29

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Не вярвам нито на думичка от тези! Псевдонаука, платена и поръчана! Гнус!

28

анонимен

преди 2 години

А сега с най-студената зима........

27

четете заглавието

преди 2 години

Пише в Европа, а не в България.И наистин акато цяло в Европа беше много, много горещо.Питайте италианци, португалци, испанци и т.н.Светът е далеч зад стената на гетото...

26

Селяндур с джип

преди 2 години

Дрън-дрън, ала-бала-портакала. Климатикът ми в колата това лято не е показвал повече от 37 градуса, миналата година имаше жеги над 40. Това лято беше с най-ниските температури за последните 5-6 години.

25

грешите

преди 2 години

Коментиращите си мислят, че преди хиляди години е било не знам как си без човешка дейност. Тъкмо напротив, имало е човешка дейност, че и ядрени войни и това е довеждало 4 пъти поне до край на човешката цивилизация. После пак сме били "засявани" отгоре...и сега май пак вървим натам...Четете индийските епоси, там се е запазило зрънце информация.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако ни смятат за Европа,в България беше далеч от най-топлото!

23

Грета

преди 2 години

До Анонимен 25 Вярвай си, по-скоро вярвай сляпо на фабрикантската пропаганда .... Нали трябва да си продават горивата, колите, фарма суспензиите ... Но не забравяй че до преди 200 години сме били около милиард сега гоним 8 милиарда... и до тогава сме се движили хиляди години с коне, воювали с мечове и стрели... сега за има няма 200 години какво ли не сътворихме и променихме....

22

Анонимен

преди 2 години

До ГретаЕ как бе, никога преди не е имало проливни дъждове, всичко се дължи на глобалното затопляне, естествено причинено от човека, нали така сектантке? Религиозната простотия е най-големия проблем на човечеството.

21

Анонимен

преди 2 години

До Грета Такива простовати фанатици са голям проблем. С този промит мозък, способен единствено да възпроизвежда екоталибански религиозни догми, ако се замислиш ти си тази която не вижда по далеч от носа си. Ти самостоятелно можеш ли да мислиш? Какво като глобалните температури са мръднали с 1-2 градуса? Климата се променя непрекъснато, той не е константа, реално нищо особено няма да се случи. Такова нещо като глобално затопляне няма, има климатично промени и това е нещо повече от нормално.

20

Грета

преди 2 години

Гледам, много приравняват точно наопаки пландемията с изследванията за глобалното затопляне предизвикано от дейността на хората. Тезата че такова не съществува, в голяма степен е точно на фармацевтичните гиганти, които измислиха вируса, наложиха пландемията и представляват едни от най-големите замърсители ..., като правят милиарди, какво им дреме че в Карловско паднали 200л/м2 и отнесли къщите на хората...

19

Анонимен

преди 2 години

До ГретаДинозаврите са загинали поради резки промени в глобалните температури в рамките на няколко години, поради ефекта на така наречената ядрена зима. В историята на Земята е имало много случаи на резки климатични промени, но живота винаги е оцелявал. Всъщност живота процъфтява при по-топъл и влажен климат и загива логично при захлаждане.

18

opa

преди 2 години

Не и в Норвегия (средната част). Толкова дъжд се изсипа и температурата беше до 15 -16С, че дори възрастните норвежци не помнят толкова лошо лято. За сметка на това, фактурата за тока за месец юли беше 0 крони на пук на всички санкции и инфлация.

17

Анонимен

преди 2 години

Лятото си беше като всяка година жега всеки ден. Никакви промени не виждам,поне за Северна БГ.

16

Грета

преди 2 години

До Анонимен 17 "това е 110% лъжа! Това лято бе студено и кратко" Някои не виждат по далече от носа си, подвеждат се по пропагандата на бизнеса и са на принципа от Витоша по високо нЕма и от ИскърО по дълбоко нЕма. Става въпрос за глобално затопляне не за затопляне или застудяване в "родното село" от което не сме мърдали....

15

Анонимен

преди 2 години

"Ми топят се ледници, променя се пътят на огромни въздушни потоци, повишава се нивото на световния океан и от тук катаклизми, изненади, урагани и торнада където ги е нямало, преселение на животинския свят.... Все неприятни неща" - Ами като стане зор, ще дойда в твоята къща и ще живеят там ...

14

Анонимен

преди 2 години

Следва най-студената зима. Една германка показваше как икономисва-като пикА в буркан. Така де, не и се налага всеки път да пуска водата.

13

Грета

преди 2 години

До 111 "С или без човешка намеса, климатичните промени са факт, дори когато на земята е имало само динозаври." Надявай се тезата на едрите бизнеси да е вярна, те ще си изкарат милиардите и с тях ще намерят начин да се спасят.... а останалите. Да климатични промени са ставали но за милиони години, а ние от 200 години от когато яко започват да пушат комини, изпускат газове, дълбае земята ..... предизвикваме за кратко време да се случи нещото на което при динозаврите са му били нужни хиляди години.

12

Данчо

преди 2 години

Ха дано и ние от нашия да върнем нещичко, вместо да го трупаме. Че управниците го взимат и разпределят, а народа го плаща.

11

111

преди 2 години

С или без човешка намеса, климатичните промени са факт, дори когато на земята е имало само динозаври.

10

Моля моля ....

преди 2 години

За лятото не знам, но зимата ще е най-студената.