17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 "Путин няма да доживее до съда в Хага." Така е, но това е въпрос на мащаб - на Ратко в Босна и Херцеговина всичко му е МАЛКО, включително 8 000 души клане, а на Путин всичко му е "голямо" - всеки месец по толкова, само че все свои, все войничета и безпризорни нейде от степите, които дори не знаят за какво са там и защо ги хвърлят като слама в огън.

16

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да доживее до съда в Хага.

15

Къцката

преди 1 година

Жалко, стабилка голема.

14

НАТО-Стандарт

преди 1 година

до 14 - Ще видим колко е нелегитимен МНС в Хага. Скоро лилипуткин и пияната му пасмина ще го посетят и ще го разгледат отвътре. Аз ще съм си взел пуканки и ледена биричка, и ще гледам с интерес и затаен дъх :))

13

Анонимен

преди 1 година

Ратко Младич е патриот, направил е много за страната си, защитил я от мюсюлманските радикали, които искат шериат и мразят християните в изконни християни земи искат да променят населението. Кажете ми един бг патриот след злокобния ден - 9 септември 1944 г., кой Доганя ли, Тиквата ли или правешкия селянин Тошо ***, дет при него сте живели мизерници ама добре, в стари керпичени къщи без тоалетна вътре, това е рая на Тошо *** дето е влашки циганинннн и не знаеше и български

12

Кико

преди 1 година

Комунизма бавно но сигурно си "заминава"! "Приятен път" другари!

11

до 13

преди 1 година

много вярно - основно турски стоки купуват турците в Европа, ама те са там 40 милиона и аджеба следва въпросът като е толкова добре в Турция, като те не искат явно да се интегрират турците в Европа, защо не се върнат в рая, наречен Тюркие, защото там няма парички, няма икономика за 86 милиона население произвеждат на човек по-малко от България, на човек, Това е велика Турция, това са великите турци, за съжаление, аз съм наполовина турчин, наполовина българин, но това е истината, за съжаление

10

Анонимен

преди 1 година

в цяла Европа made in turkey е символ на ниско качество и само бедните им купуват боклуццциииите в Европа, но Ганяяяяя е велик - той казва Тюркието перфектно по-евтино от БГ, а Ганяяя дръго освен евтинията и простоттттията не го интересува.

9

Анонимен

преди 1 година

Ганяяяяяя вика "у Тюркието по убава раната била и сичко било убаву, ама Ганяяя да ми каже защо в Турция е 73 просължителността, а на онез пияници в Бг също толкова, при уж по-добра медицина в Тюркията и отделно домус не ядат, отделно пушат по-малко, отговорът е един - Ганяяя е *** и турчинът на това разчита на простотията на Ганяяяяя

8

Анонимен

преди 1 година

Скоро и Путин при Радко Младич.

7

до 4

преди 1 година

Малко извън темата, но си прав, точно така е, за съжаление, но българинът е продажник, за съжаление и за малко по-евтино си купува боклуцццците от турция.

6

Космонавт

преди 1 година

Качете го на някоя сграда и го изхвърлете от покрива това болшевишко мекотело.

5

Анонимен

преди 1 година

Леко иска да се отърве! Дай Бог да е жив и здрав още дълги години! Но ме съмнява Путин дали ще доживее толкова колкото Младич?

4

Анонимен

преди 1 година

не ходете да се лекувате в Турция, вземат ви парите и винаги връщат лекуващия се в ковчег, не купувайте и храните им - пълни са с канцерогени, е-та, а плодовете и зеленчуците с пестициди, за последните 10 години в които Тиквата и ДПС вкарват стоки от Турция през частната лаборатория на Капитан Андреево, раковите заболявания двойно отгоре. Тивката и ДПС ви управляват

3

Azrail

преди 1 година

Чака го най-долния кат на джехеннема. Много босненци и всички мюсюлмани по света ще зарадва.

2

Хехе

преди 1 година

Хайде Путин Владко, да правиш компания на Ратко!

1

Анонимен

преди 1 година

Той отдавна е обезсмъртил името си в сръбската история. Всичко останало са маловажни подробности. Никой не живее вечно, но на малцина имената им остававт в историята.