81

Европейците оптимист

преди 1 година

Оптимисти? - стига бе! Лъжа още на втората дума и то в заглавието!

80

Анонимен

преди 1 година

От 1 октомври в Германия се сформира териториално подразделение на Бундесфера, различно от армията, което ще се грижи и за безредиците! Те ще действат "на улицата", и най- вече срещу протестиращите! Нещо като, "въвеждане на военно положение"!

79

до 93

преди 1 година

глупости, нямаме нужда от трашките

78

Анонимен

преди 1 година

За пореден път агентите на Кремъл организират протести във Франция за излизане от НАТО - ***/vityzeva/67076 - добре, че изгонихме 70 руски дипломати, иначе и нас ни чакаше същото както във Франция, Чехия и Германия.

77

До Лудост

преди 1 година

Украина е следствие.1.Банка за международни разплащания,ситуирана в Базел,създадена през 1930г.Това е група от частни банки,които управляват паричното предлагане на почти целия свят.2.МВФ - има властта да решава световните обменни курсове.Златен стандарт за обезпечение няма.3.ФЕД - частна банка,създадена 1913 г.,която няма нужда от коментар.Нито една централна банка не е независима от тези частни институции.

76

Анонимен

преди 1 година

До Факт - Това е защото ти НЕ можеш да осъзнаеш твоята "кратуна " колко е празна - Ама МНОГО Е ПРАЗНА шъ знаиш !

75

Анонимен

преди 1 година

Европейците би трябвало да се загрижат повече за това че Брюкселките Талибани се очертават по-свирепи от Афганистанските и вече е съвсем осезаемо как скоро живота в Европа ще има вкус на ла...а , а не на месо !

74

Анонимен

преди 1 година

Сега като ЗАБРАНЯТ и месото , и тези четирима " опртимисти" ще се откажат !

73

Това

преди 1 година

социологическото проучване си е баш като платените медии. Ама като дремят амебите така ще е. И ще си ги ваксинират, и ще си ги турят в криогенеза от пестене, и кавото там дойде.

72

999

преди 1 година

До 73 до 999__Когато политиците искат да повишат държавните разходи без да повишават данъци или да работят с фиксирани парични потоци,тогава просто повишават тавана на дълга.Това винаги е от полза за централните банки,които могат да печатат пари.Печатане на пари = инфлация.Повече инфлация = валута,която не може да купи толкова,колкото е използвала.Този закон на икономиката е твърд като закона за гравитацията.

71

Но факт

преди 1 година

Щото ЕС досега сички проблеми реши хахахаПроблема с бежанци и пандемия нема да се повтори щото е решен!

70

Факт

преди 1 година

Само в празните кpaтуни на русофилите ЕС ще има проблеми, които не може да реши...

69

Анонимен

преди 1 година

Оптимисти са за какво? Че ЕС ще се разпадне до пролетта на 2023 г. ли?

68

Анонимен

преди 1 година

И украинците са оптимисти! Путин стимулира производството на тоалетни чинии и клекала!

67

Анонимен

преди 1 година

Оптимизва има едно много основно качество - изчезва веднага след като ти се стъжни. Скоро идва студ, а с него си отива и опъимИзЪма...

66

Анонимен

преди 1 година

Но печатането на пари продължава, опитват се да раздават помощи на населението ( поне на Запад, в Германия 65 милиарда) за да не се вдигне на барикадите! До кога ще печатат *** първо? И второ тези помощи изобщо не стигат..В БГ пък даже няма никакви помощи за населението..

65

София

преди 1 година

Тая статия звучи малко като - "една жена, ама малко бременна". Две взаимно изключващи се понятия - подкрепяли ЕС, но загрижени за джоба си. Те тези хора явно не пазаруват или не плащат сметки, или още по-вероятно, толкова са промити в главите, че утре ако им сложат режим на тока и водата под предтекст, че ще борят великото зло ще го одобрят без дори да се замислят.

64

Анонимен

преди 1 година

Щом са оптимиcTи, значи нещата са зле и отиват на още по зле. След това проучване със сигурност може да се каже, че на ЕСесеса му остават не повече от 3 години. Да ви е честита толерастията и джендъриянството. Путин е велик.

63

Анонимен

преди 1 година

До 999, значи искаш да ми кажеш, че манипулираната цена на енергоносителите не носи инфлация, така ли? Бреййй кви икономисти се извъдихте, да ви завиди човек!

62

999

преди 1 година

До до 999__ Инфлация се поражда от напечатани фиатни пари - долари и евро.Печатането на пари без покритие започна по време на мерките срещу пандемията.Тогава все още Русия не беше нападнала Украина.