361

Анонимен

преди 1 година

Докато руската армия отстъпваше, Путин откри най-голямото в Европа виенско колело, което ... веднага спря

360

Анонимен

преди 1 година

Maчкай!

359

БАХ МАА МУ

преди 1 година

БАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУБАХ МАА МУ БАХ МАА МУ

358

За голямо съжаление

преди 1 година

Почти всички са зонмбирани и тук, особено малките проукраински *** чета и Глигли готвача доброволеца ще става депутат!

357

ДумкайСеВГърба

преди 1 година

Тоз отдолу твърди че укрите понасяли по 800 жертви дневно.. Как ве братле, аз не си го представям рашките бягайки през глава захвърляйки оръжия и машини по полетата да избият 800 огладнели нинджи , с голи ръце ли ги избихте или Кремъл хвърля кинжали и искандери по пехота. Безаналогов бягащ позор. Укрите ви благодарят за над 100те изоставени танка бонус, но половината били с проблеми .

356

Анонимен

преди 1 година

Минските простотии са един фарс в който участва самата Изперкел!

355

Анонимен

преди 1 година

Безаналоговите бягат през глава, изоставящи перални и тоалетни чинии зад гърба си!

354

българин

преди 1 година

А на Украйна и се гарантира териториялна независимост и недосегаемост ако се откаже от полагащата и се част от атомния арсенал на СССР... Американците изпълняват техните задължение по този договор. Агресорите са от изток...

353

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

352

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 417: Не намесвай Левски и Ботев в спекуациите си. Дори и в тролването трябва да има някакви граници.

351

Анонимен

преди 1 година

До Следва изчистване: Мда следва :) Но на руските бандюги - https://liveuamap - Дано изчистят и всичката руска гмет тука ... като митрафанова, копейкин , чорапи и всякакви такива елементи които както са казвали ЛЕВСКИ и БОТЕВ работят против БЪЛГАРИЯ

350

Следва изчистване

преди 1 година

Колкото повече удари нанасят руските варвари в Украйна, толкова повече Груз 200 ще им се връща обратно в Русия! Засега от Кремъл демонстрират ,че не им пука дали ще загинат сто ,или двеста хиляди! Войната в Украйна ще продължи, докато и на последният крепостен мужик не му хрумне през промития мозък, че нещо не е наред в тази война! Пардон, "военна операция"!

349

Power Sol

преди 1 година

До Следва изчистване: Ти още ли вярваш на ТАСС и руските канали телеграм :) ? Ако вярваш кажи каква цигара е пушил моряка от кораба масква преди да я метне някъде по палубата и да гръмне кораба :) Хахахаххахахахах. = Може би Лъки Страйк ?

348

Следва изчистване

преди 1 година

Руските войски нанасят масирани удари по части на украинската армия във всички оперативни зони, заяви във вторник говорителят на руското МО Игор Конашенков.В резултат на ударите ежедневните загуби на украински военнослужещи и чуждестранни бойци надхвърлят 800 души убити и ранени.Унищожени са пет склада с ракетно-артилерийско оръжие и боеприпаси, каза той.

347

Анонимен

преди 1 година

Всички знаят, че украинците са козли

346

Малко за политика

преди 1 година

Русофобските т.ролове няколко дни ще са в еуфория докато разберат, че новините за настъпление, които медиите им представят, са от преди няколко дни. След това, когато вече не може да се скрие, че укронацистите вече не настъпват и търпят големи загуби, ще има тишина. А Зеленски ще мине на друга тема - обстрел на АЕЦ Запорожие и визите за руски туристи

345

21

преди 1 година

До ПОЛК АЗОВ Ще гонuм opкuтe до Урал!" Дано не дойде време, да си гоните топките по Витошка.. заради рендосани фобаци, като теб .

344

Какво следва

преди 1 година

Скоро укронацистите ще си покажат гърба. Досега поне 4000 от контраатаката са се отправили към оня свят. Тези, които успеят да се оттеглят зад Днепър могат да се считат за щастливци.

343

Анонимен

преди 1 година

СЪБИТИЯТА С БЛЯСКАВИТЕ КОНТРА И РЕКОНТРА ОФАНЗИВИ МИ ПРИЛИЧАТ НА ВОЙНАТА ИРАН-ИРАК ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ МЕСТЯТ ПЯСЪКА И НИЩО ПОВЕЧЕ !!...

342

Голямата Чистка

преди 1 година

в подмосковието са заведени рекорден брой дела за държавна измяна. днес за предател бе обявен и мениджърът на производителя на самолета Миг.