23

Анонимен

преди 1 година

Един рептил помалко..... лошото че изхвърли опаковката и се премести в друго тяло....

22

Анонимен

преди 1 година

Мерцедес S classe модел W140 е солидна лимузина - направо БТР. Е как в тая кола утрепаха Даяна и Доди?!?! В тъмния нет има признания на доктори, които си признават че Даяна е била удушена!!! Иначе щеше да разкаже за истинското лице на репттилската фамилия. А иначе версията за простолюдието беше " Ами те бягали от папараците и се ударили в тунела" абе прах в очите на балъцците.

21

Анонимен

преди 1 година

Кралицата, Зеленски, Ковид.... Друго няма

20

Анонимен

преди 1 година

Честит празник, братя и сестри, честит ви девети септември! Внуците на някогашните комунисти станаха най-върлите капиталисти. Но ще дойде новият Девети и ще ги пометем!

19

.,?

преди 1 година

Заради Принцеса Даяна и всичко което и се случи,няма как да уважавам кралицата.

18

кралската фамилия

преди 1 година

Не мога да разбера сега скърбят или купон правят?

17

Анонимен

преди 1 година

Докато тая дрътта вещицa си е живяла живота, жълтозъби кривозъбковци си вадят зъбите сами, щото няма лири за зъболекар. Жалка картинка. И сега се събрали да я жалят. Вместо да празнуват отърването си от тоя ***, те жалят. Заслужават си онова което им е отредено.

16

Къде е зеленото нещо

преди 1 година

Да пограчи грозно, зловещо?

15

Разплетен чорап

преди 1 година

Най накрая пукяса

14

Потърпевш

преди 1 година

Личната банка на "бабугера" Coutts & Co обслужва нейните финансии,в размер на 68 000 000 000 брит. лири, която на практика я правинай-богатата жена в света !Семейната ни къща построена от дядо ми и баба ми в кв. Захарна фабрикав София бе разрушена от англо-саксонски бомбандировачи през 1943 година. Семейството ми е живяло следващите 25 г. под наем в мазета, докато не си купят собствено жилище в края на 60-те години.Ще получим ли някога компенсации от дъртата за страданията ни...

13

Азимов

преди 1 година

Подобно на религиозността, монархизмът е едно от най-ярките практически проявления на човешката глупост.

12

баба мара

преди 1 година

защо ни поднасяте такива прос-то-тии кои го интересува какво правят безделницитепо цял ден толкова народ и никои не работи бюджетът ги храни здравословно96 години само био векове ограбвали света никога не говорят за мир

11

Анонимен

преди 1 година

Няма да ви чета повече. Поне в следващите 5 дни, когато се очаква да пуснете поне125272627 статии за умрялата 96 годишна чуждоземка.

10

Асан

преди 1 година

Дайте сега 1 ден на Тиквата и К урнелия :)))

9

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Сега като се почне ще се жалват още три дни нашите мисссирки. Утре и в неделя ще скърбят и ония трите уруспиии по БТВ и оная шафффрантия по НОВА... Една хубава седмица имаше в Черешката на Тортата с Ненчо Део и Китодар и вчера както ги зяпам завалиите ХОП спряха предаването *извънредни новини* си викам руснаците идват,а то?!?! Оная пукясала... Дреме ми на.....

8

Анонимен

преди 1 година

На това му се вика живот с капела! Ние да му мислим.

7

Анонимен

преди 1 година

Има и нещо положително, не ни занимавате само със зеленясалия клоун.

6

Христо Христов

преди 1 година

ocpaxте се!

5

Скука

преди 1 година

Сутрин, раздаване на титли, имоти и замъци, а следобед някоя и друга екзекуция, обезглавяване или обесване. Нищо интересно.

4

BBB

преди 1 година

Хора спрете! Писна ми от тази кралица. България е пред фалит, а ни занимавате всички медии само с кралицата, която дори не е наша! Лека и пръст на жената, ама стига вече !