31

Анонимен

преди 1 година

Двете чуждестранни туристки са украинки. Казаха го днес по ТВ-то. Изобщо не са се съобразявали. Вадили са ги 4 пъти преди това. Толкова ли не е ималко кой да ги опъне да мирясат...?!

30

Анонимен

преди 1 година

Човекът заслужавага паметник в центъра на Слънчев Бряг! Истински смел Моряк. Мъжага. Добродел. Символ на мъжеството! Кмете СлБрешки първи дай 10 каймака да се купи качествен камък и поръчай на скулптора Велислав Минеков да извае от камъка всичките качества на този Българин. Светла му памет и лека му пръст. поклон

29

попадията

преди 1 година

До Popa ot razgrad това е резултата от пияни маймуни,мислещи че морето им е до колене.Жалко за човека.По-добре бабиерите да се бяха удавили.

28

aaa

преди 1 година

Да почива в мир, голям човек определено.Може би трябва да има максимална възраст за тази работа.Или поне ако си над определена възраст не трябва да участваш в спасителни мисии, не знам.

27

Анонимен

преди 1 година

69 годишен спасите? Това просто не е истина. Мир на душата му, благодарение на него живеят двете жени. Но не е редно човек на такава възраст да извършва толкова тежки физически усилия.

26

Popa ot razgrad

преди 1 година

Това е резултата ако направите 69 годишен човек спасител...

25

Негодници!

преди 1 година

Човекът ясно е съзнавал риска за себе си който поема, и въпреки това е влязъл в бурното море, СПАСИЛ е двете жени, но сърцето му не е издържало, за да спаси и себе си! Толкова глупащини изписахте, толкова неуважително, повърхностно и нечовешко отношение, към един ГЕРОЙ... Срам и позор за родителите които са ви създали!

24

до 31

преди 1 година

Променкаджиите ли са ти виновни. А тия преди тях....12 години, че намалиха и допълнителното пенсионно осигуряване с 20% да залъгват хората да прехвърлят в НОИ. Ало свери си часовника.

23

Анонимен

преди 1 година

Еми старичък е за спасител.

22

Анонимен

преди 1 година

90 годишни спасители дали има по морето?

21

Анонимен

преди 1 година

На 69 е трябвало само да им маха с бастунчето, наджапал максимум до глезените.

20

КОВИД-Ваксините

преди 1 година

Забавят, но Не Забравят! За съжаление Мафията в Бели Престилка, така уби и доста свестни хора, като най-вероятно и този спасител!!

19

Анонимен

преди 1 година

Един 69-годишен спасител отива на доктор, докторът го преслушва и пита: Вие любител ли сте на чашката? А спасителят му вика: Докторе, не ме обиждайте, аз не съм любител, аз съм професионалист.

18

Тома

преди 1 година

Аз мисля че държавата трябваше да спаси спасителя на 69 години ама не го е направила.Дават минимална заплата за тази професия и кой млад човек ще се цани за това

17

Анонимен

преди 1 година

спаси от удавяне две чуждестранни туристки които са украинки според написаното другаде

16

Анонимен

преди 1 година

До Памела,от спасители на плажа,А и те украинките,за какво са се хванали на спасителя.В такъв момент давещ хване ли нещо не го испуска.

15

Анонимен

преди 1 година

Да почива в мир

14

Анонимен

преди 1 година

Трябва глоби за тия, които се правят на интересни и не слушат спасителите! Какво е това чети пъти да ги вади от морето? При втория път трябва да има право да извика полиция и да ги прибират! То това е неспасяемо ако го оставиш на плажа!

13

До 15-я по-долу

преди 1 година

Предпичитам опитен спасител на 69, отколкото 19 годишни момчурляци и момиченца, които могат да плуват, и дотам. Нямат нито опит, нито самообладание, нито физическа сила. Тези укри пияни ли са били, дрограни, или просто лигли... Жалко за човека!

12

Памела

преди 1 година

От захвата ще е, при изваждането.Къде са му били ръцете,тоест къде е брънал и какво е хванал.А и две украинки са му дошли в повече.