33

шопендар

преди 2 години

бг избирател е наивник и будала,гласува за този който му обещае най светло бъдеще,и ако може и нещо без парички

32

ВЯРНО Е !

преди 2 години

ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА ПРАЗНОГЛАВЦИТЕ !! КОГАТО СЕ СЕТЯТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СУРОВИНИ, СЕЛСКО СТОПАНСТВО И ИНДУСТРИЯ, ТОГАВА МОЖЕ И ДА ГИ ПРИЗНАЕМ ЗА ПОЛИТИЦИ !!! И ДОКАТО НЕ ПОУМНЕЯТ, ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!

31

Петя

преди 2 години

Емилова тоя номер с мазненето и четкането няма да ти се получи Хайде се разкарай и си трай

30

Комунистка

преди 2 години

Ще си отидеш от този свят с подлизурската си съвест , която много, много унижава и заличава най-бедните и най-съвестни граждани на Република България.

29

Анонимен

преди 2 години

Никой не се съмнява и затова сме най бедни, най.болни, за образованието и корупцията сме без коментар.

28

Веселин 7112136860

преди 2 години

На ЕМИРова й е некак си много кръгло некак синпо турско-еврейски му лицето.Почти я вземам за медената nутка,която се търкаля ли търкаля.Българският избирател НЕ ГЛАСУВА,неуважаема! А и да гласува му отчитат гласът като за турски,арменски,noмашкu,цuranскu,еврейски. Хайде изтъркаляй се надалеч и не ни занимавай с npъднята си!

27

Анонимен

преди 2 години

много е умен няма що .Щом БСП са още в парламента , преди е избрал хора кат Жан В. , сега ПП спечелиха изборите , въобще супер умен.

26

666

преди 2 години

Българите сме оцелели от 200 г. Византийско и 500г. Турско робство. Силни сме и ще се справим и с това. Бог да пази народа и България!!!

25

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ТАКА е госпожо

24

от бузлуджа

преди 2 години

точно щото е умен вие в парламента ше влезете на магия 5-6_та партия , да не влезнете ше е най добре де . този път Борисов ше ви мачка като валяк цинкова кофа .

23

Негласувам

преди 2 години

Толкова е умен българския избирател, че няма равен на него по малоумие като над 30 години избора все мошенници и наведени слуги продажници

22

Анализатор

преди 2 години

Кой е умен-Римляните ли.

21

Вин

преди 2 години

Колко е умен, личи от положението ни в житейското съревнование за стандарт на живот и икономическо развитие спрямо другите, бивши комунистически диктатури с които бяхме на едно ниво!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Да....личи си колко е "умен". Хахахаххаха

19

Анонимен

преди 2 години

Умен,умен..Колко да е умен,щом дори Копейкин има някакви шансове за парламент!?

18

Анонимен

преди 2 години

Ха, ако беше умен, БСП отдавна нямаше да са в парламента!А това, което сте "изпълнили " като обещания е едно....нищо! Един базов минимум, за който не трябва да ви благодарим, а ни се полага по презумпция. Според хартата за правата на човека.

17

Фин

преди 2 години

Това иказване е политически маркетинг. Всички знаем, че избирателите на БСП хвърлят пари през прозореца на *** ''полицаи''. От глуупав, по глуупав са избирателите...даже т.н.цар избраха да ги оправи за 800 дни.

16

Ако беше

преди 2 години

Умен нямаше да живее в турското WC. България управлявана от престъпници. Посшедните 12 години са най-видни управлявано от неграмотнико усъждан 3 пъти за лъжа, и лежал в чешки арест хайде познайте за кого става дума!

15

баба мара

преди 2 години

бълг избирател е умен и затова няма да гласува отиваме на избори 2023 гтова положение не се изтраива бсп в коалиция с аморални хора от пп вие не степартии а икон клубове по интереси

14

мара белчева

преди 2 години

Буахахахаха, как се изсмях. Българският избирател е най-простотo гoвeдо на света.