната агония край Лиман втори корпус на ЛДНР.

340

Анонимен

преди 4 месеца

До 363тъй като всички страни от ЕС и Нато участват в тази война, кой с оръжия, кой с пари. Това е трета световна война, в начална фаза.))))))),Не може да е световна война защото Русия е регионална сила.. Опс.. вече не е и регионална сила.Големите САЩ и Китай може да предизвикат 3 световна.

339

Какво следва

преди 4 месеца

Русофобските т.ролове няколко дни ще са в еуфория докато разберат, че новините за настъпление, които медиите им представят, са от преди няколко дни. След това, когато вече не може да се скрие, че укронацистите вече не настъпват и търпят големи загуби, ще има тишина. А Зеленски ще мине на друга тема - обстрел на АЕЦ Запорожие и визите за руски туристи

338

Анонимен

преди 4 месеца

До r3v0lv3r..Нормален НОМЕР в стратегиите на войните . Надхитряне на противника , явно се готви капан за укро-натовските войни !