33

Анонимен

преди 1 година

Надявам се че за Димитровден ще върнат мацките и блокиранията и ще сложат КПП-та както се реда

32

Анонимен

преди 1 година

Възраждане да не чакат 02.10, а да организират общонационален протест срещу лъжата ковид, манипулацията с цените и пародията с украинските "бежанци"! Колкото повече бездействаме, толкова повече затъваме!

31

Коронко Балъков

преди 1 година

Който през 2020 г. е бичил 28 дни под карантина, да ми сложи един плюс!

30

Анонимен

преди 1 година

Португалия и Англия - нормално е да имат повишена наднормена смъртност при тези високи вълни на епидемията. Все пак и там има много неваксинирани.

29

българин

преди 1 година

След изборите пак ще започнат да въвеждат мерки, за да репресират населението. Чакат се заповедите от кантората на Ротшилд.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Всъщност, в най-ваксинираните държави общата смъртност се изравни с нивата отпреди пандемията." -------- "Portugal recorded an excess mortality rate of 23.9 percent in June", а Португалия е една от държавите, които се хвалеха, че са сиропирали почти цялото си население. В Англия пък отчитат "само" около 1000 човека починали над обичайното... на седмица! Ооо да, експерименталната генна терапия работи! А когато цифрите говорят и трооол0вете мълчат!

27

Анонимен

преди 1 година

Наднормената смъртност е пропорционална на броя на неваксинираните и на броя на заразилите се с вируса. Много хора починаха след уж оздравяване от Ковид-19.

26

Анонимен

преди 1 година

Какво показвали данните... Ами показват например, че в Европа през последните седем дни най-висока смъртност от Ковид-19 на човек от населението има в Гибралтар (1 починал), следвани от Хърватия, Сърбия, Черна гора, Северна Македония и Босна и Херцеговина. Най-ниска е в Швейцария, Финландия и т.н. Къде ли са ваксинирани и къде не са...

25

так-тик

преди 1 година

До Анонимен "Всъщност, в най-ваксинираните държави общата смъртност се изравни с нивата отпреди пандемията. Най-висока допълнителна смъртност имат неваксинираните държави, като България." --------- странно, статистическите данни показват друго. Май шорошшоидите и инфоуориарите на швааб забравяте, че не малко данни вече са достъпни за масовата аудитория. Май още живеете с идеята, че каквото кажете/напишете и директно се превръща във всеобща истина и който твърди нещо друго "не вярва в науката".

24

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, в най-ваксинираните държави общата смъртност се изравни с нивата отпреди пандемията. Най-висока допълнителна смъртност имат неваксинираните държави, като България.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Стадото на 12-те овчари все така се страхува да се ваксинират." ---- алоу, тр000ла, виж, че некрол0га вече ти стърчи от джоба. тик-так, тик-так... чуваш ли как ти изтича времето... довечера като си лягаш, гледай да си сложиш новата пижама, че знае ли се... може пък точно днес да ти се падне късметче САДС... тик-так, тик-так.

22

тик-так

преди 1 година

До Анонимен "Надвишената смъртност започна от юли 2020 и ...." ----- ами не. Тогава в статистиките си пише - погинал с ковид. Сега обаче, освен дежурното "с ковид" има и едни межди 10% и 30% наднормени, за които никой не дава обяснение. И интересното .. всъщност ЗАБАВНОТО е, че тази наднорменост се наблюдава пропорционално на сиропираните, както и в държави, в които не е имало висока и скрита заболеваемост като нова заландия и австралия. Демек опорката, че тази смъртност е заради кромид издиша.

21

Анонимен

преди 1 година

Стадото на 12-те овчари все така се страхува да се ваксинират.

20

Анонимен

преди 1 година

Лято, броя на новозаразените пада, след което децата тръгват на училище и поредната вълна на неваксинираните започва. Колко познато...

19

Анонимен

преди 1 година

Щраусоподобното поведение няма да ви донесе нищо добро.

18

Еее

преди 1 година

Бива ли така? С тия бройки стадото не се плаши качествено. Урсула ще ви шляпа. Я по-сериозно! Викайте профана по ковид графики Витанов да нарисува страшилки, няколко предстоящи пика, голяма вероятност от нова страшна мутация, която вероятно ще наложи необходимост от нова вълна медицински терор.... Така де, мерки.

17

Анонимен

преди 1 година

Надвишената смъртност започна от юли 2020 и имаше пик през ноември и декември 2020, точно преди появата на ваксините. Сменете си опорките.

16

Анонимен

преди 1 година

Щат Албърта няма. В Канада има такава провинция. Иначе е ясно - уж преболедувсли вируса и след време умират.

15

Анонимен

преди 1 година

Противоепидемични мерки за употреба на ракия!!! Това само човек с едноцифрен коефициент на интелигентност може да го иска.

14

Анонимен

преди 1 година

Страхуващите се да се ваксинират вече станаха смешни с тяхната хипохондрия.