44

Анонимен

преди 1 година

Итн откри вратата към публиката защото ще са такъви след 2 октомври

43

НЯМА ЛЕСНО !!!

преди 1 година

ТРЯБВА НИ ИКОНОМИКА, А НЕ ДЪРДОРКОВЦИ ! СТИГА С ТИЯ ФИЛИ И ФОБИ ! ИМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И ТЕ СТОЯТ НАД ВСИЧКО ОСТАНАЛО ! НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ КАК СЕ ОПЛЮВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ ! КОЙТО НЯМА ПРИЛОЖИМИ ИДЕИ И СПОСОБНОСТИ ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИ, ВЪН ! ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗУМНИ ПРОЕКТИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ !

42

Свети Тошко

преди 1 година

сте го изкарали с ореол на снимката, ама няма да гласувам за неговата партия. нека си дрънка.

41

Бай Иван 2

преди 1 година

Всъшност си мисля ,че на вас изобщо не ви пука дали ще влезете в следващият парламент .Вашата партия беше политически проект на Доган и той в употреби както беше замислил.Когато нещата взеха да стават сериозни и се разбра че вече няма да се краде на воля ви задейства да свалите правителството.Платиха ви достатъчно да си живеете живота до старини.Дано и ти си намазал, че дългият каккъвто е алчен и самовлубен като нищи ви е оставил само трохи на вас останалите предатели.

40

Бай Иван 2

преди 1 година

Ти къв *** си! Задно с дългият чалгар ,щяхте да изчегърквате герп и дпс ,последно гласувахте винахи с тях по команда и се обърнахте против ПП.Не ви пуснаха да крадете на воля от магистралите и обърнахте палачинката.Само не стана ясно колко ви плати боко да се изметнете като фурнаджийска лопата.Ама то истината рано или късно излиза наяве.Какво стана ? Забравихте Македония нещо?Дано няма повече наивни българи да ви се вържат на лъжите!

39

Катя

преди 1 година

Я се разкарай бе селски тарикат,няма да си пълните джобовете и вие с нашите пари.Ареее достатъчно,правете си скапаното шоу и пачките от там са ви достатъчни Ако са ви малко,има работа за миячи,чистачи, продавачи .Не сте нищо специално,че да имате претенции

38

Анонимен

преди 1 година

Като държат на думата си какво стана с мажоритарния вот

37

Аноним

преди 1 година

Чалгарите пуснаха гласуващите от страни извън ЕС

36

Анонимен

преди 1 година

Така е, изчегъртахa ГЕРБ и ДПС, държат си на думата.

35

Наблюдател

преди 1 година

Не че нешо, ама ви избрахме за да намалите хрантутниците/депутатите наполовина. Не го направихте. Обещанието към избирателите не е изпълнено.

34

Анонимен

преди 1 година

Ако има една положителна новина, това е, че след следващите избори вече няма да ни се налага да гледате това недоразумение на снимката.

33

19

преди 1 година

"Баш чалгаря" не е жива трагедия, а полужива! С две думи - жив труп!

32

Анонимен

преди 1 година

Тошко, портокал искаш ли? ДРЪЖ!

31

руски поодлоги

преди 1 година

И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя.

30

Анонимен

преди 1 година

Слуги на Доган

29

Анонимен

преди 1 година

Отчетето му политическия принос и какви пари и възможности донесе на чорбаджиите. В края на краищата когато ти е голяма банковата сметка - това вече е бизнес. Благодарение на него марионетката Фуражков реализира няколко служебни правителства с незнайно колко изтеглени кредите, промени в законодателството и смяна на ВСИЧКИ ръководни и контролни постове в държавата. Честито умници. Чалгаря и Тошето вземаха джакпота и вече могат да се наслаждават на удоволствието от живота. Поняли?

28

Анонимен

преди 1 година

До д Луд ли? По-скоро вече СИТ!

27

Браво !

преди 1 година

Плевенчани сега могат да си изберат май.му.няк за народен представител!

26

д

преди 1 година

луд тип

25

22

преди 1 година

С голям зор и двапроцентовци няма да са чалгарите на Сакатия! Може да са и еднопроцентовци - дай Боже! Поне няма да гледаме Хаджията да се разпорежда в парламента, като че ли е на лозето на дядо си на село и пъди свраките! Понеже винаги е немит, небръснат, нечистоплътен, с мръсно сако и още по-*** фланелка, много го бива за пъдар! Така де, няма да остане без работа чалгарското нищожество Тошко Африкански!