54

Анонимен

преди 4 месеца

Тази зима ако е студена няма да ме учуди ако падат правителства, защото сами са се вкарали в такава ситуация.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Такива статии са мед за тесногръдите русофилски души, даващи на русофила криле че любимата му Русия остава вечен незаобиколим фактор за света. Вярата че Русия е незаобиколим фактор дава основание на русофила и увереност че на Русия е позволено свише да прави каквото си иска без да бъде осъждана за действията си колкото и гнусни да са те. Това е причината Русия винаги да бъде фаворизирана сред русофилството дори когато напада суверенни държави, убива и извършва геноцид над цели народи.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Планински селяни мошеници, банкери мафиоти, перачи на пари. Продават швейцарски ножчета на невъзможни цени заради пране на пари. Кой купува швейцарските им ножчета? Сами ги купуват и унищожават след продажбата за 500 евро.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Освен с часовници, банково дело, шоколади и други. Тя е най развитата Земеделска страна на световно ниво

50

Анонимен

преди 4 месеца

Швейцария влезе в пазарната икономика. Швейцария имала ПАВЕЦ иновативна, а ние имаме ПАВЕЦ от социализма. Швейцария е пералня за пари на мафията, ще вземат повече комисиона от мафията.

49

Анонимен

преди 4 месеца

На кой му пука за простите часовникари

48

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде вземете решение в крайна сметка. Ще има ли недостиг на газ и електроенергия зимата, или не. Вчера писахте, че хранилищата на Европа са пълни на 80% и сме подготвени. А между другото протестите вече почнаха,а сме само началото на Септември. Първи бяха в Прага, днес е Париж. В Германия от октомври месец улиците ще се охраняват от армията за да няма ескалация на ситуацията.

47

Тялото

преди 4 месеца

Смешното е, че ние сме се загрижили за тях повече отколкото те за себе си.От разговорите ми предимно с немци и австрийци, въобще не се впечатляват. Голяма работа, ще имаме студена зима. Не е края на света.

46

До 46

преди 4 месеца

По време на прехваления комунизъм имаше режим на тока в края на 1989 г и то само за три месеца.

45

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия до колкото пишат руските медии само 40% от населението е газифицирано... Т. е. и в Русия доста хора са на тъмно и студено... За това, че там 50% от пътищата са "бездопрожие" (реално път няма, а една изсечена пролука в гората) да не говорим.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Режимът на тока в България само ще покаже на младите как се е живеело по времето на прехваленият комунизъм. Разбира се те няма да разберат как може да се живее така години наред... Те няма да разберат и как може да няма политическа свобода... Как може да нямаш свободата да се обличаш както поискаш... Как може да нямаш свободата да имаш каквато поискаш прическа... Младите просто не вярват, когато им се казва истината за соца, защото те не могат да си представят, че това е възможно... "1984"...

43

Архимандрит Груйчо

преди 4 месеца

Африка е енергийното бъдеще на Европа - с това слънцегреене е идеална за фотоволтаици и ел централи, дето ползват нагорещена от слънцето вода

42

Анонимен

преди 4 месеца

В България не вярвам някой да протестира, ако има режим на тока, защото тези които са живели по времето на комунизма са свикнали с режим на тока. А да не говорим, че има сума ти възрастни хора, които мечтаят соца да се върне. И явно като започне пак режим на тока, те ще цъкат с език и с умиление ще казват "Най-накрая соца се върна"...

41

Анонимен

преди 4 месеца

Ние в България от времето на комунизма сме свикнали да имаме режим на тока и водата... Явно Птун иска да докара нз западните държави комунистически практики, да ги накара и те да видят какво е комунизъм. Абсурдността е нормална за всички комунисти сатанисти. Путин не прави изключение.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Швейцарците протестират срещу дивотиите на ЕК/ЕС. Страната-членка на ЕС Чехия - също.... А БГ - кога?!

39

пАри нЕма действайте

преди 4 месеца

Да ядат злато от трезорите и да се топлят с банкноти. Ако има въпроси, да питат.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Най *иновативното отопление" . Е отопление от сградна инсталация. За него още и Българската Академия мисли как да го впише в регистрите Няма уреди за отчитане, има прогнозно отчитане с задължително плащане

37

Анонимен

преди 4 месеца

Правят това, което ние имахме от години и затрихме. Иде реч за ПАВЕЦ Чаира.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Иновативните централи ги има още от 1937 г. от оня чичко с мустачките и се наричат на немски Pumpspeicherwerk! Технически недодялки!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Швейцария не се е сетила да вземе метода на България. Отопление от сградна инсталация на монополиста Акционерно Дружество за Централно Отопление И когато нямаш отоплителни тела , както и когато целогодишно си извън страната.