13

Анонимен

преди 1 година

Тиквата иска да промени конституцията в своя полза

12

7373

преди 1 година

Киселова е права, че не трябва да се бърза с конституцията. Че е време, тя да бъде променена, в частите, които не отговарят на днешното съвремие е така. Всички трябва да се случва след сериозен дебат, и конституционалисти, като нея вземат дейно участие. Единствено не разбирам, защо има обаче политически залитания. Киселова, изказвай се като експерт. Ако искаш да си политик, това е друго.

11

Анонимен

преди 1 година

Сега верно не е момента , защо още сме под герберско и ДПС-арско владичество !Държавният апарат е изключително ПРИМИТИВЕН , от калинки !

10

Анонимен

преди 1 година

Предполагам че се чака съгласие от щатите , какво да съдържа , щото ако е по български , само ще се загуби време , и ще трябва пак да ПИТАМЕ КАК ДА ''ЗВУЧИ'' . Най-добре е да се изчака НОВИЯТ посланик на САЩ , който е специалист по КОЛОНИАЛНИТЕ въпроси , в Африка и Изтока ...

9

НО

преди 1 година

Нашата конституция е книжка с пожелания, който иска ги спазва , който не иска - не ги спазва. Толкова Докато не се направи истинска конституция, ще продължаваме така. Но като гледам всиччки политици ги устройва това подобие на конституция, и си траят.

8

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли дали в колониите имат ли Конституция !

7

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо ни е ВЪОБЩЕ Конституция , след като никой не я спазва , и то от най-отговорните институции , например , в Конституцията пише :Здравеопазването в България е ''БЕЗПЛАТНО'' ! Е да , ама НЕ !

6

Анонимен

преди 1 година

Наталката е супер злобна.

5

Анонимен

преди 1 година

НЕ БЪРЗАЙТЕ - засега си живеем в полу-президентска анархия, но под диктовката на разни черепи юмручкото ни е изготвил вече "конституцийка", според която ставаме ИЗЦЯЛО президентско-премиерска-съдебна ДИКТАТУРА!

4

Анонимен

преди 1 година

До mmmm И направо да се впише националността на президента, или длъжността на чиновник в Брюксел, за нашата "полупрезидентската република".

3

Анонимен

преди 1 година

Наталка е доста начетен и умен човек, а и не е "ваксинирана". Въпреки това copосоидния фаtмak не я привика в служебното правителство(не че тя щеше да се съгласи) за да не му наруши рахатлъка със сатанистите. Хора, които не са корумпирани и зависими на "управляващите" не им трябват.

2

mmmm

преди 1 година

Направо предателя радев да сложи чл.1, че министър-председател е руския посланик до второ нареждане.

1

Уонко Нормалния

преди 1 година

Са остана улавите Крадци, под диктовка на козяк да бъзикат Конституцията! Щом киренцето го монтираха Незаконно с Канадско гражданство. Ква Конституция и Закон? Нема такъв филм.