19

Шрайка

преди 9 месеца

Напишете в търсачката на днес.bg АЕЦ и четете само заглавията. Голям смях и обида за интелигентността ви.

18

Ламята

преди 9 месеца

Ми ся как ще крием химарсите.Телето с ВПНна се е развихрило ;)

17

Малко за политика

преди 9 месеца

Войната в Украйна е голямо изпитание за западните средства за масова информация. Не че и преди не са изкривявали истината, но не личеше толкова много. А сега вече се вижда ясно, че просто няма престъпление на украинската армия което те да не се опитват да оправдаят по всякакъв начин. Досега единствено Амнести Интернешънъл намери сили да отправи някакви критики към разполагането на украински военни и техника в болници, училища и жилищни сгради с което се предизвикват жертви сред мирното население

16

Ти не си разбрал

преди 9 месеца

До Анонимен 14: Чети, и тогава пиши. Укронацистите обстрелват точно АЕЦ. Кратерите от снарядите натовски калибър са на територията на централата и това не може да се скрие.

15

Анонимен

преди 9 месеца

ВСУ обстрелват АЕЦ-а под вещото ръководство на американски "специалисти"...

14

Анонимен

преди 9 месеца

Да си ходят! Кой ги е викаш да си каже!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Довечера са на чалготека

12

Анонимен

преди 9 месеца

До Факт -- мммм скептичен съм

11

Анонимен

преди 9 месеца

Информационната война обезсмисля "информацията" от медиите! Заливат ни с фейк, а цензурата е свирепа...

10

Анонимен

преди 9 месеца

Стрелбата не е по АЕЦ-а, а около нея... Така ли не разбрахте бе *** ***? Кой е луд да стреля по ядрена централа? Руснаците стрелят в близост до оградата, но така, че да няма убити от техните в нея.

9

Как ще се реши

преди 9 месеца

Проблемът с АЕЦ "Запорожие" ще се реши тогава, когато украинската армия бъде изтласкана на разстояние, от което да не може да обстрелва АЕЦ Ако Русия прецени, че до тогава съществува риск за радиоактивно замърсяване може временно да спре реакторите.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Това е пропаганда като за бавно загряващи владееш дадена позици и стряш по нея за да избиваш свои да предизвикаш дрена катастрофа от която ти ще си един от ай-тежко засегнатите.

7

Не е баш тъй

преди 9 месеца

До Анонимен 6: "МААЕ няма да каже и дума за това кой стреля по централата. Тях ги интересува само дали се спазват процедурите по безопасност". Ако само това ги интересува, не е имало смисъл да идват. И преди беше ясно, че има обстрел. Предвиждам, че ще стане следното: Членовете на комисията от сателитните на САЩ държави ще трябва да обвинят Русия за това, че се нарушава сигурността на АЕЦ. Тези, които не са от сателитите ще казват, че обстрелът е от украинската армия. И дотам.

6

Анонимен

преди 9 месеца

И какво ще стане да не би да налеят мозък в празните тикви на укропитеците? Ако укрите предизвикат ядрена катастрофа руснаците да им пуснат няколко ЯБГ и да се приключва с нацистите.

5

Анонимен

преди 9 месеца

МААЕ няма да каже и дума за това кой стреля по централата. Тях ги интересува само дали се спазват процедурите по безопасност.

4

Да видим

преди 9 месеца

Не всички членове на комисията са от сателитни на САЩ държави. Да видим какво ще кажат и напишат след инспекцията. А се говори, че може да има постоянно присъствие от МААЕ. Ще позатруднят малко Зеленски, но той си е турил пердето на очите отдавна. Пак ще разправя, че обстрелът е от руската армия.

3

Анонимен

преди 9 месеца

какво значи 'стрелят'? комините отвън са за охлаждане, но не на реактора, а на парата. прътовете с елемента се намират накъде вътре и да ги стреляш най-много да ги направиш на парчета, няма да гръмнат. ако ще гърми реактора то трябва да е от някой с много знания как да го прегрее

2

Хахахаха

преди 9 месеца

Пък тази сутрин този достоверен сайт писа, че руснаците стреляли по Запорожката АЕЦ, която държат от месеци... Сега вече всичко се нарежда... Коварния путин е наредил да гръмнат АЕЦа, за да уттрепа тия 14те от ООН. Наистина сте много забавен сайт. СмЕх....

1

Анонимен

преди 9 месеца

да каже на Зелето да спре да стреля по аеца