66

Дедоти

преди 1 година

Толкова време мина, а купищата дървета и кал си стоят. Няма кой да плати на оялите се дърводобивни фирми да разчистват с резачките. Количките и лопатите са за къщите и около тях. Но останалото иска багери, булдозери, фадроми, самосвали... Хора и техника има, организация и пари - йок.

65

ПИАРА СВЪРШИ...

преди 1 година

Хващайте се на работа ---имате дървен материал и кал безплатно за нови къщи! ЧЕ и по 375-лв. Ви ДАДОХА----ПРЕЗИДЕНТА И ПАРТИЯТА ПО ТОЛКОВА ДАВАТ НА ВСИЧКИ И У НАШЕ СЕЛО!!!

64

Промяната на радеф

преди 1 година

Украинските фaшиcти в 4 звездни хотели а БAЙ ГAHЧУ У KAЛTA

63

До 68 Нищо ви нема

преди 1 година

Ами то нас и да ни има нещо е бледа анемония в сравнение с това, което ти е на теб. Да, грижи проблеми имаме - ама се борим някяк. Ти, *** се лекувай или си пий редовно лекарствата. Ако имаш нужда от помощ - пиши, ама не се излагай с такива писания.

62

Анонимен

преди 1 година

Горките хора!!

61

пак таз петя славова

преди 1 година

Аман от тази петя славова."0879 182 250 - денонощна телефонна линия за доброволци" - този телефон да го изпратят на техните приятели. Моите приятели и близки вече са на място и помагат, без да чакат инфо от петя-та.

60

Анонимен

преди 1 година

Един багер на ден е 300 лв. с надницата на багериста. Обаче Кирчо няма пари. Похарчи ги да води Ленчето на разходки с правителствения самолет. И сега няма. Има само колкото да си купи две тениски и една лопата. И ръкавички с последните стинки. Затова си ги пази да са чистички. Горкия, да го ожалиш... Требва да му събираме капачки и на него.

59

Анонимен

преди 1 година

Кви петзвездни хотели бе? Пари нема! Да си направят къщи от дървата, дето им е довлякла реката! Без пари, нема да ги плащат даже, обещаха им, че нема да плащат. То фира, ама нищо, можеше и да ги накарат да плащат, нали? Могат да ги измажат с кал, реката и това им е довлякла! Всичко си имат. Реката се е погрижила, само читави политици дето още не е довлякла...

58

Анонимен

преди 1 година

Просто не е за вярване, моля кажете дали в Атина е имало наводнение тези дни ютуб/уоч = 0yafcXEbjA8 - "Атина наводнена! Хората спасяват себе си и близките си" от 08.09.22

57

Нищо ви нема, бе....

преди 1 година

..ше сте на топло през зимата--вече решихте ГАЗОВИЯ проблем!

56

Анонимен

преди 1 година

Седми ден след наводненията държавата търси доброволци. Щото кинти нема. Дадохме ги за украинците. Свършиха.

55

Ами,да....

преди 1 година

Поне имат дърва за зимата и то..БЕЗПЛАТНО!

54

Анонимен

преди 1 година

12 години безконтролна мафиотска сеч на хората на ГЕРБ-ДПС доведе до тази катастрофа.

53

Анонимен

преди 1 година

Макар и с половин уста, но споменаха ролята на човешкия фактор. Незаконни сечища, *** задръстващи коритата ва реките, апосле рев и "Господи защо ни наказваш така и защо ние?"

52

Анонимен

преди 1 година

Основният виновник за това бедствие е Кирил Петков, който спря парите за укрепване на дигите в села като това и ето ви резултата.Иначе отиде с всичката си наглост да си прави Пи ар в същото село с чиста фланелка с надпис ПП.

51

Анонимен

преди 1 година

Как пък хрантутницте ни с държавните заплати не се хванаха да помогнат адекватно? Кирето отишъл да се снима с лопата, моля ви се! Все едно няма пари да наеме няколко багера да ги предостави на селата за помощ, той с лопата ще копае, все едно заплатата му е 500 лв, като на бедните хора по селата! Ето това им е съзнанието на политиците ни, пари имат, ама им свиди за важните неща! Скъпи на триците, евтини на брашното! Съзнание на прошляци!

50

Анонимен

преди 1 година

Една възрастна жена викаше на Кирил Петков че не го искат в селото, все едно Петков е управлявал 12 години. С този материал от избиратели сме за никъде. Хората в калта си заслужават съдбата. Сега пак ще изберат дървената мафия ГРОБ-ДПС.

49

Недоразбрал

преди 1 година

Искахте промяната?Беше ви чистичко,спретнато,но нямахте дърва за огрев!Сега се променихте!Вече ви е кално,мр,ъсно и имате бол дърва за огрев!Ако искате да продължите с промяната,молете се на Киро и на Дявола да ви полеят още един път,да си довършат делото и всичко ще ви стане наред!Ще сте поу,мрели,къщите ще са заличени,дървата ще са отнесени.Ще е чисто,тихо и спокойно след като се продължи с промяната,щото няма да остане никой и нищо!!Опитах се да ви приведа на нормален език слогана на про100К!

48

Ами,да....

преди 1 година

Ние софиянци - почваме да сечем гората на Витоша, та да живееме у хотел Хилтън и ние...!

47

Промяната на радеф

преди 1 година

Украинските фaшиcти в 4 звездни хотели а БAЙ ГAHЧУ У KAЛTA