36

Истината

преди 1 година

До Лъжата......... Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и ***. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно.

35

Анонимен

преди 1 година

Преврата на русофилите от август 1886г. е най долното събитие в България, то дава представа за нечестивите предатели на България

34

Захари Стоянов

преди 1 година

До Слава на Русия......... Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: Ще плачете за зеленото парцалче.

33

Анонимен

преди 1 година

Не може да живееш в България да си се родил тук да си отгледан и възпитан тук и мразиш всичко Българско и родно. Ти си изверг комунист русофил болен безродник ти си по лош и от враговете на Българите който са от света Ти нямаш място тук немедлено заминавай за *** Русия и никога не се връщайте

32

Христо Христов

преди 1 година

Липсва синьото знаме на евроатлантизЪма!

31

Слава на България

преди 1 година

Ако искате да разберете истината за историческите събития около Съединението прочетете за: Сръбско-Българската война 1885г, Мирен договор 3 март 1886г,Топханенски акт от 1886г, Преврата на русофилите от август 1886г.

30

Анонимен

преди 1 година

До БългаринБЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ПИШАТ МАКЕДОНЦИ!!!ПОВТАРЯМ-ДА СЕ ПИШАТ,А НЕ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ...СХВАЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА...АКО ТИ НАИСТИНА СИ БЪЛГАРИН КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КАКВО ПИШЕ В ПАСПОРТА ТИ...ВСЕ ПАК ТОВА Е ЕДНА ХАРТИЯ И НИЩО ДРУГО...

29

Лъжата

преди 1 година

До Истината Чезвай бе..........

28

Истината

преди 1 година

До русофилче.... Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е противманиакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

27

Българин

преди 1 година

До русофилче... Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато по заповед от Москва взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР? Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

26

Светъл ден

преди 1 година

Честит празник на Великите Българи!

25

Българин

преди 1 година

До Слава на Русия.............. Само един национален предател русофил може да си сложи ник "Слава на Русия" и то точно на Съединението срещу, което Русия и националните предатели русофили са се борели с нокти и зъби.

24

Анонимен

преди 1 година

Русия е била против Съединението, защото тя винаги е обичала разединението и контрола над разпокъсаните територии. Както и до ден днешен се опитва да прави и в Украйна, и на Балканите, и с вмешателство си в геополитическата ориентация и автономност на България!

23

Анонимен

преди 1 година

ИЗБИРАЙТЕ ТУРЦИЯ ИЛИ РУСИЯ!ЕВРОПА Е САМО ЗА ПАРЛАМА!

22

Анонимен

преди 1 година

Не виждам европейско, американско и украинско знаме. Какъв български празник без тези флагове????

21

русофилче

преди 1 година

Щом русофобите реват, на прав път сме................

20

Димитър Благоев

преди 1 година

Русия беше тая, която се обяви против съединението на Южна и Северна България. А когато Съединението, въпреки това, беше извършено, Русия не само одобряваше, но и насърчаваше Сърбия да обяви война против България, (Работнически вестник, 18 март 1913 година).

19

Слава на Русия

преди 1 година

Честит празник!А на всички русофоби им пожелавам, точно днес да ги гепне стомашн-очревно разтройство и да ги държи до другия празник след 17 дни.

18

Българин

преди 1 година

До До 12........ Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

17

Анонимен

преди 1 година

САМО ДА ВИ НАПОМНЯ,ЧЕ СЪВРЕМЕННТА ТУРСКА РЕПУБЛИКА НЕ Е ПРЕСТАНАЛА ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ...СЕВЕРНО-ТРАКИЙСКА ТУРСКА РЕПУБЛИКА СЪС СТОЛИЦА ПЛОВДИВ СЪС ЗНАМЕ И ВСИЧКИ АТРИБУТИ НА ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА ПО ПРИМЕРА НА СЕВЕРЕН КИПЪР...ПЛЮЕТЕ ПО РУСИЯ,НО НЕ ВИЖДАТЕ,ЧЕ ТУРЦИЯ Е ИМАЛА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ИМА ПЛАНОВЕ ЗА НАХЛУВАНЕ В ТАЗИ ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ...