34

Анонимен

преди 1 година

До СМЕХ...30Не се смей и хвали, че като те посетят бракята, ще се раздваш, че си се отървал само с бой. Само да те надушат.

33

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам само руските кораби със зърно акостираха в Сирия и Ливан. Тези по споразумението с ООН заминаха за Англия, Ирландия, Франция и Италия!!!!! Аз ли не разбирам нещо, или ни лъжат на поразия?

32

Анонимен

преди 1 година

За една година 13% вече е факт, а можело за следващите 5 години да стане 8,5%!!!! т.е. по 1.7% годишно!!!! Това е нечовешко 1.7% годишно!!! Това и свръхестествено, невиждано!!!Когато пишете статии влагате ли елементарна мисъл или логика???

31

Анонимен

преди 1 година

баси.. 8.5 ...а аз мислех 8.7% или 8.3%

30

х-нонимен

преди 1 година

Да няма храна това е все едно да изчезнат парите - никога.

29

По същество

преди 1 година

Значи в България ще паднат. Добре. Супер

28

РЕШЕНИЕТО Е :

преди 1 година

Софианци да се връщат на село и да почват работа в ТКЗС-то....че там ше има за крадене, а по трамвайните релси ше пасат само троскот и лайкучка...!

27

Що бе...

преди 1 година

..що сте гладни --НАЛИ КОРНЕЛА ВИ МАХНА ДДС-то.....НЕ СЕ ЛИ НАХРАНИХТЕ ВЕЧЕ..??!ЩОМ КОМУНИСТ ВИ ХРАНИ ---КАЗВАЙТЕ ЧЕ СТЕ СИТИ ,БЕ....ХА,ХА,УХААААААА.....И ЯДЕНЕ ДА НЕМА --ПАК ШЕ ВИ НАХРАНЯТ С "ВЯРА В КОМУНИЗМА"!

26

Грейт ресет,

преди 1 година

следваща стъпка - глад в световен мащаб... Терена за експеримента - Европа, опитното зайче на глобаГлистите!

25

СМЕХ...

преди 1 година

ИМАМ 3-дка .ДВОР С ПАРНИЦИ И ОВОШКИ ---да му мислят софийските панелкаджий...хаха

24

Анонимен

преди 1 година

Какво означава "световни цени"? Такова животно нема.

23

Анонимен

преди 1 година

"Ситуация на глад", жестомимичен превод на чист маайчин. И заключението, че ръстът на цените на храните е заради войната в Украйна, а не на напечатаните трилиони за ваксини е много глупаво.

22

Анонимен

преди 1 година

Те българските още сега са с 65%, 75%,a до 2027 вероятно с 265% ще скочат. В България има спекула за разлика от нормалните страни.Всеки ходи за храна, всеки зарежда горива и ясно може да види цените какви са в сравнение преди Киро,Асен и шайката измамници да потопят България.

21

Язе

преди 1 година

"a c нeя и глoбaлнaтa ĸpизa и виcoĸaтa инфлaция" - ааа, не така - кризата и информацията е заради безсмислените и неработещи санкции срещу рашките. А и няма как една Укр с около 2% от производството на пшеница и др.подобни, да влияе толкова на цените. Всичко е само демагогия!!

20

Анонимен

преди 1 година

Цените на храните по света скачали, а трoловете на ГЕРБ твърдят, че това било само в България и то само заради управлението на ПП.

19

Анонимен

преди 1 година

Тукашните другаре преизпълниха плана и вече са с 50%

18

Анонимен

преди 1 година

Това означава , че у нас цените на храните ще скочат с 18,5 % ! Дори , ако пак машините "назначат" Про100 Киро за процентите сигурно ще прехвърлят 100 % ! Гответе се за люта зима ! Индианците отсега събират съчки !

17

Анонимен

преди 1 година

До А у БГ ? Така ще е. За някои стоки ще ходим в Турция, за други със самолетче до Германия. А пък Била ... те явно имат мисия. Да проучат колко скъпо могат да продадат дадена стока на българин.

16

Анонимен

преди 1 година

След Ковид-а ще бъде организиран глад. Който е попадал на т.нар. конспиративни теории знае това още преди повече от година. Как ще бъде организиран глада - начини много. Намаляване на производството заради недостиг на енергийни ресурси, локдауни, санкции, военни конфликти, дезинформация, спекулативно покачване на цени на основни продукти ... Войната в Украйна напълно покрива всички изисквания по организацията.

15

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Може ли паника,при прогноза за следващите 5 години ,,скок,, от някакви 8,5%. Нищо опасно не е .