21

Анонимен

преди 1 година

Защото предпочитаме да разчитаме на имунната си система и не ни харесва да ни рекламират постоянно ваксини. Който иска да ходи да се боде. Но те едва не го направиха задължително. Така няма как да не светне лампичката на българина, който е подозрителен по природа. Аз лично не вярвам, че тези препарати водят до болести - всичко зависи от човека и каква генетика има. Но не ми харесва да ми ги пробутват най-нагло по 20 пъти на ден и да се опитвам да ме плашат.

20

Стефан

преди 1 година

Докога българите ще вярват на дезинформации, конспирации и фалшиви новини. Ваксините причинявали рак, водели до безплодие и още куп щуротии.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма точни данни за дела на ваксинираните в България, защото не се знае колко хора са в България и колко са в чужбина. Знае се колко са ваксинираните в България, но не се знае колко са ваксинирани в чужбина. Ваксинирането е смислено да се гледа по възрастови групи. При 70-79 годишните, ваксинирани са 286206 души, от тях с бустерна доза са 233012, а с втора бустерна доза са 25297. Около 700 хиляди може би са българските граждани на тази възраст и може би около 400 хиляди са в България.

18

Анонимен

преди 1 година

На тези с четири дози до момента какво ще им предложите? :)

17

Анонимен

преди 1 година

Най-адекватният коментар е - хахахахахах!

16

Анонимен

преди 1 година

Препарат е когато те наръсят срещу бълхи,въшки и други вредители

15

Анонимен

преди 1 година

Тичайте си сложете ваксина срещу две цифки накръст побурзайте

14

Анонимен

преди 1 година

До Абе нали ужким Обратното. То си е препарат, викат му ваксина. И другите флакончета са препарат. И даже до края на следващата година, май са длъжни да го наричат "препарат". Ама като му викат вирус, какво?

13

Абе нали ужким

преди 1 година

"ваксина" беше, какво е това "препарат" сега?!

12

Анонимен

преди 1 година

"Към момента 65 хил. души са си поставили втора бустерна доза" ------ ето реалната борйка на зоомбитата в бугаристан! Я се пребройте бе? Имате ли и 1%??? И това са хората, които искат мерки, маски, задължително сиропиране.... Един стадион уффтсе! Радвайте се, че останалите сме прекалено търпеливи, че иначе отдавна щеше да играе гегата!

11

Анонимен

преди 1 година

Някой ще припомни ли върху колко миишшки са тествали точно тези експериментални генни терапии преди да ги пуснат за масова употреба? 10 ли бяха или 8... и нали, тука говоря за животинките, а не за зомбитата.

10

Анонимен

преди 1 година

И как така, няма да се прилага новата ваксина за неваксинирани? Само за нови абонати ли? Ами "лоялен клиент"?

9

хи-хи-хииии

преди 1 година

Ха-ха-хаааааа........

8

Има леф във фармата

преди 1 година

Тез няма кой да ги спре да пускат вируси, видяха пари във ваксините. Няма да ме учуди да пуснат боостната Ебола + чума+ ковид 22 - нов ъпгрейд. Да изчакат 5 месеца и да почнат продажбите против чума на ваксини, маски, бустери. Веднага се разбира дали прилепа е виновен - като проследим потокът на парите.

7

Анонимен

преди 1 година

По-точно прави хората болни, именно това е целта на биг фарма - да има повече болни хора. Те го постигат чрез рекламите на бъркочите си. Успяват да привлекат много будали

6

Анонимен

преди 1 година

За да бъдат ваксини, трябва да дойде краят на 2023 година.Всеки грамотен може да го намери и да прочете на всякакви езици без или с преводач.

5

Анонимен

преди 1 година

То тоя омикрон всички са го изкарали без тези живяли в пещера.

4

Анонимен

преди 1 година

Май им става нещо от тези ваксини.Да си слагат само ако са в рисковата група.Който си сложи после да пие витамини и да чете повече.

3

св.Радка Балъкоубиец

преди 1 година

7та ваксина ви дава сигурна защита

2

Майстора

преди 1 година

А как именно ще се прилага на "имунизирани", като нито един от досегашните препарати не създава никакъв имунитет, а само хипотетично краткотрайно облекчава симптомите при боледуване? Та кой точно е ИМУНИЗИРАН?