11

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОТИДЕ СИ ЕДНА САТАНА ,ГОСПОД ДА НЕ Я ПРОЩАВА.

10

Щирлиц

преди 1 година

Ами добре,разбрахме че е отлетяла.Преди години ни проглушихте ушите с болестта на папата,и кога ще умре,а угоднически забравихте Емил Димитров,който тихо гаснеше,а той е дал на България много,папата-нищо.

9

От Вселената

преди 1 година

Маик Хеистинг - четиринадесети граф на Лаудън, смятан от историците за истинския наследник на английския трон, почина на 71 годишна възраст в Австралия, предаде Франс прес 2012г. През 1960г. Хеистинг емигрира в Австралия. Документален филм за британската монархия, излъчен през 2004-а, твърди че неговите предци са били лишени от правата си върху трона през 15 век, когато кралският двор в Йорк, чийто потомък е Хейстинг, воюва с кралския двор в Ланкастър."Войната на двете Рози"

8

П.К.

преди 1 година

Наистина, както пишат тук. Сякаш са били информирани предварително тези наши медии за деня и часа на ***. А при такива трагични за Човешкия род събития, нормално е кратко съобщение и изказани съболезновани. Толкоз. Мълчание поне 24 часа. А те? Започват да действат веднага с подробности и хвалебствия. Сакън, да не ги изпревари някой друг??? Пълна трагедия са тези "медии"... Никакво чувство за мярка.

7

Емануел Макрон

преди 1 година

Убваица беше!

6

Анонимен

преди 1 година

сега три дена ще тъжим, сякаш сме британска колония,ани салич в траур ли ще е? ще има ли черни лентички по първи бг канал?

5

Първата мисирка

преди 1 година

Сега наблюдавайте говорителите и говорителките на казионните телевизии,политици и разните там културтрегери и си правете списък на колониалната ни администрация - жената още не беше починала ,а тия *** навлякоха черните дрехи - Нова бяха първати мисирка.

4

Анонимен

преди 1 година

Ехе кралицата отдавна имаше желание да абдикира и може за нея щеше да е по - добре, но само ако на престола беше седнал Уилям, а не Чарлз. Затова толкова дълго се задържа на трона. не искам да съм лош пророк но Чарлз няма да е кралят който би следвало да бъде. Просто не е за тази работа. И както досега имаше изцепки сега май ще станат още повече.

3

Анонимен

преди 1 година

Ама умрела ли е?

2

Анонимен

преди 1 година

Ауу сега ще ни занимават с простотии 1 месец

1

Анонимен

преди 1 година

....и началото на една досада!