19

Нео

преди 1 година

Какъвто народът, такова и управлението! В моя град има велоалеи. Не са от най-добрите, но ги има. Велосипедестите и тези с тротинетките обаче масово карат по тротоарите и пешеходните зони, и то много бързо! Не съм чувал за глобени такива! Е кой трябва да следи за спазването на закона? Изключително некадърно управление! И сега и преди и изобщо!

18

Комитев

преди 1 година

Митев, какво общо има демокрацията с темата? Ходи пускай връзки да си купиш сгъваемо "балканче" и си го карай сит и само доволен в Северна Корея

17

Митев

преди 1 година

Няма да се къпем,на студено ще стоим,по малко трябвало да ядем,сега пък искат и пеша да ходим,върнаха ни в каменната ера,сега на това му викат "демокрация".....

16

Анонимен

преди 1 година

Е как лоша пътна инфраструктура?! Бойко такива пътища изгради, толкова асфслт положи....сега обещава и велоалеи на супер ниво...неблагодарници! :))

15

Анонимен

преди 1 година

Тротинетките не са за тротоара, не разбрахте ли? Също и моторите, мотопедите, велосипедите, колите, тракторите, тролеите.

14

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да искам да се придвижвам с колело, София не става за тая работа. Просто няма условия.

13

Анонимен

преди 1 година

Ква беше оная русата тротанетка ве...момче ли е , момиче ли? дето вика лети по магистралата? Абе тая държава нема ли некой да има малко ред ве/?

12

анонимен

преди 1 година

Баси травматолога е този N 2, специалист незабелязан явно от медицината, че се напъва тук да съветва, остана и лек да каже ?

11

Анонимен

преди 1 година

Абе бугарите на три окенана веее,мноо просзз народ

10

до 9

преди 1 година

Тук тротинетките се движат по пътното платно с каска и светлоотразителна жилетка, по велоалеите и тротоарите, не пречат на никой и не съм чул или видял някой да бъде блъснат или закачен от тротинетка по тротоара, плътно в дясно по посока на движението по платното и тротоара, а велоалеите са двупосочни.Ами оправете си структурите и мислете като гласувате, но това последното май не го умеете щом Бойко пак води и си го искате ? Има много да се чудите на Запада и да мрънкате против всичко.

9

До Абе как всичко

преди 1 година

Сигурно защото там има изградена достатъчно добра инфраструктура за да не си пречат. А тук на едно място се движат тротинетки, колела, детски колички и пешеходци. Оцелява най-силният.

8

Няма да мине

преди 1 година

много време и тротинетките ще са виновни за простотията на българинът !

7

Абе как всичко

преди 1 година

пречи на този "многознайко" българинът бе ? Защо никой не се оплаква тук в развитите демокрации от тротинетките ? Почти всеки трети тук има тротинетка за придвижване в населените места бързо и безопасно, а с тях и не замърсява въздухът с газове ! Имам дори случай когато кола с предимство спря и ми даде знак да мина като ме видя, че идвам, а аз тъкмо намалявах за да спра ! Вечните мрънкащи сте вие, вечните недоволни дори и това, че сте живи !?

6

Анонимен

преди 1 година

Преди малко си вървя по Графа и зад мен лигав гласец високо обяснява "От хотела казАха, че е резервирано". Минава покрай мен, поглеждам заради дразнещия тембър и селсkото ударение - Емилчо Тротинетката. Заради него развих непоносимост към наглите, готови да те блъснат, фучащи по тротоара с различни "еко" пособия.

5

Анонимен

преди 1 година

И плъховете озверяват когато нямат жизнено пространство и започват да се избиват взаимно.

4

Анонимен

преди 1 година

Не знам лоша ли ни е инфраструктурата (за тротинетки) или добра, ама те шъкат безразборно навсякъде както са бръмчали автомобилите в Зап.европейските градове като като Париж, Лондон и др. в началото на ХХ век, Нищо ли не сме научили от товага?

3

Анонимен

преди 1 година

Алоо! Самозабравихте се с омразата! Всяка една тротинетка на улицата/тротоара е една кола по-малко! Представете си всички с тротинетките да се върнат в колите как ще се задръсти града! Поощрявайте ги и им давайте законово право да се движат и на пътното платно и на тротоара, и в насрещното по централните малки улици! Няма европейска столица която да е сколасала с колите! Затова вече наблягат на велосипеди и тротинетки и им дават предимство. Иначе и 100 милиарда да налеете, града ще е зле.

2

Травматолог

преди 1 година

Тротинетките с над 10 кмч за възрастни трябва да ги забранят поради проблемите, които предизвикват в колената на каращите ги. Но май ще трябва да устареят тези, които ги карат за да им дойде акъл в главата.

1

Анонимен

преди 1 година

Институт от нищоправци и чешипундарници на тлъсти заплати!То безброй агенции,институции и институти на хранилка пък ефвкт-никакъв