417

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да свалите вече тази публикация като новина? От 5 дни я въртите!

416

Банкеръ

преди 1 година

Въоражен с калашников освободител не ми се вярва да плаща с карта или кеш в магазина.Кого се опитвате да баламосвате.Просто си взима каквото му трябва и ако е необходимо раздава оловни лекарства еднократно.Даже опъва някоя украинска *** преди да я ограби.Така се води война с пехота ако някой не му е ясно.

415

Щирлиц

преди 1 година

Сигурно нямат и патрони,ха-ха.Много лъжете,ей!

414

Амииии...

преди 1 година

Да стреляш срещу братя по език и кръв не е забавление. Ако толкова искат да воюват, защо Путин не е начело на атаката във войната с Украйна ? Защо останалите богаташи-управляващи на Русия не са пред атакуващите руски воини ???? Защои , бе . джудже кремълско ???

413

Вълканов

преди 1 година

Госпожо, това се отнася за Украинцит, които са написали писмо зо Зеленски. Стига с фейкове. Четем чуждестранна преса , а не вашите фейкове. Ваша информация Укранските танкисти ги запчатват в танка със зварка на изходите по заповед на Националистите. Танкистите се предават на Руснаците.

412

Мда

преди 1 година

Пак ли?!Поне сменете номерът на полка, щото преди месец и половина същите партенки развявахте..Западът тика нещата към "на живот и смърт", безумно мислейки, че ще остане настрана..Лошото е, че и ние няма как да сме отстрани ...

411

али

преди 1 година

Руснаците не виждат смисъл в това да се бият, нямат стимул... Все пак те са на чужда територия...Още от самото начало го казах и продужавам да твърдя същото Путин направи огромна ггрешка.... Руснаците да се изтегля се от Украйна , Крим става независима република, Донбас автономна област в Украйна ...

410

Анонимен

преди 1 година

освен храна, вода и заплати нямат и причина да нападат мирното население. Да се връщат в Русия и да обезглавят кръвожадния си кръвопиещ кагебеец Путин

409

Анонимен

преди 1 година

Въпреки риска да попаднат в лагер за изтезания или да бъдат екзекутирани, десетки войници на Путин масово се оттеглят от задълженията си, след като са научили истината за конфликта. -------------- а истината е, че ако ги барнат украинците в добавка и ще ги **бат :)

408

Unknown

преди 1 година

Аз акам..... Това важно ли е ?

407

Анонимен

преди 1 година

Пак някой хохъл не си е пил хапчетата и е издрънкал тези глупости.Русия рядко започва война,но винаги я завършва.

406

Анонимен

преди 1 година

не моЗе да бАде

405

Анонимен

преди 1 година

"Според информация на украинското разузнаване". Т.е. ако е така, защо ВСУ не атакува точно там, би имала лесен успех? Самия факт, че руснаците държат отбраната по целия фронт на Херсон и отбива украинските атаки показва колко фалшива е тази новина!

404

Бесен

преди 1 година

Хак да им е! Както се казва - да би мирно седяло, не би те х.. е..ло!

403

toti

преди 1 година

Ай да си бие капата тоя фишек и се прибирайте при децата,не ли малко майки се почерниха и вдовици хиляди останаха и ЗАЩО,,??-заради комплексите на един невменяем самолюбец !!!

402

Новина

преди 1 година

Тежко е положението на ***! И по тежко ще става!

401

Анонимен

преди 1 година

бг медии обърнахте новините с главата на долу.*** хртстова облече гащите си на опаки

400

1

преди 1 година

Еми нормално, нещата си следват естествения ход.

399

Слава Украйни!

преди 1 година

Украйнците са велик народ

398

Анонимен

преди 1 година

Тва руската пропаганда яко ви е промила мозъците - кво не вярвате, че Майка Русия губи