47

Край

преди 1 година

Газа стана много скъп. Ще бъде заменен с газьол /дизелово гориво - нафта/, мазут и газ пропан-бутан. Няма как нефтопродуктите да поевтиняват при увеличаващото се търсене.

46

Анонимен

преди 1 година

До 52...Нали за туй говорим.В България няма журналисти.Има разпространители на клюки.И нещо което сами виждаме.Има ли разследващи журналисти.Нема.Биха ги.Трепаха ги.Водиха дела срещу тях.Мафията в говорителя си Бойко Методиев Борисов им го каза...,,***"

45

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое накъде вълви, ама в Ирак има такива протести, че нищо чудно цените да се качат още повече. Тук не се говори, че правителството им избяга. Вече 5 дни има про-ирански настроения, дори има клипове как са окупирали двореца на някакъв там американски поданник министър ли им е знам ли...

44

Анонимен

преди 1 година

Много подробен анализ. Само дето не разбрах кое точно прави дизела по-скъп. Оставете търсенето. Преди го имаха за отпадъчен продукт.

43

Факт

преди 1 година

Почти две години цените на бензина и дизела се повишават и това няма връзка с специалната военна операция на Русия в Украйна, която започна преди малко повече от седем месеца.

42

Анонимен

преди 1 година

Населението взе да се надига, връщайте ковида!Дядо Сорос

41

Оффф

преди 1 година

До Офф сменям си името :)

40

Анонимен

преди 1 година

Никога нафта! НИКОГА! Дюзи, дпф, светят ламбите по таблото - мани тая работа. И освен това, прословутия им голям въртящ момент - има го в ниските обороти докато набере. С един батка печкаджия ей така сдавихме моята Хонда (бензин) и неговото БМВ (дизел). Набра в първите метри пред мен заради многото torque и на високите обороти го опърлих! Унижение за трибуквеника! ***, дано четеш :)

39

Офф

преди 1 година

Те дизела от Марс го носят за това му е висока цената. Аман от търгаши. Само изтупват народа като брашнян чувал. Никой нищо не прави. В Чехия вчера митинги и протести. Тук цари безгрижие и душевна и мисловна празнота.

38

Оффф

преди 1 година

Оставете я ***,да наказваш по светофарите....всеки го е правил ,на младини. Сега като ги видя и са ми смешни.

37

Анонимен

преди 1 година

Бензина и сам си пада с левче, следователно не ни трябва дебелия популист от банкя, който обяснява че ще го свали левче от собствения си джоб. *** лоен.

36

Оффф

преди 1 година

След няколко години,тук ще се напълни с електрически автомобили. Голям проблем ,ще е зареждането

35

Продл пеша

преди 1 година

Откакто измамниците ги няма - нещата вьрвят кьм малко по добре

34

Анонимен

преди 1 година

С газта ще стане същата врътка както с дизела - сега държат цената ниска, чакат народът да се набълбука с газови уредби и след някоя година - БУМ, вдигат тройно акциза! Измислили са го.

33

Анонимен

преди 1 година

До До 29 Не, но политиката, водена от премиера, има известно значение за цената!

32

Анонимен

преди 1 година

В Америка никой не кара дизен. За газ не са чували, не го знаят какво е това нещо. Бензин и само бензин там. В Германистан дизела беше много на почит, но вече електричките превземат пазара. Дизелът е пътник!

31

Анонимен

преди 1 година

Вчера налях на Ромпетрол (препоръчвам заради качеството!!!) на 2.81 ст литъра с всички отстъпки! Та се сетих за ония завалии, дето пълнеха бидоните с гориво преди 4 месеца...Как е, как е?

30

Оффф

преди 1 година

Дизела е за богатите. Предната ми кола беше дизел.... то дюзи , турбина.... и веригата един път се скъса.....в голям филм се вкарах. Сега съм на газ. Русе - Несебър 30лв. Ходя си даже и за уикенда на моренце.

29

Анонимен

преди 1 година

Лошото на газта е, че за да бяга колкото на бензин, трябва да се настрои точно. И ако на бензин гори 6, на газ ще гори 8. Пак е по-евтино, но трябва и по-чест реглаж, изпарители, мембрани и т.н. За под 10,000 км на година не си заслужава.

28

До 29

преди 1 година

Значи според теб премиерът определя цената на бензина.