397

Опс

преди 4 месеца

Руските тигри бягат ,дегизирани в жартиери и сутиени,крадени от просторите на украинки.

396

Малко за политика

преди 4 месеца

Русофобските т.ролове няколко дни ще са в еуфория докато разберат, че новините за настъпление, които медиите им представят, са от преди няколко дни. След това, когато вече не може да се скрие, че укронацистите вече не настъпват и търпят големи загуби, ще има тишина. А Зеленски ще мине на друга тема - обстрел на АЕЦ Запорожие и визите за руски туристи

395

Какво следва

преди 4 месеца

При тия загуби до месец цялата украинска контраатака ще се е отправила към "царствое небесное".

394

Чистят укронацисти

преди 4 месеца

Руските войски нанасят масирани удари по части на украинската армия във всички оперативни зони, заяви във вторник говорителят на руското МО Игор Конашенков.В резултат на ударите ежедневните загуби на украински военнослужещи и чуждестранни бойци надхвърлят 800 души убити и ранени, каза той.Унищожени са пет склада с ракетно-артилерийско оръжие и боеприпаси

393

Майко мила

преди 4 месеца

Гледайте клипове за каква войска без дрехи става въпрос

392

Стига глупости

преди 4 месеца

До Popо: Тая г'лупост откъде ти дойде. На много остроумен ли се правиш?

391

Ха ха

преди 4 месеца

Русофилите се гърчат от яд

390

Братушка

преди 4 месеца

Братушките от Чечня, Дагестан, Якутия, буряти, калмици май не са добре дошли в чужда държава, особено ако пристигат с танкове и бронетранспортьори?! Язък ни за славянското гостоприемство!

389

Глиги

преди 4 месеца

Червените са на пух и прах, предават се защото не им се връща в Русия.

388

Popо

преди 4 месеца

Конашенков днес каза,че Самая могучая е унищожила днес 235-я HIMARS. Нищо че украинците имат 20бр.

387

За какво воюват

преди 4 месеца

Опълченците от Донбас и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донбас и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях. И те ще победят.

386

До Язе

преди 4 месеца

Ами така е, няма друга държава в която Язе-та като теб да се броят за човеци, в такъв момент си личи кой колко струва и на чий господ се моли ... !!!

385

Малко за политика

преди 4 месеца

До Историк: "Правилният път е бил еволюционния започнат с Екзархията"? Никак даже. "Свободата не ще екзарх, иска Караджата" - това Ботев го е писал. Ако България не беше освободена в резултат на Руско-Турската война, с българите по време на Първата световна война можеше да се случи същото както с арменците. Османската власт е населила в българските земи черкези - разбойници от които дори турците са се оплаквали. Една дума от султана и са щели да изколят де кого намерят. ...... Не че е по темата

384

Коко

преди 4 месеца

Четете и учете всяка държава е представена от нейния народ а 90%от украинците са против зеления клоун и затова в Украйна воюват наемници а наемника защитава парите си не родината стойте и гледайте какво ще направи Путин затова американските военни експерти са притеснени

383

Язе

преди 4 месеца

няма друга държава, където 3 от 5 статии да са за укрите, и то написани в стил "комунистическа пропаганда".

382

Анонимен

преди 4 месеца

Значи скоро пак да очакваме Зеленски да плаче за помощи, понеже вече нямалко с какво да воюват. :-))) Но най смешното е , че Украйна си върнала 2 000 кв.км- че това е един правоъгълник със страни 40х50 км, което е направо смешно.

381

Историк

преди 4 месеца

До Анонимен, аз съм българин и български историк, ама ти си *** патриотар, е там е разликата! *** патриотар, който не може да мисли и да авнализира а попива готовите пропагандни клишета!

380

Анонимен

преди 4 месеца

До Историк Ха ха, абе ти не си българин, нали? Правилния път според теб е всекидневно целуване на турски за дни ци, нали? А случайно да имаш разумно обяснение как с помощта на турците станахме от най-голямата славянска държава най-малката? Кой ти даде диплома на историк умнико?

379

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън, дрън - ярини: "Украйна с безмилостен натиск върху отстъпващите руски сили. Кремъл в затруднение да намери отговор на голямото си военно поражение"!!! Безмилостно, защото имат няколко десетки хиляди свои военни, които загинаха в хода на този "натиск". При това 30% от територията на Украйна са завладени от Русия, това голямо или малко поражение го водите? Украйна е кукла на конци, конците ги дърпат от САЩ и Англия. Дълго още няма да устискат.

378

Анонимен

преди 4 месеца

Платени лъжи и половина )