81

баце

преди 1 година

До ТаняАуу колко сте неосведомена и манипулативна.

80

Анонимен

преди 1 година

Ей опичайте си акъла като идете да гласувате. Всички евроантлантически партии ПП, ГЕРБ,, ИТН, ДБ, ДПС и БСП ще се обединят в коалиция против Възраждане и тогава лошо ни се пише. Хем на американско гориво ще минем, хем и Добруджа Американците ще на надупчат. Те за това от сега започнаха да обработват общественото мнение. Само че не са познати. Ще ги плющим на Козяк всички от Херо та чак до чистачката

79

R.A.T.M

преди 1 година

Нека Унгарците са ***, че ще строят два реактора с Росатом.

78

иии

преди 1 година

Аз предпочитам да работи с Каспичанско гориво, ама нейсе

77

баце

преди 1 година

Мисирките и мисирите - евете ли се. Добре, ама не забравяйте да ползвате кондоми и поривозачатъчни да н есе множат вредители като вас.

76

R.A.T.M

преди 1 година

Само да ви светна, че американците купуват от Русия "гориво". Украинците пробваха американското гориво и прътите се огънаха, а сега как става така или руснаците не продават каквото трябва или американците "подобряват" нещата и в двата случая зле за всички ни.

75

Таня

преди 1 година

Разбира се, че може. И не само, че може, а и ще стане. Всички руски грантаджии да свикват. Няма вече русия в България!

74

Анонимен

преди 1 година

а може ли без руско въобще?... ако не може, да започват да строят нова аец, щото ония руски *** не могат да въртят търговия, само войни

73

Не че нещо

преди 1 година

Бухай вътре каквото ти дойде. Аз имам една панелка и само кредити. Дреме ми с болестите ми. Тия с палатите по планините май са малко заблудени, че ще останат незасегнати. Вече ме е валял радиоактивен дъжд на 30 км над Габрово /в казармата бях/.

72

Тогедър

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна напомня, че американците настояват после ядрените отпадъци да се съхраняват в Добруджа!

71

Ивелин Михайлов

преди 1 година

най много да гръмне..

70

Експерт

преди 1 година

Руснаците прибират горивото не да го съхраняват а да правят ЯБГ за балистичните си ракети от отработеното гориво

69

Анонимен

преди 1 година

Такива измислени учени ще предизвикат ядрена катастрофа с поскедици за цяла българия и околните държави

68

Ми555

преди 1 година

Руснаците предлагат И съхранение на отработеното гориво. САЩ - не.

67

До до 67 САЩ

преди 1 година

То си личи, че си много мързелив... Добре, че е тати!

66

Анонимен

преди 1 година

Ако на опел сложиш джанти от тойота и диаметрите и отворите баш не съвпадат, дали е правилно?

65

Инженер

преди 1 година

Руснаците ги отстраняваме лесно викаме Орано бившата Арева и те ни доставят гориво.Фраматом правят реактори ЕРП не гориво тоя не е в час

64

Анонимен

преди 1 година

Още 2014-2015та имаше заигравка с краварския Уестингхаус да сложат техни касети в Козлодуй. За щастие, инженерите ни са на достатъчно високо ниво, че да кажат на Бойко, че това няма как да стане. Сега пак пробват. Тва не е ТЕЦ да ръгаш всичко с лопата вътре.

63

Анонимен

преди 1 година

Аз файда не виждам от аец тока от него го продаваме и нищо не виждаме като пари от него

62

Анонимен

преди 1 година

До 67 - САЩ не е нищо особено. И аз имам зелена карта, ама не се рибнах. Напоследък ходя колкото да не я загубя и бачкам по малко при бащата, че е електричар и е лесна работата иначе не бих живял там целогодишно. САЩ като за: "отивам на село при баба в Манхатън" важи. Но ако не си роден там (аз отидох чак на 11 за пръв път) или ако не си със жена/дете(мързи ме да си правя семейство) доскучава. Пък и последните 10 години бездомните се утроиха, а вече и затворите са препълнени.