273

Скрий се бе

преди 4 месеца

*** и крадец!Окраде собствените си избиратели!

272

чекмеджето

преди 4 месеца

По голям лъжец от Борисов е Слави

271

До плюещите Герб

преди 4 месеца

На тези избори ГЕРБ ще ви отнесе като бързия влак цинкова кофа на релсите ! Този път никой (поредния) лъжец няма да ви помогне. То не бяха Изкочи Ние Излизаме, Има ли Такова Нещо, Дъ е Бъ, Системата ги трепела и истинското статукво Бее СП. То не бяха заплахи в парламента арести изчегъртвания бой на журналисти парапети санкции срещу Русия откази от руски газ изгонване на дипломати...а всичко започна с протестърите които скачаха и опикаваха Орлов мост. Какво свършихте от както ГЕРБ не са на власт?

270

Анонимен

преди 4 месеца

До до платените ***, ироничное е това, което си написал, ако има някой платен, това си ти, знаеш си

269

Анонимен

преди 4 месеца

Резултат : Милиарди за герб , ДПС и шайка ,... за народа 50 лева !?Има ли такава БЕДНА , европейска държава в ЕС ????

268

Анонимен

преди 4 месеца

Бандит облечен във власт !

267

Анонимен

преди 4 месеца

А ''само'' над 1 млн. , напуснаха България за 13г. , нали Баце !

266

чекмеджето

преди 4 месеца

Борисов, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" - персони, обединени от престъпна цел.В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на дъ

265

до платените тролове

преди 4 месеца

Вече се продънихте с някакви чекмеджета, кюлчета и други филмчета от Холивуд. Тази фалшива песничка никой не й вярва вече. И чекмедженцето от филмите събира надлъж 2 банкноти по 500 евро една до друга (каквито не се емитират от 2018 г.), които са дълги по 16,2 см. Или чекмедженцето е широко 33 см. нещо като кухненско, не е за спални... Ама то като си глупав, вЕрваш

264

их пък

преди 4 месеца

До Самарин, ее и как така, моята заплата не е вдигната дори с 1 стотинка. Пак комунистите се уредихте. И то при 100% инфлация и повече, например дървата за огрев станаха от 90 лв кубука на 220.

263

joreto

преди 4 месеца

Боко,най учтиво те каня на бой, между въжета, отразяван от НоваТВ и БТВ, без правила, до насита, само ела.

262

Анонимен

преди 4 месеца

Бат Бойко,благодаряй се на бат Иван прокурора,иначе отдавна да си при другарите си,които си нямат чадър.Имаш ли мярка дърт лъжецо?Ти този народ българският,го имаш за стадо овце.Засрами се,стига си плюл по умните и по кадърните от теб.Пенсия,или ЦСЗ,избирай.Такова време ще дойде.То идва!

261

До Ралица

преди 4 месеца

Ралицо, няма как да наречеш демократ човек, на когото всичките му изрази започват с "аз казах, аз разпоредих, аз дадох, аз, аз, аз". Да не говорим, че става за нашите пари от данъци, а не за личните му негови. Та по-добре вместо да пишеш глупости, да вземеш една лопата и да отидеш да помагаш на пострадалите от наводненията, че да видим поне един гербераст да свърши нещо.

260

Самарин

преди 4 месеца

Долен,брутален лъжец.При теб аланкоолу пенсията ми стана с триста зора 263.89. лв. Днес,пенсията ми е 486.78.лв. На теб ли дърт лъжец и демагог да вярвам, или на това което е в портфейла ми?Стига тича из държавата като отвързан,да харчиш народните пари и да баламосваш някои все още спящи хора.Тези дърти тук и там,дето те прегръщат,синовете,зетьовите дъщерите им,баджанаците,всички тези са лапали тлъсти общ. поръчки и са се задръстили с пари.

259

Анонимен

преди 4 месеца

На тоа първосигналник ,на ушенце ли му казаха всичките тез 70 % , че живеят по-лошо или звездите му го говорят ?!

258

Анонимен

преди 4 месеца

значи на пистата са американските слуги ПП- продажните п--ки и гробарите- и с всички сили искат да докажат кой е по добър слуга на гърба на българина - зад тях накуцват от демократична българия- и никой не го е еня ще има ли българия или няма да я има

257

ПП - Пълен Провал

преди 4 месеца

Киро ни покза нагледно, какво е корупция и погазване на конституцията на най-високо политическо ниво. Да припомним само , че Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари на два пъти фалирала, офшорно регистрирана компания за електро коли, собственист на двама албанци.Досега има една гола поляна от тях като резултат и един голям среден пръст за нас ....

256

Ралица

преди 4 месеца

Евтина герберска съм аз, по пример на Бойко кадъна за 20 турски лири се давам. Ако искате нещо евтино, аз съм вашата герберка.

255

Аз промяната

преди 4 месеца

Цяла България гласува против Борисов. Ердоган се надява пак да прокарва турски политики през кадъната си Борисов. Турски поток 2, още 2 милиона българи да се евакуират от България и България да стане турски вилает. Само роми и турци да останат тук, това цели Ердоган чрез кадъна Борисов, видя, че директна турска партия като ДПС няма да свърши работа затова вербува комуниста Борисов и го превърна в своята троянски кон в ЕС.

254

Аз промяната

преди 4 месеца

Цяла България гласува за БОРИСОВ