17

ББ

преди 1 година

г-н Рашков ограничи купуването на гласове,дпс от етническа плашеща хората с етническа война се превърна в бизнес партия,доган е мъртав и зависими от години,пеевски е шефа на мюсюлманитите и ромите,продавагикато роби в Западна Европа,явно ЕС ги устройва робството на неграмотни и необразовани хора в 21 век?явно ЕС и ЕП ги устройва съюза с мафиотски структори като дпс-гроб,обаче хората го виждат,от десетилетия ни грабят и убиват..и ЕС лицемерно ..финансира тези престъпления,превзетият ЕС от путин

16

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Рашков ходеше по селата с барети даваха го по нова тв как плаши възрастни хора да не гласуват защото уж били платени Рашков от тъмните комунистически среди бил промяната служебен кабинет и после при Киро България е много години върнала се назад с този Рашков и рашковистите Фалираха занулиха държавата ни тези от дълбоката държава олигарсите се развихри вече няма дела срещу тях спец съда е ликвидиран

15

Ужас

преди 1 година

Само беди си навлече рашков с измамниците от - пп

14

Анонимен

преди 1 година

РЕПОРТЕРИ- ДНЕС БГ СЪД ПОТВЪРДИ ЧЕ АРЕСТА НА БОРИСОВ Е БИЛ НЕЗАКОНЕН..ПРОСТО КИРЕ- ТОЙ ЩЕ ВИДИ СЛЕД 2 ОКТОМВРИ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ...ТОВА КАК СЕ НАРИЧА- ЗАКАНА ЗА РЕПРЕСИЯ ЛИ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЯМА ЕДИН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ В СЪДА, ЗНАЧИ КИРЕ СИ ГОВОРИ ЕЙ ТАКА КАТО- 5 МОСТА 7 ТУНЕЛА..ТОЯ ЧОВЕК ИМА ОГРОМНА ОБРАЗОВАТЕЛНА ПРАЗНИНА- НЕ ГО ОТКЛОНЯВАЙТЕ НА 2 ОКТОМВРИ ОТ ИЗБОРА МУ- АМБУЛАНТЕН ТЪРГОВЕЦ- ДО ТУК СЕ ПРОЯВИ ТОЧНО КАТО ТАКЪВ.

13

Анонимен

преди 1 година

"ЕП ще наблюдава България"--------Досега не съм видял файда от наблюдаването им.

12

ДОЛУ КОМУНИЗМА..!!

преди 1 година

ЧАШКОВ, ПРО100ТО, ИМПЕКСОВА, МРАВОЯДА..... ..

11

Ром с кола

преди 1 година

ДПС са антиконституционна партия, какво се оплакват, че не могат да купуват гласове ли? Носят се слухове, че партията с бюлетина номер едно, няма да излиза на тъчскрийна на машините, а ще бъде нарисувана горе на рамката.

10

Анонимен

преди 1 година

Доколкото си спомням изчегъртващия Рашков беше не на ПП а на служебното правителство на Радев, в които по искане на Байдън бяха вкарани и Кирчо и Василев. Аама хайде, щом като не е удобно да се казва, защо да се казва?

9

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Най...големите купувачи на гласове...ореваха орталъка. Боко и той купува,ама поне не...риве.

8

баба мара

преди 1 година

я даиде подробен списък как в селата на северозапада дпс получава гласовекакви турци има там съжалявам че рашков не е министър защото кои ще спребезобразията които се вършат около изборите ами как с дървата за огрев се купуватгласове дпс защо не иска да се забрани сечта и износа на дървесина

7

Жертва на терор

преди 1 година

Ур.од Борисов е участвал в масови изтезания и убийства, участва и сега, този ли мафиот се оплаква, що за безочие е това!?

6

Анонимен

преди 1 година

ДПС ако не качи Брюксел на черешата кой друг.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен1Гражданите на Европа нямат голям избор. Не ги искат тези, но не предлагат и алтернатива. В либерално капиталистическото общество няма ляво, няма дясно , има център (за) и периферия (против). Проблемът е , че тези които са в позиция "против" не предлагат нищо ново. Така ще я караме - едни идват, други си отиват, промяна няма.

4

Анонимен

преди 1 година

Долу ДпС!!! Съд и затвор за гадовете и шефа им от сараите, който е руски агент!

3

Анонимен

преди 1 година

'Да защитим европейската демокрация и да подкрепим българите, чиито права са незаконно нарушени' --- за да ги нарушите законно?

2

ХАН КРУМ

преди 1 година

В Перник също е имало натиск по заповед на този комунист рашков и тъи като жребият е одредил перничани да му произнасият присъдата вярвам че един глас няма да дадът на тази партия .П П. порадитова че имено този насилник на.БГ.гражданите е водач. и наи малкото тои ще влезе и ще продължи да насилва народа.ПЕРНИЧАНИ ВИЕ СТЕ НА РЕД МАЧКАИТЕ.

1

ужас

преди 1 година

Мафията е обсебила и БГ.парламент , и има мнозинство !!!!