36

До 35

преди 1 година

Не си ли се замислял, че някои хора просто им харесва работата, а не са мързели на по 30 години или 40 годишни плуващи в собствената си пот прассета, които само мечтаят да се пенсионират, нищо че нямат и 5 години трудов стаж? Познавам хора на 20 години с пенсионерско мислене и пенсионери, които са жизнени, енергични и работещи и това ги поддържа.

35

Анонимен

преди 1 година

Какви ли не неприятности търпим заради тази ***, аман от тях!

34

Бай Чеп

преди 1 година

И като си помислиш, че всяка от тези дами струва по 450 лева на българския данъкоплатец за да може като бежанка да се развява на плажа, докато в родината и се води война ...

33

Анонимен

преди 1 година

Бил е много опитен .Възръста му не е толкова проблем,виждал съм и други опитни плувци и по възрасни от него ,но тий е имал болно сърце .Излезоха резултатите от аутопсията.Може и да е знаел какво го чака но е решил да завърши като герой.

32

Анонимен

преди 1 година

До 30 "Абе Сорос, Костов, ПП, ДБ и САЩ са виновни за това, не, че спасителят е 70 годишен пенсионер, който отдавна не е трябвало да работи." --- Ами всъщност точно изброените от теб са виновни, че на хората на тази възраст им се налага да работят....

31

Дарвин

преди 1 година

Защо пречите на естествения подбор

30

Анонимен

преди 1 година

Истанбулската конвенция да спаси невинния човечец!

29

Преди това

преди 1 година

Двама окраняно сега окранинки. ЩО става това напаст ли е?!??. Я си ОДИТЕ У ОКРАИНА и си живите у родината. Бегай те.

28

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах, под тях или върху тях е сдал багажа. Те спасителите затова до тия години висят по плажовете.

27

Анонимен

преди 1 година

Абе Сорос, Костов, ПП, ДБ и САЩ са виновни за това, не, че спасителят е 70 годишен пенсионер, който отдавна не е трябвало да работи. И колко удобно, че украинки, да може троляците да плюят. Пък за руснаците, които ги вадят нонстоп пияни и в безсъзнание - нито дума, нали, тавариши?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Момченце, самия аз съм спасител. Даже в момента съм на работа.. това какво се пише в медиите може да е доста различно от това което е станало. Едва ли ги е спасявал 4 пъти. Може да им е правил забележка 4 пъти. Винаги се изкарва че туристите са виновни . За предишното сбиване пак ли туристите са виновни? Има много колеги които изобщо не си вършат работата. И в момента имам колеги които не са си на поста, защото не им се стои..

25

язък

преди 1 година

Мъжкар е бил,ама вече възрастен!Бог да го прости!

24

До Анонимен 25

преди 1 година

*** на гадулка

23

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям коментатор N14. Няма да има оправия докато не започнат да налагат солени глоби на такива плажуващи, които излагат на риск и живота на спасителя, и този на останалите летовници (защото докато спасителят се занимава с техните глезотии, някой друг човек може да се нуждае от помощ и да е изпаднал в беда не по своя вина).

22

Анонимен

преди 1 година

храна за путинските тролеййбуси:) налазвайте товарис4и да заработвате копейките

21

бушмен назиров

преди 1 година

Жалко, не доживя 09.09.

20

Анонимен

преди 1 година

Украинките да си събират куфарите и да се връщат при зеления наркоман. За карлово няма пари и държава, но има да развеждаме хохолите из курортите

19

Разгеле

преди 1 година

Това беше ясно от вчера, въпреки че човек трябваше да се разрови из медийната свльоч за да го открие. На 99% се говореше за "чуждестранни гражданки". Тука една група хора в коментарите ви обърнаха внимание в коментарите, че нещо спестявате пълната информация и явно е имало ефект. Не знам защо обаче трябва хората да ви обръщат внимание, че са ви некоректно написани статиите. Искате да сте обективна медия - информирайте обективно.

18

Анонимен

преди 1 година

Ееми Сорос е виновен тцтцтц

17

Анонимен

преди 1 година

Жалко за човека. Бог да го прости. Нямам нищо против Украйна и украинците като народ, но тези две жени явно са били или големи глезли, или подпийнали безотговорни лица. Не знам какво казва законът в такива случаи, но щом се е наложило четирикратно да ги вадят от морето, значи те са били наясно с опасността и е редно сега да платят кръвнина на близките на загиналия човек, както и да понесат наказание.