31

Анонимен

преди 1 година

'' Ние английска колония ли сме някаква? '' ............................... за съжаление не сме английска колония ... ние сме съветска колония, може би затова когато всички водещи новини са за русия и путин, не ти прави впечатление ... нали така, другарю 'Българин' ?

30

Анонимен

преди 1 година

Сега Камилата ще има пълна свобода на действие.

29

Тримата туркоглупаци

преди 1 година

Йосиф "турчина" Сталин принудил бизнес партньорите си от фамилията Буш да приемат Турция в НАТО..............Турчин номер едно на Евразия Владимир Путин не случайно наричаше украинците : "неадекватни аматьори и дилетанти"...............Враговете на Турция са трите ядрени сили Китай,Индия,Пакистан..............и загадката е турчина на СССР Владимир Путин ще съумее ли да си опази тюрките от бившия СССР от "НОВИТЕ ТУРКОФОБИ" пакистанеца Садик Кан и индийката Камила Харис които ИДВАТ

28

Българин

преди 1 година

Гледам първите 10 водещи новини на сайта ви и започвам да се замислям. Ние английска колония ли сме някаква? Лека и пръст на жената, но тя си е символ на англосаксонците. Какво общо има с нас Българите?

27

Моята Родина

преди 1 година

Четете за Райна Княгиня за Списаревски за Момчил Войвода, това са истински личности и герои, а не някакви английски извратеняци на които целият им живот е минал в това да причинява страдания за обикновените хора, Англия и тази секта там има вина за толкова много смърт по света, че тая дъртата й е малко да я съживим и пак да хвърли топа !

26

Анонимен

преди 1 година

До Недолюбван от - И почитатели му останаха само Индийците !

25

КАМИЛИТЕ на ВЛАСТ

преди 1 година

Камила Харис......Камила Паркър Боулс............та се сещам за черната мракобесна антиутопична сапунка. "ОКТОПОД" с Камиле Плачидо и Стефан Данаилов сякаш направила злокобна черна магия на целия свят...........в сапунката "ОКТОПОД" шизофренично в края на филма се повтаря как непобедимия добър супергерой е на колене и изцяло разгромен а кървавите рецидивисти мафиоти триумфират.......като в истинския свят напоследък

24

Анонимен

преди 1 година

До Чарлз Iii - Това " консорт" - Нещо като на лизинг , така ли ?!

23

До WICCA - вещица

преди 1 година

Не забравяй да добавиш и твоите посестрими - феминистките и татyираните английски проститyтkи, кога Англия ще се отърве от тая пaплач?

22

Англия след 24 часа

преди 1 година

ще има официално Крал! Честито на Чарлз, заслужава да бъде крал, оная Камила - не!

21

Чарлз е Младеж

преди 1 година

само на 73, до 96 ще си Царува, поне едно 25 години! а

20

Анонимен

преди 1 година

Фактът че е живяла по времето на Хитлер и Сталин, я прави личност с огромно значение! Днес хората им е трудно да осъзнаят какво означава това - един съвсем друг свят, съвсем други разбирания, съвсем други цели и идеали, а тя им е била не само съвременничка, а дори е била в най-хубавата си, юношеска възраст! Със сгурност историята ще я помни вечно, т.е. тя вече има своето безсмъртие

19

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Чарлз трябваше доста по...рано да стане крал,но за съжаление,майка му на абдикира приживе. Ако това бе станало,много от събитията по света,щяха да са...положителни,а нямаше да има и...брекзит. Тръмп е от поколението на Чарлз и намирам сходство между тях. Чарлз е...практичният крал,който преправя старите си дрехи и не харчи пари за нови. Предстоят поне 10-сет активни години на Чарлз на...трона,което ще се усети като положителна тенденция и в световната политика.

18

Бог даПази Кралицата

преди 1 година

Кралицата е Мъртва, да Живее Кралицата!

17

История

преди 1 година

Великобритания е най-голямата държава в историята на човечеството. В 1912 г. владее 1/4 от сушата и 1/5 от населението на земята. Трябва да се показва уважение малко.

16

WICCA - вещица

преди 1 година

Това което е от историческо значение, е че историческата личност Елизабет Втора, успя да предаде мандата на Лиз Тръс! Направо не е за вярване, и не можеше да се случи без намесата на Небесните сили - преди два дни тя беше на крака за да предаде мандата, а с това полага началото на Нова страница в световната история! Да, всички сме смъртни, но Лиз Тръс е млада, и с вещерска кръв в себе си, тя е тази която ще победи Путинова Рус! Ние, обиновените европейски вещици винаги ще бъдем в нейна подкрепа

15

WICCA - вещица

преди 1 година

Във вещерското съсловие от няколко дни усещахме че предстои нещо с голямо значение и то се случи! Но важното е друго - и аз, и всички в моя ковън, усещаме че Лиз Тръс е от нашето съсловие, има нещо вещерско в нея, това е сигурно, и тя ще бъде тази която ще погреба Путинова Рус! Успех Лиз Тръс!

14

Анонимен

преди 1 година

Чарлз трябва да преотстъпи трона на принц Уйлям ВЕДНАГА! Уилям е този, който ще продължи да носи с чест и достойнство короната на Британската династия и който е с безупречна репутация и любимец на народа, както беше майка му Даяна.

13

До 14

преди 1 година

Ирландия е независима. Северна Ирландия не е.

12

Анонимен

преди 1 година

Идва края на империята Великобритания.............най-кървавата и нЙ-жестока империя в историята на човечеството!!!