63

Баба Рада

преди 1 година

Прабаба ми Рада се спомина на 93. Сутринта ставаше в 6 да храни кокошките. До 7 беше минала вече през бакалията за хляб, беше издоила и козата. След това цял ден на двора да копа и сади плод и зеленчук. Вечерта от 6 до 8 си хортуваше с другите баби на мегдана в центъра на селото, готвеше и вечеряше до 8:30 и си лягаше в 9. Това накратко само за да ви събудя интереса. Очаквам "Днес БГ" да излезе с подробна статия от 5000 знака за живота на баба ми, сигурен съм, че ще е топ новина.

62

Анонимен

преди 1 година

До ИНФО - да, ама вече живеем в капиталистически свят, а не в комунистически, така че можем да се смеем и подиграваме на който и колкото си поискаме. Ако не ти харесва, търси утеха в на дедо ти Сталин полата. Един рептил по-малко, траур ама друг път. Аре у лево.

61

До ИНФО

преди 1 година

Прав си, подкрепям те. Ще добавя каквото знам от стари хора. Когато е починал Сталин е имало 10-дневен траур у нас и дори е било забранено да се правят сватби, включително и подписване на граждански брак без тържество също е било забранено. Цялата милиция е била по улиците и е имало санкции за хора, които се смеят на обществени места, тананикат си или си свирукат с уста, или пък пускат на грамофон музика у дома си. Питайте по-старите си роднини, ще ви разкажат неща, които днес звучат като виц.

60

ИНФО

преди 1 година

ЗА РУБЛЯЦИТЕ: В КОМУНИЗМА КОГАТО УМРЯХА АНДРОПОВ, БРЕЖНЕВ И ЧЕРНЕНКО ,ИМАХМЕ НАЦИОНАЛЕН ТРАУР! ТАКА ЧЕ ПРОДАЖНИЦИ, МЛЪКНЕТЕ!

59

Анонимен

преди 1 година

СЕГА 2 СЕДМИЦИ ВСИЧКИ НОВИНИ ЩЕ СА САМО ЗА ЕЛИЗАБЕТ! ТАКА ДЕ, ОФФ ЦЕТЕ ИМ ПИСНА САНМО ЗА ГАЗА НА ПУТИН ДА ЧЕТАТ..

58

Анонимен

преди 1 година

Дисциплината на кралете е желязна. На това ги учат от деца. Който не се поддава на такъв тип възпитание или губи позициите си, или става нечия марионетка. Баба Бет се справи достойно с кралските си задължения, светла й памет. Наистина беше бабата на света, затова си позволих да я нарека така.

57

Ко

преди 1 година

А за Ковид и Зеленски? Ние колония ли сме на Англия?

56

Анонимен

преди 1 година

Ами в резюме: ходи до тоалетна, яде и пие, чете вестници и се разхожда. Същото еждневие като на нашенските байганчовци. Извод: кралицата е нашенски Гaнчо.

55

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам на всеки човек да доживее до нейната възраст поне и да посети местата, които тя е посетила, да изживее живота, който тя е живяла! Още ли и се възхищавате?

54

До мене

преди 1 година

Да казаха, че била ваксинирана, но едва ли е със същото съдържание каквото е за източна Европа, нищо че марката е същата. То на един шампоан за Англия и Източна Европа опаковките са същите а съдържанието друго, представи си за ваксина ..на кралицата и источноевропеец дето не го щът дори в Шенген щото е беден.

53

Анонимен

преди 1 година

Танцувайте от радост Евроатлантици - създателя на The Great Reset вече не е принц, а крал. Един велик tweet на страницата: The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall гласи: #TheGreatReset initiative is designed to ensure businesses and communities "build back better" by putting sustainable business practices at the heart of their operations as they begin to recover from the coronavirus pandemic. Идеологията на фашистите: контрол над частната собственост без да бъде национализирана.

52

mene

преди 1 година

Абе да попитам - тя беше ли ваксинирана кралицата...?

51

Анонимен

преди 1 година

Когато Балкансия селянин е строил бани и се е къпел, в Лондон са пиели само бира, а не вода, защото хигиената е била на такова ниво, че пиеш ли вода, все едно се тровиш - бактерийки разни са въдили...

50

Любопитен

преди 1 година

А на якудза шефа, как минава ежедневието?

49

Анонимен

преди 1 година

Хората я обичали?! Това, че ти я обочаш, не означава, че и аз я обичам! Нека да обобщаваме само за хората от нашата социална прослойка, с нашето образование и квалификация и най-вано - нашата ценосна система!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Балканския селянин пак няма търпение да си изръси простотията :)

47

до 45

преди 1 година

Няма ама има едни такива като вас мизерници с малки душички, които се чудят къде да си избия комплексите.

46

До Неразбрал

преди 1 година

Какво е толкова трудно да разберете? Че умря монарх който беляза цяла една епоха? Наистина ли ви е толкова чудно медийното внимание? Не може да сте толкова глупави.

45

Анонимен

преди 1 година

Какво ни пука? Формата на държавно управление в България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА!!! Няма пожизнени крале, кралици, принцове и най-вашното няма "принцеси" - съкровената, но неосъществена мечта на всяка кифла. Няма такива 80%-товци като журнализите...

44

до 42

преди 1 година

Защо толкова държите да пишете глупости... дори си нямате идея.