17

Анонимен

преди 1 година

Фармацевтите що не кажат че в Западна Европа ако лекар ти е изписал л-вата са безплатни у нас се радвате на 1-3лв при джипито и после плащате 100 лв л-ва Сега ще Ви кажа в Италия Ривотрилът дето го махнаха у нас е 1,50евро на свободно у нас го замениха с лекарство от 12 лв Лекарите ли са Ви виновни пак Ами протестирайте за реимбурассцията

16

Анонимен

преди 1 година

Първо сменете фармацевта с робот или с машина за кафе. Всеки да има пин код и да получава лекарствата си от машината, да плаща с подаване на парите в слота или с карта. Фармацевтът е излишен, защото рецептата е в паметта на системата. Да се уволнят всички продавачи на лекарства, а фармацевтичните босове да спестят и да намалят цените на лекарствата с тяхната надценка. Направихме аптекарите милионери и милиардери.

15

Анонимен

преди 1 година

Фармацевтите плащат на лекарите да изписват лекарства от техните предлагани. Фармацевтични представители всеки ден посещават лекарите и предлагат услугите си. Фармацевтичните фирми вносители и търговци на едро ще могат да имат пълен достъп до информацията кой лекар изпълнява обещанията си, които е направил срещу пари. Всели лекар ще бъде на отчет в системата и фармацевтичните фирми ще го държат отговорен и ще бъде санкциониран и заклеймен сред фармацевтичните босове. "Контролът е важен."

14

Епа

преди 1 година

Ако се скапе интернета ще чакате с часове или дни. Трябва да има и хартия .

13

Алооо пещерняците

преди 1 година

много модерни сте станали бе от кога в пещерите има връзка с интернет, пък искате хартийки, ами хвърляйте компютрите да не пречите поне на медиите с простотиите си, пишете си писъмца на листче и чакайте пощальона за отговор ! Умствени изостаналяци !

12

Боже колко

преди 1 година

акъл има в този сайт ? Срам да го хване човек как така толкова "умна" нация тъне в бедност ? Живее в 21 век, но копнее за 19-ти и си иска да го върне ?

11

Анонимен

преди 1 година

То не само рецепта, трябва да имаме единен електронен картон. Така като влязат с ЕГН-то в спешното на морето, да видят алергии, съпътстващи и какво последно ми е изписала и от какво съм се лекувал при личния пр. в София. Стига сме разнасяли разни книжки и тефтери при прием и т.н. (А и пълен достъп до картона от страна на пациента, таман да гледа какви точно "манипулации" и "пътеки" са му писали вътре).

10

Анонимен

преди 1 година

Дядо Клаус Шваб ви каза - "Великият Ресет" изисква грандиозна "хакерска атака". Т.е. първо ни дигитализират всичко, после ни дърпат шалтера и всичко се изпарява. Тогава им падаме в ръчичките, защото те вече са предвидили и "решението". За да купиш или продаваш каквото и да било, трябва да им приемеш скотската тамга. Сиреч Знака на Звяра.

9

Анонимен

преди 1 година

ДОСЕГА РЕВАХА ЩО ЕЛЕКТРОННА, СЕГА - ЩО ХАРТИЕНА МРЪНКАЧИ АЛЧНИ!

8

Анонимен

преди 1 година

Много се облажиха фармацефтите - това искате ли го? Не, само двете лекарства ми свършиха. Добре, ето. После - не може да ви дадем ДРУГИТЕ лекарства, защото електронната рецепта вече е обработена, а пък е за три месеца. Изчакайте до декември, тогава можем да ви продадем с нова рецепта. Ама то само две от десетте лекарства ми дадохте! Не може, имаме си закони. Купете си ги без рецепта. Ще ви излезе МАЛКО по-скъпо.

7

Анонимен

преди 1 година

Ами като електронната система е бъгава и не работи, е естествено хората да си искат хартиени рецепти!

6

мак

преди 1 година

Най-лесен достъп до електронно досие има баба Марийка от село, нали. А какво ще правят фармацевтите, когато няма ток, бъдат хакнати или ще възникне друг "електронен" проблем?

5

Ами върнете и

преди 1 година

мотиките и въоръжете армията с копия бе пещерняци ! Къде в ЕС издават хартийки ако не в България ? Махайте компютрите връщайте мастилниците и перодръжките и който има трето отделение става за администратор....

4

Анонимен

преди 1 година

Фармацефтите ще ядат бой!Искали да ми правят здравно досие дето всеки може да го види! Видяхме им цифровизацията в НАП, Пощите, Търговския регистър....Бой докато му омекне кратуната на тоя

3

Анонимен

преди 1 година

А като се срине системата , кво ще правят хората . Както някои пътуват до друг град за лекарства , по колко пъти ще се разкарват. А това са възрастни хора главно

2

Може бе, идио

преди 1 година

Електронната пациентът ще я разчете. Всички възрастни са на лекарства, а те са спецове по тия технологии. Търгашите от аптеките се оядоха и ако може да вземат пари само защото си влязъл в аптеката им.

1

пришълеца

преди 1 година

Надига аптечното дело:)))