278

СПЕШНО!

преди 1 година

ПУТИН ДА ПРАЩА ПОВЕЧЕ ПАМПЕРСИ, ЧЕ БЯГАЙКИ АРМИЯТА МУ ОСТАВЯ ИЗДАЙНИЧЕСКИ ДИРИ!

277

СМЕХ....

преди 1 година

ЗА 2 -ДНИ ОЩЕ3000-кв.км. отвоюване от руските убийци..ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОИЧНА УКРАЙНА!!!!

276

Анонимен

преди 1 година

До Украинците не са горделиви те са горделивци а това са две различни неща. Сега тече украинизация на българите които вечно искат да имат господар. Долния си един от тях.

275

Анонимен

преди 1 година

Колко китайци сте във форума. Колко Бъгарин и колко Факти. От един ник се пишат противоположни коментари. Що за хора сте.

274

Анонимен

преди 1 година

Украинците не са горделиви, а са просто хора с достойнство и не отстъпват от правата си. Българите, явно заради насаждения с десетилетия от Русия робски манталитет, смятат, че като си бежанец или човек в беда, трябва да се примиряваш с всякаква мизерия и лишения, които някой ти предложи. Да но не! Зеленски не отстъпи нито сантиметър пред условията на Русия и ето как руснаците взеха да дават на заден ход....Затова украинците ще си извоюват и заслужат свободата.

273

СМЪРТ НА...

преди 1 година

РУСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ И АГРЕСОРИ!!!УКРАЙНА---ПОБЕДА!!!!!!

272

Анонимен

преди 1 година

Аз си приснимам такива коментари и ще ги предам ако преценя но не да търся наказание а за да се премахне този начин на говорене и общуване !

271

УТИН ДОСУЩ ИТЛЕР

преди 1 година

С ТУРЦИЯ 500 ГОД. И ОЩЕ СМЕ ПРИЯТЕЛИ, С РУСИЯ 45 ГОД. И ВЕЧЕ НИ СТАНАХА ПРОТИВНИ И НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.

270

Анонимен

преди 1 година

295 е расист и лъжец

269

Анонимен

преди 1 година

Много хора без да са русофили намразиха Украинците заради непрекъснатото биене в гърдите, развяването на знамена, антируска пропаганда и постоянното повтаряне на бандеровски нациски поздрави.

268

ЧЕРВЕНАТА НЕПАБЕДИМА

преди 1 година

И КВО, БЯГАТ ИЛИ СЕ ПРЕДАВАТ? А ПРЕДИ ТОВА СА УБИВАЛИ ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ, СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ ***? ТАТАРИ, ЧЕРКЕЗИ, ЧУКЧИ И ДРУГИ ПЛЕМЕНА ОТ СССР.

267

Анонимен

преди 1 година

Войната започна от Майдана, а не от Путин.

266

Анонимен

преди 1 година

Много хора без изобщо да са русофили намразиха украинците и Украйна заради поведението на Зеленски и на Кулеба заради горделивоста на бежанците и заради жестокостта на украинските националисти. Много хора дори поляци мразят укрите заради бандера.

265

Смърт на руските..

преди 1 година

УБИЙЦИ И ЗАВОЕВАТЕЛИ НА НЕЗАВИСИМА И СУВЕРЕННА УКРАЙНА!!!УКРАЙНА ПЕРЕМОЖЕТ!!!!

264

ЖУЖЕ Е НА ВИСОК ТОК

преди 1 година

СЛЕД 50 000 УБИТИ И 150 000 РАНЕНИ РУСНЯЦИ ЖУЖИ ЩЕ МОБИЛИЗИРА И ПРАЩА НА ФРОНТА ПЕНСИОНЕРИ? МЛАДИТЕ НЕ ИСКАТ, СВЪРШИХА БЪЛЪЦИТЕ ЗА ШИШЕ ВОДКА ДА СИ ДАДАТ ЖИВОТА! ТАРИКАТИТЕ САМИ СЕ ПРОСТРЕЛВАТ И ОТЪРВАВАТ ВОЙНАТА.

263

Путин на въжето

преди 1 година

Смърт за Русия!

262

Българин

преди 1 година

Евтин фейк. За това "настъпление" имаше сателитни снимки в телеграм още седмици преди да започне където се казваше, че има над 50000 украински военни. Казват, че реално са били 8 пъти повече от руските военни в източен Харков. За да се избегнат жертви сред цивилните, руските военни започнаха постепенно да се изтеглят доста време преди да започне "настъплението". Нито е имало боеве, нито нищо.

261

ЬЬЬ

преди 1 година

Браво на Украйна.Главорезите на путин,тръгнали да рушат,грабят и убиват ще бъдат унищожени.Слава на Украйна!

260

Анонимен

преди 1 година

В тези злобни и комплексарски коментари, дали Украйна или Русия побеждавала, лично за вен прозират безмозъчни злобни хора. Загиват хиляди нечии славянски деца, нечии майки, нечии бащи, нечии братя и сестри. За мен тук победа няма. Би била Пирова победа. Мисля само, че доларът поскъпна, еврото се срина, Европа е в невиждана енергиина и инфлационна криза. Дано някой ден да се търси сметка на тези, които реално конструираха тази разруха и трагедия.

259

анонимен

преди 1 година

Джудженцето какво ли си мисли в момента...?!