44

Работодател

преди 1 година

Що не реваха като прибираха по 50 лв да гласуват за ГЕРБ на изборите, а сега реват? Ако разбера че някой от моите служители е отишъл да помага там - на следващия ден ще си търси работа. Предупредил съм ги.

43

Анонимен

преди 1 година

Да ги настанят по хотели по морето,да не са по долу от украйнците

42

До 47 Предприемач

преди 1 година

Или си наивен, или се правиш на такъв. Тая армия от брокери ще ти налапа париците и после...да не казвам.

41

Работодател

преди 1 година

от къде накъде ще отсъстват? На мен какво ми дреме за наводненото село. На мен трябва да ми бачкат

40

Анонимен

преди 1 година

При огромна армия от бездействащи чиновници и цяло ново министерство могат да им връчат по една лопата и да действат. Кирчо ще ги наглежда, щото го видяхме че не му се работи, поразходи се там с една лопата даже етикета не можа да и махне, поне сега да погледа как се работи. То не може само да лъжеш, да крадеш и да се търкаляш с косматата Г у гле на. Ама май може.

39

Анонимен

преди 1 година

Искайте от ЕС. Като помагат на украинците толкоз, ние с кво сме по-лоши? Слугуваме на запада вече толкова години, а никой не се разтревожи за бедите ни. Има толкова безполезни натовски войници тук-ето можеше да им се намери приложение.

38

Предприемач

преди 1 година

Есяка година едно и също. Някъде стават наводнения. Ганеца с по две коли разбирасе, но 50 кинта за застраховка на дома от наводнение и пожар няма. Наистина - толкова струва застраховката

37

Анонимен

преди 1 година

Да им направят ново село по на високо

36

Анонимен

преди 1 година

Почистването на деретата и укрепването на реката струва стотици хиляди лева. Наводнението направи щети за десетки милиони лева. Явно си правим криво сметките. Някой ще намаже дебело от наводнението.

35

Анонимен

преди 1 година

Кирето се снима вече. Не може да помогне с повече.

34

Анонимен

преди 1 година

Това е нелепо! Да разчиташ на доброволците да свършат всичко? А ако няма доброволци, това ще означава ли,че нищо няма да бъде разчистено?! И това доживяхме! Защо плащаме изобщо данъци,когато държава няма!

33

Анонимен

преди 1 година

Станалото станало,но 10 дена се вижда,че държава няма. Ходят някакви лелки да записват хората за държавна помощ от 350 лв. Държавата вече трябваше да е изпратила всякаква тежка техника. Направо е смешно. Кой ще изрине калта от улиците. Зимата наближава. Чакат да падне сняг и да замръзне всичко ли,за да се раздвижат. Пълни некадърници ни управляват

32

Тангра

преди 1 година

Виждате ли господа управляващи къде ни върнахте и в третият свят няма такава гледка. Къде е "господин" Емил Кабаиванов, къде му е администрацията, говори се че има на 2500 човека общинска администрация. Всичките ще ви изринем след като изринем къщите в селата. От Каравелово пред общината в Карлово. Ще му търсим сметка на Кабата и тоя път не на шега.

31

Анонимен

преди 1 година

Причините за наовднението са в предишното упатвление на Кирил Петков, който сечеше горите и не почистваше коритата на реките.Затова в едно село една жена го гони с лопата да го бие.

30

Българин

преди 1 година

До 22- ти виждаш ли се какво пишеш. Човек трябва да внимава какво говори или пише, защото не знае утре какво може да му се стовари на главата. Никои не те кара да ходиш да помагаш по добре си затварят миризливата уста и спри да пишеш, ако не можеш да помогнеш по- добре мълчи и се скрии като мишка някъде на тъмно и на сигурно точно каквато си

29

трудно?

преди 1 година

абе държавата да прати 20-30 фадроми, 20-30 самосвала малко кафеви от строителните фирми 100-200 човека и за 1 седмица всичко ще свети. не повече от 100 бона ще излезе масрафа за машините и хората

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 Ами общо взето така си беше...и то на два пъти.

27

Анонимен

преди 1 година

Явно облака е валял само над 3те села. Некадърници, в Германия да се получи същия ефект ще трябва да съберат милиони такива облаци.

26

ДЪРЖАВО,

преди 1 година

ДОБРОВОЛЦИТЕ ТРЯБВА СЪЩО ДА ЯДАТ И ДА СПЯТ НЯКЪДЕ! ДАЙТЕ ПО ЕДНО КОМАНДИРОВЪЧНО НА ХОРАТА!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Ей нема диги, нема прочистване на дерета, акъл нема - само доброволци.