39

Анонимен

преди 1 година

Взаимно се обвиняват,а играта е една и съща щот са от Комунистическия интернационал и въобще са комунисти посочили другите по старите названия в широк кръг по наименования как противници,но използвайки тоз начин за представяне на противниковите лагери с противопоставяне,като позиция-опозиция,но туй което завземат що едните що другите е считано общо тяхно собствено в условия на криза с присвояване централизирано-децентрализирано с механизъм за следващо източване в цикли +,- на развитие позиционно

38

1212

преди 1 година

Този сайт сутринта писа че руските войски стрелят по централата. Он Еър писаха че украйнските войски стреляли. Тази комисия ще констатира че централата си е ток и е обстрелват урките с американски ракети.

37

Анонимен

преди 1 година

Сopocoидните пpocтаци са ми много забавни.

36

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Азовстал и АЕЦа в Запорожието са еднакви по площ долу горе" 1. ако сране нещо 99% от заразяването ще се падне на РФ и Украинска територия под контрола на РФ Сам ще си спретнеш техногенна авария? Руснаците мислиш ли че са МАЛУМНИ? А Сегашната украинска власт вече не и пука 2. Азовстал са СВРЪХТЕЖКИ МАШИНИ И КОРПУСИ в АЕЦ единственото бронирано е Реактора(как ще бронираш изпарител за охлаждане на вода с площ 10 декара примерно) 3. Аец е уязвима повече в периферните системи не реактора

35

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 42: Смей се на акъла си. Защо укронацистите обстрелват АЕЦ. За да я превземат? Не, за да предизвикат авария. За какво ще изпращат десетина човека десант. Пак за същото. И не само за това. За да попречат на комисията на МААЕ да си извърши огледа. Нали ще видят следите от обстрела и могат да определят откъде е дошъл. Нещо просветна ли ти така, първосигнално? Със сигурност не, щом не е по опорната точка. Зеленски ще ти каже довечера по новините каква е укронацистката истина.

34

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да пищите, колкото и да се напъват от Козяк 16 - сега зелята ще си плаща тока !

33

Анонимен

преди 1 година

Тука в тоя измислен сайт ще си останат няколко трола от двете страни и ще си цъкат Starcraft....всички други коментари са излишни.

32

Анонимен

преди 1 година

Азовстал и АЕЦа в Запорожието са еднакви по площ долу горе... Само абсолютни мaлoyмници може да повярват, че централата може да се превземе с по-малко от 2000 бойци... Колко месеца Русия бомбардира денонощно Азовстал, а русофилчета? Как си представяте тази централа да бъде атакувана от 300 украинци при положение, че всичко около нея е минирано и 5 месеца руснаците са в нея за да не допуснат това.........? Ха-ха-ха. Колко сте първосигнални....

31

Боби

преди 1 година

"Бобчо всяко минно поле си има карта" Вярно но тази карта е в противника. А твоите ВЕРОЯТНИ мнини полета ти ги слагаш къде? Където вероятно противника може да мине - Къде е това(заради меката почва както се окзава и през лятото танковете в Украйна затъват) ами по и около шосетата с твърдо покритие. Е ама на теб точно тези шосета са ти нужни за атака... Както се казва ПАТОВА ситуация. При атака най-отпред минава танк или машина с миночисач и това е абсолютния минимум.

30

до Боби тъпото

преди 1 година

Бобчо всяко минно поле си има карта, ако не ти е известно за може да се минава без проблеми от тези които го правят... . Освен това никой не смята да атакува АЕЦа.

29

Анонимен

преди 1 година

Сега руснаците ще покажат и на МААЕ отломките от Хаймарс за да си направят съответните изводи. А ти момко с VPN-а ще си останеш да си цъкаш лайкове под статиите.

28

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Идва комисия на МАГАТЕ и украинци " правят десант" при положение, че всичко около централата е минирано и тя също." Минирана централа? Или Мини слагани от РФ, ЛНР и ДНР? По-голяма глупост не бях чувал. РФ и съюзници са в стратегическо настъпление. Това означава че не са им необходими мини. Ако слагаш минни полета ОГРАНИЧАВАШ СОБСТВЕНИТЕ СИ МАНЕВРЕНИ СПОСОБНОСТИ НАЙ-ВАЖНОТО ПРИ НАСТЪПЛЕНИЕ- Тоест режеш клона на който седиш.(ПП бавенето на РФ при операциите е именно заради укр мини)

27

Анонимен

преди 1 година

Русофили продължавайте да възхваляване Путин че иначе ви чака съдбата на Маганов.

26

Анонимен

преди 1 година

Много почнаха да гинат "приятелите" на Путин бре.Сталин и Берия ряпа да ядът пред Путин.

25

Анонимен

преди 1 година

Явно болшинството русофили са от малцинствата по гетата. В коментарите им се наблюдава тотална липса на интелект.... Идва комисия на МАГАТЕ и украинци " правят десант" при положение, че всичко около централата е минирано и тя също. Освен това в АЕЦа има около 500 ***, които имаха 5 месеца да се подготвят за всякакви сценарии... Ха-ха-ха. Може ли да сте, толкова ограничени?

24

Анонимен

преди 1 година

руският петролен бос Равил Маганов почина от падане през прозорец на болница след като критикува войната на Путин в Украйна.

23

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 27: "Всичко около централата и вътре в нея е минирано..... Кой е луд да заповяда десант"? Не е ясно дали е всичко еминирано, но кой е луд да заповяда десант е ясно - Зеленски. Не му е за пръв път.

22

Гиб Мелсън

преди 1 година

В руските медии пише, че в екипа няма британци, американци и руснаци за да е оценката безпристрастна. Подбрали са балансиран екип със специалисти от Албания, Йордания, Италия, Полша, Литва, Китай, Мексико, Франция, Сърбия и Северна Македония. Руснаците пишат също, че за денонощия украинците са нанесли 57 алтилерийски попадения на територията на ядрената централа.

21

Анонимен

преди 1 година

"Това се случи на фона на многократен обстрел"_________На фона на украински обстрел по централата, поправете си статията. Все пак руснаците са допуснали екипа до централата, сещайте се.

20

Уонко Нормалния

преди 1 година

Окраинското наци не спира да обстрелва АЕЦ. До крак трябва ей!