41

ВОЙНАТА НОСИ

преди 1 година

УНИЩОЖЕНИЯ ЗА МИЛИОНИ И ПЕЧАЛБА ЗА ШЕПА ПСИХОПАТИ !!! САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ, ЧЕ ТЪРПИМ ПСИХОПАТИТЕ ДА НИ ПРАВЯТ НА *** !!!

40

Путин отишъл

преди 1 година

да се убеди, че наистина Горбачов е заминал на ОНЯ СВЯТ ! Защото догодина най късно, друг ще е на власт в Русия ! А на сегашните Кремълски Квартиранти догодина земята ще им гори под краката !

39

до 39 ЕЛИ

преди 1 година

Горбачов избра най приемливия от неприятните за Русия и Света компромиси !!! Путин се ИЗТАКОВА НА МЕТЕНОТО !!! Докато има психопати, които подпалват войни, вместо да не пречат на мирните технологии, които биха съхранили Природата и Земята... Ще има световни кризи. Това са кризи на морала на властниците, които си въобразяват, че могат безнаказано да се ИЗТАКОВАТ НА МЕТЕНОТО !!! ИМА БОГ И НЕ СПИ !!!

38

ЕЛИ

преди 1 година

ГОРБИ Е НАЙ АМА НАЙ ВЕЛИКИЯТ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА------ВЛАДИ ПУТИН Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ В РУСКАТА ИСТОРИЯ-----ГОРБИ СПАСИ СВЕТА,НО САЩ МУ СКРОИХА ПУЧ И НЕ МОЖА ДА ТРЪГНЕ ПО ПЪТЯ НА КИТАЙ-----БЕЗ ГОРБАЧОВ СВЕТА ЩЕШЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ,КОМУНИЗМА СЕ РАЗПАДАШЕ И ЯДРЕНАТА ВОЙНА БЕШЕ НЕИЗБЕЖНА

37

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше този селски бег щях да си имам имение/ранчо в България изкарано с честна работа, а не в чужбина!

36

Демократ

преди 1 година

До стария емигрант. А ТИ, скапан съветски мозък, даваш ли си сметка, че ако не беше Горбачов сега щеше да караш Москвич, да ползваш допотопни уреди и мебели, да живееш в сива панелка в Полски Тръмбеш без право на друго жителство, да молиш за виза за друга държава (ако изобщо ти дадат), да караш с мизерна заплата и целият ти живот, а и този на децата, ти да зависи от партийния секретар. Изобщо осъзнаваш ли за каква коренна промяна иде реч.

35

Стария емигрант

преди 1 година

Вие давате ли си сметка, че ако не беше Горбачов нямаше да разберем колко са ограничени свободните западняци и американци

34

Младия емигрант

преди 1 година

Вие давате ли си сметка, че ако не беше Горбачов нямаше да сме тук, а в Странджа-Сакарско

33

Емигранта

преди 1 година

Вие давате ли си сметка, че ако не беше Горбачов никой от нас нямаше и да помирише Запада?!?

32

Анонимен

преди 1 година

32 години този живя безгрижно. Срещу цената на 320 милиона променени човешки съдби, от които милиони фатално.

31

Влади-Мир

преди 1 година

Не виждам да се прекланя...стои си няколко секунди, навежда глава кръсти се, слага китки на умралото изчадие за дяволите да го вземат по скоро в новия казан ....и тва е. Кво си мислите?,.. че като вдигате гюрултия ще промените нещо?!? "Контранастъплението"....Новия многополюсен свят, който така или иначе ще бъде със или без говедария,... или друго?!?

30

Анонимен

преди 1 година

Пред ковчега - да, но пред Горбачов - не. Доказва го това, че няма да присъства на погребението му.

29

Анонимен

преди 1 година

Що бе, дрогаре? Нали Горбачов бил предател? Путин що се кланя на предателите?

28

смърт на комунизма

преди 1 година

Цирк по Кремълски. Едно време така ни караха да се кланяме на някакви мумии в мавзолеи

27

Анонимен

преди 1 година

Никой не пише каква е реакцията на Зеленския за смъртта на Горбачов.

26

Анонимен

преди 1 година

"погребението на Горбачов, което ще се състои в Кремъл" .......................................... Не пишете мискински недомислици.

25

Анонимен

преди 1 година

Вярно не беше живот. Политическият те хваща за яката и вика ще работиш на другия край на България. "Добре, а компенсация" вика, нема даже и пари да ти даваме. Ти ше ни лъжеш, че работиш, ние ше те лъжем, че плащаме. Викам - а, поне почивка. Е, това има -пращаме те на почивна станция, без пари. Викам, ама там всичко мухлясало и сервират медузи. Е, за без пари, толкова. Викам, мерси за онзи живот. Сега е в ПЪТИ по добре. Ако не те мързи, де!

24

до Анонимен 25

преди 1 година

Абсолютно вярно , че то преди живот ли беше . Работиш си и профсъюзният те хваща за яката и щеш нещеш те изпраща на почивка и то всяка година безплатно . Болници и лекари безплатно , децки ясли и градини също . Пълна скука , идилия . Добре че дойде Горби та ни донесе демокрацията . Сега излизаш бодро вън като свободен човек дишаш с пълни гърди и се наслаждаваш на прекрасната гледка от бездомници търсещи някой хвърлен фас , или клошари обработващи поредният контейнер.наркомани , мутри и всякакви

23

Анонимен

преди 1 година

Диктатурата в България не беше съвсем диктатура, както демокрацията в момента не е съвсем демокрация. Искахме толкова много свобода, че получихме свободния, каквато няма в нито една демокрация.

22

Влади-Мир

преди 1 година

Преклони....))) Тегли му една майна на бързо и му каза да гори в десетия кръг на ада))