53

Анонимен

преди 1 година

Тази зима ако е студена няма да ме учуди ако падат правителства, защото сами са се вкарали в такава ситуация.

52

Анонимен

преди 1 година

Такива статии са мед за тесногръдите русофилски души, даващи на русофила криле че любимата му Русия остава вечен незаобиколим фактор за света. Вярата че Русия е незаобиколим фактор дава основание на русофила и увереност че на Русия е позволено свише да прави каквото си иска без да бъде осъждана за действията си колкото и гнусни да са те. Това е причината Русия винаги да бъде фаворизирана сред русофилството дори когато напада суверенни държави, убива и извършва геноцид над цели народи.

51

Анонимен

преди 1 година

Планински селяни мошеници, банкери мафиоти, перачи на пари. Продават швейцарски ножчета на невъзможни цени заради пране на пари. Кой купува швейцарските им ножчета? Сами ги купуват и унищожават след продажбата за 500 евро.

50

Анонимен

преди 1 година

Освен с часовници, банково дело, шоколади и други. Тя е най развитата Земеделска страна на световно ниво

49

Анонимен

преди 1 година

Швейцария влезе в пазарната икономика. Швейцария имала ПАВЕЦ иновативна, а ние имаме ПАВЕЦ от социализма. Швейцария е пералня за пари на мафията, ще вземат повече комисиона от мафията.

48

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука за простите часовникари

47

Анонимен

преди 1 година

Хайде вземете решение в крайна сметка. Ще има ли недостиг на газ и електроенергия зимата, или не. Вчера писахте, че хранилищата на Европа са пълни на 80% и сме подготвени. А между другото протестите вече почнаха,а сме само началото на Септември. Първи бяха в Прага, днес е Париж. В Германия от октомври месец улиците ще се охраняват от армията за да няма ескалация на ситуацията.

46

Тялото

преди 1 година

Смешното е, че ние сме се загрижили за тях повече отколкото те за себе си.От разговорите ми предимно с немци и австрийци, въобще не се впечатляват. Голяма работа, ще имаме студена зима. Не е края на света.

45

До 46

преди 1 година

По време на прехваления комунизъм имаше режим на тока в края на 1989 г и то само за три месеца.

44

Анонимен

преди 1 година

В Русия до колкото пишат руските медии само 40% от населението е газифицирано... Т. е. и в Русия доста хора са на тъмно и студено... За това, че там 50% от пътищата са "бездопрожие" (реално път няма, а една изсечена пролука в гората) да не говорим.

43

Анонимен

преди 1 година

Режимът на тока в България само ще покаже на младите как се е живеело по времето на прехваленият комунизъм. Разбира се те няма да разберат как може да се живее така години наред... Те няма да разберат и как може да няма политическа свобода... Как може да нямаш свободата да се обличаш както поискаш... Как може да нямаш свободата да имаш каквато поискаш прическа... Младите просто не вярват, когато им се казва истината за соца, защото те не могат да си представят, че това е възможно... "1984"...

42

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

Африка е енергийното бъдеще на Европа - с това слънцегреене е идеална за фотоволтаици и ел централи, дето ползват нагорещена от слънцето вода

41

Анонимен

преди 1 година

В България не вярвам някой да протестира, ако има режим на тока, защото тези които са живели по времето на комунизма са свикнали с режим на тока. А да не говорим, че има сума ти възрастни хора, които мечтаят соца да се върне. И явно като започне пак режим на тока, те ще цъкат с език и с умиление ще казват "Най-накрая соца се върна"...

40

Анонимен

преди 1 година

Ние в България от времето на комунизма сме свикнали да имаме режим на тока и водата... Явно Птун иска да докара нз западните държави комунистически практики, да ги накара и те да видят какво е комунизъм. Абсурдността е нормална за всички комунисти сатанисти. Путин не прави изключение.

39

Анонимен

преди 1 година

Швейцарците протестират срещу дивотиите на ЕК/ЕС. Страната-членка на ЕС Чехия - също.... А БГ - кога?!

38

пАри нЕма действайте

преди 1 година

Да ядат злато от трезорите и да се топлят с банкноти. Ако има въпроси, да питат.

37

Анонимен

преди 1 година

Най *иновативното отопление" . Е отопление от сградна инсталация. За него още и Българската Академия мисли как да го впише в регистрите Няма уреди за отчитане, има прогнозно отчитане с задължително плащане

36

Анонимен

преди 1 година

Правят това, което ние имахме от години и затрихме. Иде реч за ПАВЕЦ Чаира.

35

Анонимен

преди 1 година

Иновативните централи ги има още от 1937 г. от оня чичко с мустачките и се наричат на немски Pumpspeicherwerk! Технически недодялки!

34

Анонимен

преди 1 година

Швейцария не се е сетила да вземе метода на България. Отопление от сградна инсталация на монополиста Акционерно Дружество за Централно Отопление И когато нямаш отоплителни тела , както и когато целогодишно си извън страната.