15

Осъждан

преди 1 година

Ситуация: баща ми, тежък инсулт, в кома е, нещата са ясни, аз в стаята му там санитарни консумативи нося, влиза лекарка/да не и споменавам името, че ме грози втора присъда/ и чувам "Дядката пукна ли". Нещо се случи с мозъка ми, нямам много спомени, но лекарката е била в нокаут с 4 избити зъба. Имало е страничен свидетел на репликата и, че от там и условната присъда.

14

Анонимен

преди 1 година

Ада не говорим колко пациенти са тяхна жертва от безхаберие небрежност и непрофесионалност

13

пришълеца

преди 1 година

Безумния е отново позиция:)))

12

А, не така! до 12

преди 1 година

Тия йезутски сметки не са така. Плащал съм си 40 години ПРЕДВАРИТЕЛНО и то не по 2.90. Освен здравните ми осигуровки, с всяка акцизна и данъчно натоварена стока съм плащал ПРЕДВАРИТЕЛНО за лекарска услуга.

11

Анонимен

преди 1 година

Ми добре бе недейте да ходите на лекар.Стойте си в къщи и чакайте да ви мине. Здравната каса плаща на пациент на месец по 2,90лв. А вие може би очаквате обслужване сякаш сте милиардери със собствена болница. Нека за пореден път обидим лекарите и ги приравним с таксиметрови шофьори.За 2.90 до къде ще ви откарат?

10

А, не така!

преди 1 година

Дайте статистика за осъдените лекари поради професионална небрежност и лекарски грешки! Нула май е, а? Един вид - българския лекар е най-квалифицирания лекар в света, а? Малко ви е боя, малко! И изобщо не ме плащете с мантрата, че лекарите щели да избягат в чужбина! Нали си видях джи-пито. Навири се да става лекар в Германия и се прибра след една година. Ама сега е учтив един, смирен някак си.

9

Анонимен

преди 1 година

Жалко е, но ситуацията е каквото повикало - това се обадило.

8

Анонимен

преди 1 година

Сред тези 55% няма нито един свестен лекар, който се е отнасял човешки и със загриженост към пациентите си, и когото пациентите му са уважавали и обичали. Редно е тия горки "жертви на агресия" да се замислят защо така им се получава.

7

Бил съм свидетел

преди 1 година

многократно на лекарска агресия към пациенти. Така че няма какво да се жалват и да се мислят за богоизбрани. Лекар е призвание, така че търгашите ще ги бият и още как.

6

Анонимен

преди 1 година

85 процента от докторите не са хора. това е реалността.

5

Анонимен

преди 1 година

90% от лекарите са нагли и трябва да има агресия

4

Анонимен

преди 1 година

Убиха майка ми, така, че още не сме квит!

3

Анонимен

преди 1 година

95% от българските граждани са жертви на лекарска агресия, но на кого да се оплачат? Та те едноличните търговци от медицжината не са и чували за хуманно отношение и грижа за пациента.

2

Анонимен

преди 1 година

А 100% от пациентите у нас са станали поне веднъж жертва на лекарска некадърност с леки или тежки последствия!

1

Анонимен

преди 1 година

А колко от тях имат жертви сред гражданите