96

Анонимен

преди 1 година

Убедих се. Трият коментари.

95

Анонимен

преди 1 година

не се очудвам

94

Анонимен

преди 1 година

Вчера писах дали не е починал от радиация човека... и днес опаааа

93

Без зеления

преди 1 година

Сигурно е починал от СПИН! Украйна е на първо място по заболели от СПИН!

92

Анонимен

преди 1 година

От тия окрайнци нищо не става!

91

Анонимен

преди 1 година

imenata na tozi bulspasitel ne sa napisani v saita na chervenia krast, zasto, kakto i novinata ne e otrazena prozrachno v bulmedii, zasto? pokajete prozrachno na kakav dogovor e bil naznachen spasiteliat, koi e negov rabotodatel, kak e bil zastrahovan za zlopoluki pochinaliat spasitel?!

90

Ебассси

преди 1 година

И преди войната и сега украинците си остават най-мъърлявите и най-сммотаните представители на руския етнос.

89

Българин

преди 1 година

Нищо хубаво не виждаме от Украйна. Само проблеми от тази държава.

88

123

преди 1 година

Как се поддадоха толкова много българи на пропагандата за Украйна. Всеки ден аз лично им сърбам попарата на горките украинци - пазарувам в магазин на една от големите вериги, е няма ден, в който някой от тях да не се опита да ме пререди, а съм с малко дете в количка. Бутат и количката, минават отпред и гледат нагло, шушукат си, присмиват се. Голямо геройство, да прередиш майка с дете. Жал ми е за българите, които от сърце помагат на тези, защото не го заслужават, кофти хора са.

87

До 96

преди 1 година

Според мен да няма глоби, а спасителите да не са длъжни да ги вадят от водата. Червен флаг и влизай на лична отговорност. Изключения само за малки деца, попаднали във водата заради завеяни родители. Четири пъти ги мъкнал от водата и ония са решили да го разиграват и да се забавляват. Че то за месеци безплатно море вече ги гони скуката и си търсят всякакви развлечения от бездействието, които им подариха нашите продажници.

86

Анонимен

преди 1 година

Бях в едно село Делчево на границата с Гърцияза няколко дни селски турист на спокойствие - населението на селото 20 човека.. и 20 украинци!! На мигдана паркирани Лексуси и 2 поршета на украинци. Викаха цял ден, пълно с деца..не можах до си почина..

85

Анонимен

преди 1 година

Oбзалагм се че всъщност са били бесарабски българки! Но Гaн-ьо все гледа някой друг да му е виновен, не се вижда че самия той не става за нищо!

84

Украинците

преди 1 година

са нагли, неморални и недисциплинирани! Крадат от моловете и магазините и махат за чао! Пререждат се по опашки... Това са факти, които имам от не един източник! Не ни трябват тия изедници в БГ!

83

Анонимен

преди 1 година

А ако бяха българки каква щеше да е разликата, след като човека е починал от инфаркт??? Големия въпрос е защо 69 годишен мъж се налага да работи като спасител, ама покрай про-руската пропаганда, този въпрос няма кой да го зададе!

82

Анонимен

преди 1 година

На 6.09 бях на екскурзия до Сърбия и в групата от 15 човека имаше 3 украинки. Искаха им специален документ за излизане и влизане от страната ама те го имаха. Явно перманентния курорт у нас им е доскучал и си търсят и други развлечения

81

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има и солени глоби за влизане при червен флаг!

80

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинките се отблагодаряват за ол инклузива три месеца по курортите. И за хилядите тонове оръжия и боеприпаси, която Нинова от БСП им изпрати чрез Полша. Някой смахнат русофоб да отиде да обясни на близките на спасителя колко лоши са руснаците. И днес украинците са обстрелвали ядрената централа в Запорожие. Тези украинци са упорити, докато не взривят ядрената централа няма да мирясат. Както тези украинки, докато не умориха спасителя не се наиграха.

79

МАЙОРА

преди 1 година

"украйнки" дето говорят само на руски! Знаем, знаем! :))))))

78

До

преди 1 година

81 кило ли

77

ПродьлжавАм

преди 1 година

Друг пьт колкото и да ми вменяваш лисица