341

Анонимен

преди 1 година

Боби получава орден Ленин за инзвънредни заслуги към скапаната руска държава.

340

Анонимен

преди 1 година

Покъртителни сцени на радост! Как украинските жители посрещат своите войници -герои освободители!

339

Анонимен

преди 1 година

До ПОЛК АЗОВ.. ПолкЪ на Азов , отдавна се изпари ,... ЗАЩО ? Защото финансовият министър на Зеленски му пошушна , че : Вместо на им изплатят големите заплати / на Азовците/, по-добе би било / и така стаНА/ , до бъдат оставени в азовският завод , за да бъдат пленени от руските войски , или убити , и ето ти ИКОНОМИЯ НА ФИНАНСИ , от заплатите за Азовците ... НЯМА РИМА , АМА Е ВЯРНО !

338

До Боби

преди 1 година

Ще видим ли Ф16 в Украйна?

337

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби не ми се занимава с твоите фантасмагории, руснаците казват, че имат 160 хиляди войници в Украйна и това е без ЛДНР-ците.

336

Анонимен

преди 1 година

Мобилни комуникации и интернет липсват в Мелитопол, Запорожка област на Украйна, съобщи областната администрация - ТАСС. Тази нощ ще ударят този град

335

Анонимен

преди 1 година

Както каЗАх , временно !Пълната атака на руската армия , е в ход !

334

Отговор до комент236

преди 1 година

Не можем, понеже сме граждани на страни членки на НАТО !!!! А по пътя на логика ти що не си в Усраина?

333

Майк Помпео

преди 1 година

Руско-Японската Война е ЗА КОНТРОЛА НАД КОРЕЙСКИЯ П-ОВ И НАД КИТАЙСКА МАНДЖУРИЯ = 3-ТЕ ОБЛАСТИ НАД ПЕКИН , всичко = 1 милион и 300 хиляди кв.км...НО ЯПОНИЯ ПЕЧЕЛИ И ИЗГОНВА РУСНАЦИТЕ ОТ ВСИЧКИТЕ КОРЕЙСКИ И КИТАЙСКИ ПРИСТАНИЩА + АНЕКСИРА ЦЯЛАТА КУРИЛСКА ВЕРИГА ОСТРОВИ, ЧААААК ДО 51* градус -Параллел на Камчатка, + Анексира и 3/4 от остров САХАЛИН !!

332

Бой на Рашките

преди 1 година

До 377 и 376 и всички *** путлеропоклоници ха ха ха ...голем кеф как се гърчите

331

Ха ха ха

преди 1 година

"Живея в Одеса. Аз обичам Русия. Пиша тук защото знам как руснаци четат газетата но Днес. Снощи две подводници отплуваха от Одеса, това знам защото дадох мойто дупе на украински моряци.Ще нападнат на Мариупол тази нощ."

330

redordead

преди 1 година

това гледам е опорката от 2-3 дни - готвел се голям капан за украинците...в една война е нормално да има движение на линиите напред и назад, но при капан, каква е логиката, да оставиш в плен хиляди войници и хиляди бройки военна техника и боеприпаси.Да не говорим, че началото на октомври започва същинският лендлийз и сериозното въоръжаване на Украйна.

329

r3v0lv3r

преди 1 година

До Какво следваНали си наясно, че русофобските ***, не са виновни, че вече цяла харковска област е освободена и започват боевете за Луганска област. Въпросът е, дали руснаците още имат достатъчно сили да контраатакуват пробивите или ще гледаме бавната агония край Лиман втори корпус на ЛДНР.

328

Анонимен

преди 1 година

До 363тъй като всички страни от ЕС и Нато участват в тази война, кой с оръжия, кой с пари. Това е трета световна война, в начална фаза.))))))),Не може да е световна война защото Русия е регионална сила.. Опс.. вече не е и регионална сила.Големите САЩ и Китай може да предизвикат 3 световна.

327

Какво следва

преди 1 година

Русофобските т.ролове няколко дни ще са в еуфория докато разберат, че новините за настъпление, които медиите им представят, са от преди няколко дни. След това, когато вече не може да се скрие, че укронацистите вече не настъпват и търпят големи загуби, ще има тишина. А Зеленски ще мине на друга тема - обстрел на АЕЦ Запорожие и визите за руски туристи

326

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3r..Нормален НОМЕР в стратегиите на войните . Надхитряне на противника , явно се готви капан за укро-натовските войни !

325

До Боби

преди 1 година

Тези неща от армията ли научи, или от любознателност?

324

живея в Одеса

преди 1 година

Аз обичам Русия. Пиша тук защото знам как руснаци четат газетата но Днес. Снощи две подводници отплуваха от Одеса, това знам защото дадох мойто дупе на украински моряци.Ще нападнат на Мариупол тази нощ.

323

До Боби

преди 1 година

Под сигурно място, сигурно имаш предвид Гулаг?

322

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън.. На 100% това ще се случи , но отначалото ядрените удари ще бъдат по малотонни , не се знае първата къде ще падне , в Полша , в Бг , Киев ... в Англия и САЩ няма да падат , Историята показва , че тия 3 страни , Русия , САЩ и Англия , сядат на масата и си поделят плячката !!Та такива ми ти работи , ...ИЗВОДЪТ : КОЙ ЩЕ СТРАДА ВИНАГИ ,... ЯСНО Е ---ВСИЧКИ ИЗВЪН ТРИТЕ ДЪРЖАВИ ?