263

Иван радоев

преди 2 години

Мошениците от Харвард са за разстрел

262

Анонимен

преди 2 години

Вие на този агресор му подарихте купе

261

Анонимен

преди 2 години

Аааааа.. не точно , има само един вредител на име Борисов!

260

Анонимен

преди 2 години

Ако в България все още има умни и млади родители никога не биха дали за пример този еднокнижник.Аз никога не бих гласувал за такава партия.

259

Бухал--Харис

преди 2 години

Г-н Борисов, хората малко поумняха, вече не са толкова прости... Затова този път няма да се разберете с тях. Цените вървявт надолу, защото в цяла Европа е така. Русия върви към пълен провал, Вашият любим кремълски диктатор си отива, ,,Газпром", ,,Лукойл" и руският нефт вече не са никакъв фактор за влияние. Четирихилядниците са в паника и се чудят къде да се скрият; дори и (п)резидентът Радев започна да увърта и да си приписва несъществуващи заслуги. Само си вредите,г-н Борисов.Губите избиратели.

258

Алито от София

преди 2 години

Да но Путин може да го сменят и да дойде някой който да реши проблемите с войната и в много отрасли, докато в България, агресорите не са си тръгвали, те се менкат на всички избори, а и ти си един от големите които предизвика геноцит на народа си, само и само да създаваш смут и психо атаки които не бе спирал 12 години, и продължаваш, хубавото у политиците че само за власт се джафкат, а кой колко и от къде е краднал, абсолютно забранено, за одити, за прокуратура, просто няма такива инстанции

257

rm

преди 2 години

няма такъв циничен д-е-б-и-л.

256

Анонимен

преди 2 години

Буци що не хване да се скрие някъде най-накрая! Е при държанката си в Барселона или да одят с близките му мутри на някой от купените с наши пари хотели да играят карти! Тоя човек е зло!

255

Ахм

преди 2 години

Боко е типичен пример на възрастен човек...озлобен и плюещ!!! Успокой се другарю...наслаждавай се на пенсията...за друго не ставаш!!!

254

Щирлиц

преди 2 години

Забрави,когато спешно отиде при Путин,за да измолиш газ,м?Мамин сладък...

253

Стефан

преди 2 години

Луд ли е Бойко Борисов се чудя. Как може да казваш, че Украйна е била по-добре от България, защото при нас имало Кирил Петков и Асен Василев, а в Украйна само Путин. Как може Борисов да използва трагедията на украинците за партийни дивиденти и да говори такива глупости. Този човек срам няма ли?

252

Анонимен

преди 2 години

Магистралата е там, където ПП я спря.

251

Анонимен

преди 2 години

До ВалеПри Петков сме по-богати от САЩ, нали?На какви наркотици си?

250

Вале

преди 2 години

Борисов ,пак се изхвърля.При него бяхме на дъното/най-жизнен стандарт в ЕС,и това му е целта и възможности.При Кирил Петков ,ще се мерим само,с най-богатите по жизнен стандарт,което заслужаваме.Ако се беше кандидатирал преди 13 години ,сега да сме най-богатите в Европа,това му е грешката,но не е късно да я оправи сега.Тогава нямахме избор/избирахме,само по-малкото зло/,сега вече има за кой да гласуваме.За ,,червената буржоазия,, или за народа.Имаме много способни българи,който могат изнаят как.

249

Неутрален

преди 2 години

ДНЕС, необходимо ли е да ни заливате всеки ден с логореята на този психясал от властова абстиненция субект? Хайде малко уважение към читателите, а?

248

Анонимен

преди 2 години

Борисов не се усеща, че казва, че цените на бензина зависят от това кой е на власт у нас.това говори мног лошо за него, защото означава, че 12 години не е направил нищо, за да премахне такава олигархична система

247

Анонимен

преди 2 години

ОООф,вече и психиатрите не могат да го излекуват тоя

246

Анонимен

преди 2 години

Бащицата на Баце сега станал агресор за него. Развива се човека.

245

Анонимен

преди 2 години

267 къде е магистралата като ги е вложил ве кажи ми има ли некой в тая глава

244

Падаря

преди 2 години

Дано Янев -Български възход и Слави -ИТН да влезнат в парламента,че другите са дошли само пара да барат.