23

Анонимен

преди 2 години

28-ми, Германците не мислят като тебе. Не за друго, ами те го изпитват на гърба си, а не като тебе, чели не дочели какво са им сервирали в новините и някога чули по "разваления телфон" какво било в Германия. Когато хванеш да си поговориш с местни или да поживееш там или да четеш какво пише там по новините, ще разбереш много нещта, които не ги пише тук

22

Анонимен

преди 2 години

Без ядрена енергетика не може............това е ясно!!

21

Анонимен

преди 2 години

Факт 1. Германия можеше да удължи живота на тези 3 атомни електроцентрали още 2-3 години. Факт 2. Германия въпреки това решава да ги затвари. Изводът е само един. Германия не я е страх от спирането на руската газ. Това е другари. Вийте от болка. Давайте акъл на Германия. Вярвайте си, че немците са глупаците, а българите и руснаците са умните и красивите. Германия е лидер на ЕС сигурно защото са глупави. А България е където е сигурно защото сме умни.

20

Анонимен

преди 2 години

Това са популистки изказвания за пред публикта. Нито е ВЕЦ, нито е ветрогенратор, АЕЦ не се спира и пали със щракане на пръсти. Дано немците да са видели, че наказателн вот е едно, но да докараш некдаръници и некомпетентни в управлението е съвсем друго.

19

Анонимен

преди 2 години

Лъжите на русофилите лъснаха. Немците няма да оставят трите атомни централите включени, а ще ги спрат и ще държат 2 от 3 в готовност. Това много ясно показва, че немците далеч не са толкова закъсали колкото русофилите го изкарват щом имат възможност да го карат и без русия и без атомна енергия. И цъкат минуси защото когато фактите говорят не могат да направят нищо освен да цъкат минуси и да пишат коментари без смисъл за да потъва коментарът който ги разобличава надолу.

18

Анонимен

преди 2 години

Добри новини. След като изядат студа и ми3ерията, движението на зелените глави рязко ще загуби подкрепа и Европа пак ще тръгне по нормален път.

17

Мдааа

преди 2 години

Да ликвидираш ядрената си индустрия, защото ти продават газ евтино е много мъдро решение!Спират ти газа и всички други ресурси които ти нямаш(алуминии,стомана,други цени.сурвини),обаче ти си велик либерал,продължаваш да вършиш глупости!Печаташ нови купиша пари,за да си купи Ханс втори пуловер за зимата!Искаш всички да те подкрепят!Вършиш още по големи глупости!Говориш за цености,а те чака глас и студ.В един момент на всички им става ясно че си въздух под налягане!Балон,който издиша!

16

Анонимен

преди 2 години

Тежката зима за германците се отлага - русофилите гледат като лалугери, също като идола им в бункера

15

aa1830

преди 2 години

Германия решава да се откаже от ядрената енергетика след аварията във фукушима. Германците се самозастрелват директно в главата с тази логика тип "на другия край на света е паднал самолет, ние се отказване да ползваме самолети, затваряме летищата и преминаваме на зелени велосипеди и тротинетки." Тази германската нация наистина е пълно хахо.

14

Анонимен

преди 2 години

Европа ще се оправи за няколко години това го доказаха вече

13

БАНко

преди 2 години

ЕВРОПАТА Е ПОКРИТА С ПРАЗНИ ГАЗОПРОВОДИ НА ЕВТИН РУСКИ ГАЗ !!! ДО ВСЕКИ ДОМ , ДО ВСЯКА ФАБРИКА ...... !!!! КАКВО ВИ СТАВА ЕВРО ЛИДЕРИ , КОЙ ВИ ИЗБРА , КОЙ ВИ НАЗНАЧИ , ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИХТЕ И СЪСИПВАТЕ ЕВРОПА !!!! БЕЗБОЖНИЦИ И УБИЙЦИ !!!

12

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха, а нашите изветрели русофили много се "притесняват" за Европа и Германия, че щели да мръзнат.

11

БАНко

преди 2 години

ДО 2023 !!! , ДВЕ НА МАЗУТ ДО 2025 !!!! И ДЕСЕТ НА ВЪГЛИЩА И ДЪРВА ДО ...2050 !!!

10

Баце

преди 2 години

И аз държим двата реактора в готовност. И пушката лъскам, Даме ръждясва! Ха-ха-ха, е на това статия ли да му кажа??!?

9

Анонимен

преди 2 години

Казват едно, правят друго.. хахахаха

8

Анонимен

преди 2 години

Лъжите на русофилите лъснаха. Немците няма да оставят трите атомни централите включени, а ще ги спрат и ще държат 2 от 3 в готовност. Това много ясно показва, че немците далеч не са толкова закъсали колкото русофилите го изкарват и имат възможност да го карат и без русия и без атомна енергия. И цъкат минуси защото когато фактите говорят не могат да направят нищо освен да цъкат минуси и да пишат коментари без смисъл за да потъва коментарът който ги разобличава надолу.

7

Асан

преди 2 години

Майната и на Германия :)))

6

Цвайн гугуткен

преди 2 години

На керемидкен ЗАМРАЗИТКЕН И УМРИТКЕН

5

Анонимен

преди 2 години

Забележете. Немците няма да оставят трите атомни централите включени, а ще ги спрат и ще държат 2 от 3 в готовност. Същевременно русофилите се опитват да ни убедят, че едва ли не в Европа сме в бедствено положение. Ами извинявайте, ама очевидно немците далеч не са упряли до кокала.

4

Иеп

преди 2 години

И на снимката са показани .....ядрени централи ...и точно две.....а брао