26

ФАКТ

преди 1 година

По жалък от жалкия фигурант може да бъде САМО фигурантскиЯТ трoл трoл!!!

25

и те така

преди 1 година

киро фадромата го изгониха като куче от едно село :)

24

Марга Рит

преди 1 година

Вместо да пишете *** коментари - идете и помогнете. Ние бяхме! Хората нямат нищо, буквално нищо, освен тонове кал в домовете и дворовете си. Имат нужда от завивки, бельо, дрехи, обувки. До повечето от домовете не може да се достигне, защото на улицата височината на наноса е на височината на оградата / ако не я е отнесла водата/. Имат нужда от консерви, защото нямат ток и вода, за да си сготвят. Хляб нямат..., а вие си чешете езиците с глупости.

23

ЧЕСТИТО ГAHЬ0ВЦИ

преди 1 година

Промяната на радеф е факт!!!

22

Гражданин

преди 1 година

Без вода и ток, но с безбрпой "спасители", които не се срамуват да използват мъката на пхората и да се снимат, вместо да осигурят на българските гражидна хотели - може да не са на първа линия, но все пак хората да имат покрив над главите си през идващата зима.

21

ай стиа бе

преди 1 година

как тонове кал бе , нали киро фана лопата да рине ?!

20

Анонимен

преди 1 година

Какво да му гледам на Бойко един път нямаме като хората

19

Христо Христов

преди 1 година

Партньорите от ЕС и НАТО не помагат ли?!

18

На жителите

преди 1 година

на пострадалите села ще кажа ,че единствено сами могат да си помогнат. Безмислено е да разчитат на държавата в този момент. Може би щяха да имат някакъв шанс,ако управляваше Баце. В последните 30-на години е единствения, който що годе вършеше работа! Само се сетете за "Вера Су",че хората от Триград още обикалят три села за да се приберат у дома (отсечка от 150 м. още не е оправена). И много други примери

17

Анонимен

преди 1 година

Типично по български: приказки, обещания и усвояване на пари. __________________ Седми ден след наводненията: каруцата не е мръднала и на сантиметър. В калта си е.

16

Анонимен

преди 1 година

Яааа,Боко пак е активирал лелки ГЕРБ.Тия ще викат на черното бяло,докато Винету вади от чекмеджето откраднатите от вас пари.Нищо,че държеше пенсионерите на санитарния минимум,защото му изяждали бюджета и защото от пенсиите не може да се открадне.

15

аа1830

преди 1 година

Това е великата държава на 1300 години една седмица да не може да изчистиме едно село и да се отпуснат някви смешни пари за ремонта на 200 къщи. Иначе милиарди за магистрали, самолети, фалирали банки, за хрантутниците военни, полицаи, администрации има пари....жалка история сме.

14

МНЕНИЕ

преди 1 година

Наводнението е в резултат от Законната Сеч . Убедих се Незаконната Сеч е по-добра от Законната Сеч - нелегалните секачи работят с акъл , а Държавата в лицето на Горските сече на Потоп .Тоест - трябва да се забрани Законната Сеч и да се пусне Народа да сече сам .

13

Анонимен

преди 1 година

Къде са местните компании, които са рязали дървен материал? Кои са бизнесмените, които са имали разрешително за сеч над селата в последните 12 години? От коя партия да кметовете там?

12

Анонимен

преди 1 година

ПРОВЕРКИ И В ЗЛАТОГРАД - ОТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА МАФИЯ В ГОРСКОТО ЕДНО ДЪРВО НЕ ОСТАНА!!!!!

11

Hoqsan

преди 1 година

До ?!?Червен чорап има ли - всичко отива подяволите май френд... дойдоха червените, къде са капиталните проекти? Ху'у, крадеше се и беше ремонт на ремонта, ама барем нещо ставаше. Тия работници от ремонта на ремонта и те хляба си вадиха и т.н. и т.н... мафията държеше държавата по-стабилна от червените чорапи... и ми става горчилка в устата, че трябва да го призная това нещо....

10

Анонимен

преди 1 година

Просто незаконната сеч през последните 12 години винаги е била оформяна като законна, срещу съответния подкуп! Пак ке изкарат природата виновна, но не е само тя!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Помните ли кой говореше за кръгове от обръчи и че раздавал парчетата от баницата в БГ? Казва се Ахмед Доган. ГЕРБ просто му пригласяха, но и те са с двата крака вътре. Ако се разходите към Бузлуджа и Шипка, картинката с незаконна сеч е същата. Ако минете през Дюлинския проход ще видите същото. Над свети Влас и с. Кошарица беха хубави гори. Сега ги няма. Няма гори и по пътя преди и след обзор. Само храсти. Сигурен съм че и на много други места не е по различно.

8

Анонимен

преди 1 година

Когато хората от село Бисер преди 15 години се издавиха тиквата се оправдаваше че не знаел, сякаш идва от луната, че някой друг му бил виновен, както всеки път. Летя тогава на хеликоптер и обещаваше че ще се прави воден кадастър. Такъв още няма, а същата тиква остави и Перник и областта без вода половин година.

7

Анонимен

преди 1 година

Стига вече с това карлово! от 15 години си избират един и същи кмет от ГЕРБ, после цялата страна да ходи да им помага. Като са си го избрали - да си му търпят глупостите и да не се оплакват. Когато взеха по 50 лв за да гласуват за него защо не реваха, а?