34

Анонимен

преди 1 година

Интересно , ако застраховаш НЕЩО в Бг , дали въобще ще получиш и 1/10 , от застраховката , обикновено , измислените клаузи все те пращат в 3-та ГЛУХА !!!в бЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ОПОРОЧЕНО , НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА НИКОЙ И НИЩО , КОЕТО СЕ СМЯТА ЗА ''НОРМАЛНО'' !

33

Анонимен

преди 1 година

Nа наште политици все пари им липсват !

32

Гошо

преди 1 година

Точно за това говоря,има застрахователни пакети, които трябва много внимателно да прочетеш преди да подписваш, например: всички ученици се застраховат в училище за по 2 -2.5, което е крайно недостатъчно 50 лв.е премията,а за 12-13, вече 1500 до 2000лв.

31

Анонимен

преди 1 година

Като тръгна да подписвам застрахователен договор ми дават зор, пък аз им викам че искам на спокойствие да прочета целия ферман, който наричат договор, заедно с малкия шрифт и евентуално да задам въпроси. Те гонят бройка и ако може за 5мин да стане всичко, за да нацъкат още няколко договорчета за деня, пък като стане нещо - дребния шрифт. Банките са същите.

30

Анонимен

преди 1 година

На мен инфлацията не ми е проблем, проблем ми е, че живея в котер с морони.

29

Анонимен

преди 1 година

На мен инфлацията не ми е проблем, проблем ми е, че живея в *** с морони.

28

Застраховчик

преди 1 година

Дай пари и може би ако стане нещо ще ти ги дам обратно ;)

27

Анонимен

преди 1 година

Мазни, веднага изпълзяват. Застраховките са най- големия шлем.

26

А, не така!

преди 1 година

Застраховах, плащах си всяка година застраховката на апартамента и като настъпи застрахователно събитие ми показахте един точно определен пръст. Защото жилището ми било на последния етаж и го пишело с едни мънниииччки буквички. Аре вече пръста е за вас застрахователи. Паричките за застраховките в моя сметка, че като настъпи момент да има с какво да си покрия щетите.

25

Гошо

преди 1 година

Послъгвате тук всички, имуществена застраховка се прави,според застрахователната премия, няма как за 30 лв.да покриете всичко, моята е 90 лв.,и съм доволен, чуждото мнение не ме интересува,с автокаско е същото,за ужулена броня 375лв.ПЪЛНО АВТОКАСКО

24

Гаранция Франция

преди 1 година

Застрахователите в бг не обичат да плащат, повечето са бивши мутри от 90-те с изпрани пари вложени в застрахователни компании.

23

Паз

преди 1 година

Аз имах застраховка жилището, след труса в 2014 година яко ми се напука апартамент. Дойдоха експерти, събрах аз документи и чаках решение около 2 мес. И какво....ще ви дадем 100лв за ремонт. Ей такива хххх мерси. И спрях да плащам

22

Със застрахователи

преди 1 година

изнудвачи и рекетьори от 90-те никой не иска да има нищо общо ! Хайде да не се заблуждаваме, че ще ми платят както трябва ако ме споходи наводнение или пострада къщата ми от земетръс ? Ще дойдат ще огледат и ще ми подхвърлят трохи колкото да не е без хич, дори и ще ме обвинят за нещо, че е мое дело с навъсен поглед и злобни думи ! Благодаря, няма да се застраховам сам съм свикнал да се оправям, на тези бандити няма да се моля !

21

Анонимен

преди 1 година

Когато застрахомвателите започнат да работят както се работи, както е в други държави, когато започнат да уважават претенциите на клиентите си, без излишна бюрокрация, тогава ще си върнат доверието на хората!

20

Гражданин

преди 1 година

И какво като ги застраховаме? Компаниите, опериращи в България, побългаряват и тази дейност.

19

Анонимен

преди 1 година

Дали Елизабет беше застрахована и какво обезщетение ще получи кралското семейство?

18

Анонимен

преди 1 година

Застраховането е чист хазарт, само че вероятността да спечелиш е много по-малка. Успех!

17

Анонимен

преди 1 година

Когато беше земетресението в София и имаше щети по сградите - хората имаха застраховки и какаво стана. Застрахователите казаха,че при природен катаклизам условията са дуги и щетите трябвало да са над 20% или нещо такова за сградата та да ти дадат някакви пари. Демек да е полу паднала и така на никого нищо не платиха

16

Анонимен

преди 1 година

А защо се плаща данък недвижими имоти, който е отделен от такса смет. За да има инфраструктура за този имот, да има канал къде да се оттича и да има общината пари за поддръжка на речните корита. Не може ли да се предложи застрахователен продукт - защита от безхаберни управници?

15

Анонимен

преди 1 година

Да я направят задължителна и ще стане - плащаш 400 лв за апартамента, 400 гражданска, 600 каско. 1400 лв на година за застрахователите - за една кола и едно жилище. Ако имаш по две горе долу всеки ден да вадиш по десетаче, за да си застрахован. Иначе може държавата да изпусне един ден язовира неконторолируемо и да останеш без дом. А може и да изсече гората и наводненията да зачестят. И какво излиза общини и държава работят в полза на застрахователя.