48

Анонимен

преди 1 година

ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСНАЦИТЕ БРИТИТЕ СИ ОБИЧАТ И ПОЧИТАТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ! НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО! ЗА ТОВА СА НА ТОВА НИВО! ПРИПОМНЕТЕ СИ КВА СЛАВЯНСКА ПРРОСТОТИЯ БЕШЕ ЗА ГОРБАЧОВ ПРЕДИ ДНИ!

47

Анонимен

преди 1 година

Аланколу!Ние да не сме британска колония?Аре стига с тия статии,и прекъсване на теевизията,прекалихте вече !!1

46

Анонимен

преди 1 година

ааа кво стааа с Путин и газа му? Ще спираме рублите...

45

стоп

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с тия английски uзpoди! Кажете нещо за наближаващите глад и студ.

44

Анонимен

преди 1 година

От този остров на лошото време нищо добро никога българите не са видели. За лошоте хора или добро или нищо. Така че да замълчим дружно. Имам предвид вас медиите. Погребения, сватби и на кои? На наследниците, които винаги са мразели България. То има и защо. Защото нашата хилядолетна история и Божия мисия на Българите им е трън в очите. Сядам да ударя едно шкембе с ракийка. Нищо, че оня алкохолик и *** Чърчил ни споменаваше с това. Да ви е лека пръстта!

43

Анонимен

преди 1 година

До И.Б. Казваш монархията е отживелица. Белгия,Дания,Нидерландия,Швеция,Норвегия,Испания,Люксембург,Монако,Лихтенщайн,Япония са монархии.Има ли бедна държава сред тях.Най- богатите и уредени страни са точно монархии!

42

Анонимен

преди 1 година

До 29.... Семейната ни къща построена от дядо ми и баба ми в кв. Захарна фабрика в София бе разрушена от англо-саксонски бомбандировачи през 1943 година ----///---- Тьпигьоз, англичаните и саксонците тогава са били противници. Ние сме били съюзници на саксонците. А Захарна фабрика едно време е било гето. Като знам каква е къщата на Гошо Тарабата у Ючбунар, представям си каква е била фамилната ви къща, три километра по-навънка от градо.

41

Анонимен

преди 1 година

Извинете, само да попитам нещо?Свършиха ли се нашите проблеми и събития у нас, че ни занимавате с тази фамилия, с която нямаме нищо общо в исторически план. За щастие поне на тях никога не сме били колония. Кралицата я харесах веднага като я видях на младини с изпъната дясна ръка. Фен на Хитлер. За друго положително не се сещам. Но по християнски - Бог да я прости. И айде да приключим новината. За обесилатабсе възрастна жена след наводненията защо не пишете? За мен е по важна тая тема.

40

Анонимен

преди 1 година

Няма и 15 часа от смъртта на Елизабет, и го започнаха. Какъв му е шансът? Доста грозно е!

39

Анонимен

преди 1 година

Тежки мигове за берачите на ягоди и малини у Англията.

38

Космонавт

преди 1 година

До 39 Не е палат, моята е по хубава и с по добър изглед. Копейкин е хитър, предполагам, че всичко е по сметки в чужбина. Този е следващия сладкодумен еврейски проект, който ще завлече наивниците да гласуват.

37

Анонимен

преди 1 година

До 34, време е за Изхождане! Време е да се изходим дружно, че да може Копейкин да си построи още един палат, че случайно тоя на Варненското езеро може да му е отеснял! Ама в последното проучване социолозите ви слагат чак на 6 мяст, даже зад ДБ, защо така???

36

Космонавт

преди 1 година

До 31 Всички от горните етажи на пирамидата са педофили, адренохромни наркомани и канибали.

35

Анонимен

преди 1 година

До 34, дали е чужд монарх няма никакво значение - това е събитие от световен мащаб! Като се гътне кремълския сатрап пак само за това ще дават от сутрин до вечер

34

морски

преди 1 година

Да им пратим Бойко l за монарх. Само там не се е оaaкал.

33

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е прав, това е ЧУЖД монарх! Време е за Възраждане!!

32

Анонимен

преди 1 година

До 31 - не е в глешка Копейкин. Таз офца не значи нищо за масовия българин. Да не припомням какви неща говориха англичаните за българи и румънци по пътя си към BREXIT. Атлантиците като сте толкова мъдри и като толкова почитате англичаните оти не направите един референдум за излизане от ЕС по техен пример барем ни оттървете от тия пионки на САЩ? Или що па не вземете да гласувате едно вето на еврозоната както направиха англичаните? Или БГ атлантиците имате мозък колкото да коленичите?

31

Христо Христов

преди 1 година

Дреме ми на... за островните ме'лези!

30

Анонимен

преди 1 година

Чарлз освен с пробутвонето на "The great reset" нищо друго не е казвал и правил последните 20 години. Добре поне, че на трона не е Андрю дет го погнаха за педофил.

29

Анонимен

преди 1 година

Вчера Копейкин удари дъното: "Как можело националните телевизии да прекъсват програмите си заради смъртта на чужд монарх"... Първо че няма никакво уважение към починал човек е едно на ръка, но второ - трябва да знае че като умре неговия кумир Путин (дано да е по-скоро), националните медии пак ще прекъснат програмите си, и пак само за това ще излъчват