33

Алоо

преди 1 година

На укритие 1500 лева всеки месец,на българите 350 еднократно.Е за каква родина и какво да браним при война ,това е терористична държава спрямо народа .

32

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли от ДБ двама отишли да се веселят след потопа в Карловско и се хилят на селфи, под което написали: "На кални бани сме" ??!! Такова примитивно племе няма другаде. Хората са загубили домовете си и покъщнината събирана цял живот, а Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова се подиграват с пострадалите.

31

Анонимен

преди 1 година

Всеки който бърза да отрече че не е заради сечта без да е извършена каквато и да е проверка е лъжец и престъпник който се опитва да прикрива престъпниците извършители и техните поръчители политици.

30

Анонимен

преди 1 година

Украинците в 5 звездни хотели, а българите без покрив кучета ги яли. Еднократна помощ от 320 лева, а за украинците на 1500 лева или по 43.70 лв. за ден. Това държава ли е? Чуждопоклонници!

29

Анонимен

преди 1 година

Защо правителството на Петков не е почистили коритата на реките?

28

До 40

преди 1 година

Бъркаш ме със себе си. Майка ми не е рускиня, а българка.

27

Анонимен

преди 1 година

До До 34Л.ино те е и.рало ....

26

Виц

преди 1 година

Дядо и баба лежат през нощта в креват, ще им се да правят нещо.Обаче на дедо не му се получава!Почва да кълне по Путин...Пита бабата: Путин пък какво ти е виновен на тебе???Отговаря дядото: Когато беше Брежнев на власт, нямах такива проблеми...

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35Ти си човек възрастен от старо селско време.Сега си се побъркал и не можеш да спиш та пишеш глупости по форумите.Редно е вече господ теб и вруги като тебе да ви прибере.Времената станаха други.

24

toti

преди 1 година

БРАВО НА ПРИРОДАТА !!! Тя определя дневни ред,а не Путин или Бойко!!! Каде е сега БОЙКО !!!! ЗАЩО НЕ ИЗЛИЗА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ !!!

23

Анонимен

преди 1 година

ЕС И НАТО НИ ДОКАРАХА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. РАЗРУХА, БОЛЕСТИ, БЕЗРАБОТИЦА, ГЛАД И МИЗЕРИЯ.

22

Анонимен

преди 1 година

Има ли организиран транспорт за доброволци от София за такива, които са без коли? Имам желание да помогна, но нямам транспорт.

21

ГЕРБ СДС

преди 1 година

Гласувайте за нас и ще ви оправим пак :8

20

До 24

преди 1 година

А къде са били през това време и сега даже държавните контролни органи които вземат заплати за контрол на горите ? Обществото казваш !

19

Анонимен

преди 1 година

Причината за потопа е ясна - поголовната сеч. Въпросът е какво направихме ние като общество? Нищо. Пред очите ни се сечеше. Докато сме разединени и всеки се спасява сам, с връзки, така ще е. Айде сега всеки "с връзки" да се оправя. Основната причина не е сечта, а примитивизма на нашия народ и изкривеното му мислене.

18

Анонимен

преди 1 година

Ама ако бяха УКРИ, помощи, помощи, хотели, вили, ресторанти. Но са обикновени хора. БЪЛГАРИ.

17

Анонимен

преди 1 година

СЪС ЕС И НАТО-ДО ТОВА СЕ СТИГА. ПЪЛНА РАЗРУХА. КЪДЕ СА МАШИНИТЕ КОИТО ГИ ИМАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ, ДА ПОМАГАТ НА ХОРАТА. КЪДЕ СА ХОРАТА КОИТО ВЗЕМАХА ПРИСЪРЦЕ ТОВА И ХОДЕХА ДА ПОМАГАТ.ЕС И НАТО ПОГУБВАТ БЪЛГАРИЯ, НО БОЛНИ ПЪРДЕЛНИЦИ НЕ ГО РАЗБИРАТ.

16

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДаваха ги при Киро,ама ги плащахме ние .

15

Анонимен

преди 1 година

Записах се за доброволец и ще ходя от понеделник. Виждам всеки българин като мой роднина и близък приятел и с удоволствие помагам на всеки с каквото мога. И аз не виждам смисъл в гласуването, но ще пусна своя вот за Възраждане. Надявам се на малко по-социална политика от колкото тази на сегашните политици. Всички са много активни да си правят рекламните кампании, но от работа бягат като дявол от тамян. Ако бяха малко по-интелигентни сега щяха да са в Карлово, а не да обикалят по Видин и Силистра

14

Albi

преди 1 година

То една помощ 300 лева и това е. Това от държавата. Гледах ги лицемерите мазни, гората не била изсичана-те никога няма да признаят. Да кандидатствали хората за "голямата" помощ.